הישג נהדר לפורום קלאב פוט

פרלמנים

New member
הישג נהדר לפורום קלאב פוט../images/Emo70.gif

הי כולם, זוכרות את הפעם הראשונה ששמעתן את המושג "קלאב פוט" זוכרות שרופא הנשים לא כ"כ ידע להסביר לכן מה זה, מה עושים עם זה ואיך מתמודדים? זוכרות את הדילמה, הלחץ, הדאגה? האם לעשות הפלה? מי שפיר? בדיקות למיניהן? לי זכור שגם הרופא שעשה לי את הסקירה וגילה את הקלאב פוט וגם רופא הנשים שלי ששניהם אנשי מקצועמעולים, לא ידעו להסביר, להפנות ולהקל על הדאגות... אז לפני יומיים סוף סוף מצאתי את האיש המתאים לעזור לנו בעניין המודעות של רופאי הנשים. פניתי ליו"ר איגוד הגניקולוגים בישראל, פרופ' שליו, וביקשתי את עזרתו בהגברת המודעות של רופאי הנשים לקלאב פוט והוא הסכים בשמחה! בשלב ראשון הציע שאכתוב מבוא על ההתמודדות, על הפורום ופרטים ליצירת קשר-הוא יעביר זאת לגניקולוגים שבאיגוד. בשלב הבא אולי יפורסם בעיתון של האיגוד או אפילו נצליח לפרסם פליירים בכנס שלהם?! מקווה שאנחנו על דרך המלך
. זה הזמן לרעיונות-למרות שיש לי קצת רעיון מה לכתוב לו (אקח את מה שכתוב במכתב הפתיחה של הפורום+-), יש עוד הצעות? איזה כיף! ג'סיקה

מ ד ה י ם

רק קחי בחשבון שיש כאלו שמכסים ת'תחת שלהם. כמו מי שדיברתי איתו, והייתי אצלה... זה רעיון מבורך. אולי כדאי לקחת איזו הקדמה של פונזטי? יש תרגומים באתר - בטח גם כאן- של שני מכתבים להורים. אולי זה יכול להתאים. לכתוב מה הבעיה ומה הטיפול, כמה חשוב למצא רופא מ נ ו ס ה. (מעניין שאני כותבת את זה היום). פליירים להורים יש מוכנים.

אנגלה3

New member
../images/Emo34.gifכל הכבוד-מקווה שיועצים גנטיים בהמשך...

למרות שאני נתקלתי ברופא נשים מדהים (שהוא גם מומחה לאולטרסאונד) שגילה את הק"פ בסקירה הראשונה בשבוע 16, והוא זה שהסביר לנו על הקלאב פוט בהרחבה, על שיטת הטיפול, על כל הבדיקות שצריך לעבור ועל הסיבה שעושים אותן, הוא ממש הרגיע אותנו,ללא ההסבר הראשוני שקיבלנו ממנו הכל היה נראה אצלנו אחרת בהמשך ההריון (שחור יותר כמובן). חשוב מאוד שרופאי הנשים יהיו מודעים לנושא ויותר מזה ידעו להסביר להורים - מה זה ק"פ, ולהרגיע אותם. ג'סיקה - את עושה עבודה נהדרת - כל הכבוד
לדעתי הבאים בתור - הם היועצים הגנטיים!!!בדחיפות!!!

פרלמנים

New member
אשמח לעזרה בעניין הזה, של היועצים הגנטיים

תודה על המחמאות
ניסיתי שני יועצים גנטיים וקיבלתי תשובות מתחמקות ושליליות...
אוליל משיהי כאן יש יועץ גנטי חם, אנושי ומבין (ולא סתם מכס"תח)? ג'סיקה

אנגלה3

New member
אני אנסה להגיע ליועץ הגנטי שהייתי אצלו

בדרך עקיפה
...אולי לא נקבל תשובה חמקמקה ממנו הפעם אודיע לך כשאצליח

אירנה ק

New member
כל הכבוד על היוזמה! ../images/Emo34.gif

אני כל פעם חושבת איך זה היה מרגיע אותי אם היו מפנים אותי לפורום עוד בשלבי ההריון כמה דאגות היתי חוסכת

סבתא53

New member
המשיכו בדרך הזאת כל הכבוד

הפורום שלכם היה נקודת האור היחידה ביום שנודע לנו על הק.פ. את כל הלילה בילינו בקריאה [במילא לא היינו ישנים..] למדנו הפנמנו והחכמנו וגם ראינו תמונות של ילדים מקסימים. דרך ארוכה עוד לפנינו ואני בטוחה שהפורום יהיה בית חם ותומך בכל שעת דאגה וחרדה. ראוי שכל הרופאים יהיו מודעים לקיומו של הפורום ויפנו אליו את הנשים הדאוגות. המידע ושמחת החיים ששופעת מהפורום עוזרים מאד בשעות קשות. כל המציל נפש אחת כאילו הציל עולם מלא.... המשיכו בדרך זאת.

למעלה