הישראלי המכוער והישראלי היפה...

הישראלי המכוער והישראלי היפה...

שלום חבר'ה... חשבתי על זה, כל הזמן אנו שומעים יותר ויותר על הישראלי המכוער, על גניבות רצח שוד אונס ורק רק דברים רעים.. ממש בקושי דברים טובים ונדמה לי לעיתים שעם ישראל.. שהציבור בארץ הוא כל כולו רע ומכוער.. אבל חשבתי על זה שוב.. לא יכול להית הגיוני!!! ואכן, לפני שבועיים מצאתי את הישראלי היפה. עכשיו, לפני שאני אספר לכם עליו. רציתי להציע משהו.. כדי שלכולנו יהיה טוב על הלב.. כל אחד כאן יכתוב סיפור שקרה לו רק על "הישראלי היפה".. כדי שנראה.. שלא כולם כאן.. מכוערים ושלא הכל רע... לפני שובעיים הלכתי לצפת לבקר את זוגתי שתחיה (קוראים לה כנרת) היא לומדת שם עכשיו שנה במדרשה.. בכל מקרה.. לא יידעתי בדיוק איפה זוהי המדרשה שלה. וכמובן שבגלל שעשיתי לה הפתעה (באתי מראשון אליה..) לא ידעתי בדיוק איפה המדרשה שלה.. ולכן התחלתי לחפש ברחובות צפת.. ולא מצאתי ... אחרי הרבה זמןשל סיבובים בגשם.. לא מצאתי והחלטתי.. אומנם הפתעה.. אבל גם להתקשר ולהגיד לה שאנ יבצפת זו כבר הפתעה.. וטלפון.. אין.. הלכתי שם.. תיקתקתי על הדלת.. ופתחה לי בחורה.. אמרתי לה שאנ יכאן.. די תקוע ואין לי טלפון.. והיא יישר.. בוא בטח .. תתקשר! נכנסתי לבית של אותה זרה.. והתקשרתי לזוגתי שתחיה. והבחורה... לא עונה.. מה עושים??? לצאת לגשם.. לא כל כך נראה לי.. הבחורה הנ"ל (נשואה אם שאלתם את עצמכם..) שמה לב למצוקתי.. והציעה לי יישר לאכול ולשתות.. ואני בכלל לא מכיר אותה... סבבה אכלתי קצת שתיתי סך הכל נסעיה מראשון זה לא דבר פשוט.. יצאתי והמשכתי לחפש.. ולא מצאתי! חזרתי לבית.. אני לא אלאה אותכם בכל הסיפור.. בקיצור לא מצאתי את זוגתי עד 7 בערב (הגעתי לצפת כבר ב11 בבוקר..) וכל אותו זמן הייתי אצל אותה אישה שבכלל לא הכירה אותי והכניסה אותי לביתה כאילו אנחנו מכירים כבר שנים! בערב שפגשתי את זוגתי.. השמחה הייתה גדולה וכו' וכו' הסתובבנו בצפת.. והגיע הערב.. מה עושים? איפה ישנים??? כמובן! שאותה בחורה .. שאלה אותי "דרך אגב" היכן אנ ייישן... ואמרתי לה שאני לא יודע.. ואיפה לדעתכם אני יישן??? אלה בבית!@ נכון! היה לי מוזר רצח.. בעלה חזר מהעבודה וכל כך פחדתי ש.. לא יודע מה ייחשוב.. ו.. כלום! זוג משמיים כל כך נפלאים! הכינו לי ארוחת ערב מהנה .. הלינו אותי בביתם.. ואני בכלל לא מכיר אותם!!! קמתי בבוקר והייתי בטוח שחלמתי את הכל.. אבל גילתי שאני אכן יישן בבית של אנשים שברוב טובם נתנו לי לישון אצלם.. קמתי בבוקר.. והודתי להפם מכאן עם השימיים.. כמובן שאחרי שחזרתי לראשון.. שלחתי להם מתנה קטנה.. אבל זה כבר סיפור אחר.. אכן.. יש אנשים טובים!!! תורכם עכשיו, לא?

cobainos

New member
וואללה סיפור נחמד

מזכיר לי את כל האגדות האלה מהיהדות על מכניסי אורחים ואת הסיפור מהמתולוגיה על עצי האלה והאלון.בכל אופן יש ישראלים טובים ויפים. הסיפור שלי?בטוח יש אבל אני לא זוכר כרגע רק אגיד שיש את כל תורמי הכליות והדם למען חולים\נפגעי טרור וכו'...

Guy Schlesnar

New member
סיפור נחמד

זה רק כי היא גרה בצפת,סוף העולם. מה הסיכוי שיהיו בעיירה קטנה וחרדית ברובה אנסים? אם היא הייתה גרה במרכז,והייתה נחמדה ככה לאנשים,זה היה נגמר מהר מאוד ברע בשבילה.

סיפור נפלא ../images/Emo45.gif

הלוואי ולי היה סיפור שכזה. האמת היא שלא מוצאים מקרים אוטופיים שכאלו במדינה שלנו. וחבל שכך. אבל כל הכבוד!

למעלה