הישן עדיין עובד?

LZ88

New member
טוב זה נראה ממש רע ומאבד לחלוטין מהייחודיות שהיתה לתפוז עם מבנה "העץ"..
גם ככה הפורמט די מת וכמעט ולא הגבתי בפורום יותר - עכשיו זה ממש חסר סיכוי שאחזור.
חבל ❤

עשיתי עכשיו בדיקה ובחלק מהפורומים במערכת הישנה מתקבלת הודעת פופאפ שתפוז עבר למערכת החדשה ויש קישור לפורום החדש ויש הסבר לגבי איפוס משתמש בכניסה הראשונה

evike

Well-known member
מנהל
רק נראה כעובד. הוא מופיע כשנכנסים אליו, חלק מהפורומים בדפים מלאים, חלקם בחלקי דפים.
אבל לא ניתן להגיב או לכתוב הודעה חדשה.
כנראה משאירים אותם באוויר כדי שהמחפשים ידעו למצוא את הפורומים החדשים מכיוון שבראש העמוד יש הודעה נעוצה על כך.

T o m c o

Member
מנהל
עשיתי עכשיו בדיקה ובחלק מהפורומים במערכת הישנה מתקבלת הודעת פופאפ שתפוז עבר למערכת החדשה ויש קישור לפורום החדש ויש הסבר לגבי איפוס משתמש בכניסה הראשונה
לחיצה על Esc תסתיר את ההודעה, אבל יותר ויותר פורומים עוברים לכאן באופן מלא.
אני נזרקתי היום מהמשתמש במערכת הישנה ואני לא יכול להתחבר מחדש למערכת, כך שהפורום שלי עובר לפה באופן מלא ותפורסם בו הודעההיום או מחר על ידי הנהלת הפורומים.

הישן לא עובד. קיבלתי כמה מסרים מאנשים שרוצים להיות בקבוצת הוואטסאפ החלופית
אמור להיות לך את הטלפון שלי גם, אם יש כזו, מוזמן להוסיף אותי אליה!

מיכי 10

Member
יאללה,אללה ירחמו, נגמר.
היה וטוב שהיה .
תודה לכולם , היה לי העונג להתפלמס לעזור ולהעזר פה קרוב לשני עשורים .
למי שצריך יש את הטלפון שלי .

PEACE ❤

לי אין, ודווקא הייתי רוצה. :)
מיכל.
אנסה לכתוב לך מסר פרטי, לפני שאתה עוזב כאן.

miri_m

New member
ניסיתי לשים הודעה בפורום הישן והמערכת לא מאפשרת :-(

מיכי 10

Member
ניסיתי לשים הודעה בפורום הישן והמערכת לא מאפשרת :-(

נכון. בימים האחרונים כבר לא היתה אפשרות לכתוב (וגם לא לפתוח הודעות כדי לקרוא) בפורומים הישנים. ובינתיים סגרו אותם, או לפחות את רובם. באמת מבאס, כי כאן זה לא בדיוק כיף.
מיכל.

em28

Well-known member
חלק מהפורומים עברו למתכונת קבוצת פייסבוק - כשהמשתמשים קבועים זה נחמד (פורום מזג אויר), לא יודע אם זה יעבוד בפורומים של תמיכה

מיכי 10

Member
חלק מהפורומים עברו למתכונת קבוצת פייסבוק - כשהמשתמשים קבועים זה נחמד (פורום מזג אויר), לא יודע אם זה יעבוד בפורומים של תמיכה

גם כאן, אני לא יודעת אם הגבת אל miri_m או אלַי.
גם לדעתי זה נחמד וכיף כשהמשתמשים קבועים, כמו שהיה באתר הישן. דווקאהכינוי שלך זכור לי, לא בטוחה אם מפורום תמיכה טכנית, אשר בו נעזרתי מדי פעם (או מפורום אקטואליה, שבו אני לא נוהגת לכתוב. ולקרוא - רק מדי פעם קצת).

לי אין פייסבוק, בכוונה, אז לא מכירה את המתכונת שלו.
מקווה מאד שתוך זמן קצר 'תפוז' יתגברו על כל הבעיות והתקלות, כדי שנוכל להמשיך להתכתב כאן בצורהסבירה. בינתיים יש להם מצידי 100 ימים של חסד ;-), ואחרי זה אחליט אם להישאר או לוותר.
מיכל.

אגב, כשכתבת "לא יודע אם זה יעבוד בפורומים של תמיכה", התכוונת לפורומים כמו תמיכה טכנית, סלולרי, תחבורה ציבורית, חלונות וכאלה?

arseny92

Well-known member
מנהל
גם כאן, אני לא יודעת אם הגבת אל @miri_m או אלַי.
הגבת בנושא הזה בלילה (הודעה #15) והנושא התווסף לרשימת המעקב, שכוללת גם התראות 🔔 ו/או 📧 (בהתאם להעדפות החשבון וההגדרות ברשימת המעקב) להודעות הבאות שנכתבות באותו הנושא (אותה כותרת) בכללי ולא בהכרח תגובות להודעות שלך

מיכי 10

Member
אז אולי אנסה לבטל את רשימת המעקב, ואראה אם יהיו לי פחות מיילים.
בין כה וכה אין תנועה של משתתפים ותיקים כרגע בפורומים הקבועים שלי, אז אין לי במיוחד מה לעשות שם. אין לי טעם להתכתב עם עצמי, כמובן. :-]

evike

Well-known member
מנהל
אנחנו נתבלבל. שמו לנו לוגו כמעט זהה. חחח...
שבת שלום 🌺

למעלה