המון חוסר וודאות...
קשה לי עם הישראלים של מכבי בנבחרת.. גרין לא הראה בנבחרת שיפור משמעותי מהעונה האחרונה שלו במכבי. עם היכולת הזאת אני לא רואה אותו מקבל הרבה דקות משחק ביורוליג, במיוחד עכשיו כשיש את פישר ובאטיסטה שמהווים תחרות רצינית מאוד על עמדת הסנטר. אם הוא לא הצליח לעצור את שחקני צ'כיה בהגנה, אני לא יודע איך הוא יוכל להתמודד עם סנטרים מהיורוליג. בארץ הוא כנראה ישחק יותר דקות בגלל החוק הרוסי, אבל לפי מה שראיתי, אני לא בטוח אם הוא יוכל אפילו לעצור את ריבאונד ההתקפה של מרקוביץ'... גם בהתקפה לא ראיתי שיפור מיוחד ביכולת שלו. הוא עדיין מתקשה מאוד במשחק אחד על אחד מול שחקן גבוה אחר ובמצבים כאלה הוא מצליח להגיע רק לקו העונשין, שם הוא עדיין קולע ב- 50-60 אחוז... אני מאוד מקווה שאני טועה לגביו, אבל אני די פאסימי... בנוגע לכספי, ההתנהלות שלו מול הקבוצה בקיץ ומה שראיתי במשחקים האחרונים גרמו לי להנמיך מאוד את הציפיות שלי ממנו. עושה רושם שכל מה שמעניין אותו זה להשתמש במכבי כקרש קפיצה ל- NBA, ולכן כל מה שהוא רוצה זה לקבל דקות משחק ולהבליט את עצמו גם אם זה על חשבון הצלחת הקבוצה. אבל זאת רק תחושת בטן ואני מקווה מאוד שגם בזה אני טועה... נקודת האור היחידה היא ליאור אליהו, שבאופן מפתיע חזר לשחק כאילו לא הושבת על הספסל למשך עונה שלמה. ליאור הוא האתלט הישראלי הכי גדול שראיתי בכדורסל. הוא זריז מאוד, מתמצא טוב מאוד במגרש, ונמצא כל הזמן בתנועה - דבר שמקשה מאוד על שחקני ההגנה לשמור עליו ומאפשר לו לקלוע סלים קלים. הבעיה העיקרית של ליאור היא שחסרה לו היכולת לקלוע מחצי מרחק. בלי קליעה מחצי מרחק, כל הנקודות שלו מגיעות ממאמץ של תנועה ללא כדור וכוח מתפרץ, מה שמקצר מאוד את הדקות שהקבוצה יכולה ללכת עליו בהתקפה, ולא משאיר לו הרבה אוויר להגנה... אם הוא ימשיך לעבוד קשה ויצליח לשפר את יכולת הקליעה, הוא יהיה שחקן שמאוד קשה לעצור...