לחיצה על Esc תסתיר את ההודעה, אבל יותר ויותר פורומים עוברים לכאן באופן מלא.עשיתי עכשיו בדיקה ובחלק מהפורומים במערכת הישנה מתקבלת הודעת פופאפ שתפוז עבר למערכת החדשה ויש קישור לפורום החדש ויש הסבר לגבי איפוס משתמש בכניסה הראשונה
אמור להיות לך את הטלפון שלי גם, אם יש כזו, מוזמן להוסיף אותי אליה!הישן לא עובד. קיבלתי כמה מסרים מאנשים שרוצים להיות בקבוצת הוואטסאפ החלופית
יאללה,אללה ירחמו, נגמר.
היה וטוב שהיה .
תודה לכולם , היה לי העונג להתפלמס לעזור ולהעזר פה קרוב לשני עשורים .
למי שצריך יש את הטלפון שלי .
PEACE ❤
ניסיתי לשים הודעה בפורום הישן והמערכת לא מאפשרת
חלק מהפורומים עברו למתכונת קבוצת פייסבוק - כשהמשתמשים קבועים זה נחמד (פורום מזג אויר), לא יודע אם זה יעבוד בפורומים של תמיכה
הגבת בנושא הזה בלילה (הודעה #15) והנושא התווסף לרשימת המעקב, שכוללת גם התראות ו/או (בהתאם להעדפות החשבון וההגדרות ברשימת המעקב) להודעות הבאות שנכתבות באותו הנושא (אותה כותרת) בכללי ולא בהכרח תגובות להודעות שלךגם כאן, אני לא יודעת אם הגבת אל @miri_m או אלַי.
כמה מנהלים חדשים יש פה?
אין "חלקם", כולם "ישנים"אין לי מושג. יתכן שחלקם אינם חדשים, אלא רק שמות המשתמש שלהם חדשים.
אין "חלקם", כולם "ישנים"
כולם ישניםאין "חלקם", כולם "ישנים"
כולם ישנים
כולם ישנים, העניין הוא שכל מנהל באיזשהו פורום יוצג כמנהל בכל הפורומים, גם אם אינו מנהל בהם.כמה מנהלים חדשים יש פה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.