הישראלי המכוער

הישראלי המכוער

להבדיל כמו לצאת במחול חספיקו ביד ושם או בהר הרצל ועוד לתעד ולהתגאות בזה!!! בושה וחרפה לאנושות

F a d i

New member
אכן בושה

מה יש להוסיף? אנג'לו כתב את זה בצורה הטובה ביותר אני מתבייש!

notis12

New member
עד מתי רשעים יעלוזו ../images/Emo35.gif

ירחם השם על האנשים האומללים אש עשו דבר מבזה כזה . ולא די בכך הם דואגים לפרסם את עוולתם באינטרנט שכל העולם ידע? ושוב אני שואל : עד מתי רשעים יעלזו?

פדי לא מתאים לך!!

פדי, כאשר פתחת את הפורום הייתי בטוחה שהפורום שלך יעסוק במוזיקה יוונית, יוצרים, זמרים, הופעות.... לא מתאים לך שתתן במה ויד, כאן, בפורום יקר לך מכל, למלחמות בין הפורומים, הכפשות הדדיות וסירחון. אני עוקבת וקוראת את הפורום שלך מדי יום ובקטעים מסויימים אפילו נהנת!!! אבל בזמן האחרון, מה שקורה כאן, זה במקום פורום לנושא מוזיקה יוונית, הנושא הוא - מלחמת תחנות רדיו!!! איך אתה נותן יד לזה??? לא מתאים לך.

F a d i

New member
תאמיני לי זה לא משנה מי עשה את זה

גם אם רדיו איליוס או רדיו "הבוזוקים" היו עושים את זה הייתי חש בושה תאמיני לי אין לי כלום אישי נגד האנשים שעשו את המעשה כמו שואין לי כלום נגד הרדיו אותו הם מייצגים אבל כאחד שהקשר שלו עם יוון הוא הרבה יותר מרק מוזיקה אני חש בושה וכפי שנאמר אם מישהו היה רוקד הורה ביד ושם או לא משנה איפה אז הוא היה יוצא מינימום "אנטישמי" (גם הוא לא ידע שאסור לו לעשות את זה במקום הזה...) בקשר למלחמות-אני לא נותן יד לזה וכשהטון עובר את הגבול אני מוחק וגם חוסם (הלילה נחסמו שניים) וגם משחרר (לפי המקובל)-אבל כנראה שהעובדה שאנחנו פורום היוונית עם הכי הרבה חשיפה (והגיע הזמן שגם הפאסיביים יתנו את הטון פה) גורם לאנשים לנהל את המלחמות האלה פה כבר עברנו ימים ותקופות קשים הרבה יותר ואני חושב שלמרות "המלחמות" הקטנות האלה הפורום שלנו נראה יפה מאוד אז את מוזמנת לדלג על הדברים הפחות נעימים ולהנות מהרבה דברים אחרים לילה טוב פאדי

בכיכר

לצאת במחול מתוך בורות, אך קצת אינטלגציה גם צריך, המדהים שהאיש ננזף במקום על ידי חייל או שוטר יווני, שהורה לו מפורשות " פה אסור לרקוד" וזו עדות ממישהי שנכחה במקום, אז תלמד , בקש סליחה ואל תפרסם ותתגאה,

ביקור המשלחת הפולנית

שומו שמיים, רועדים סיפי ארץ - "שערוריה סקנדל תקרית בינלאומית" - כותרות העיתונים והפורומים ה"חשובים" הגיעה לפני זמן לארץ הקודש קבוצה "פולנית" בראשות מדריך "ציוני" דגול ורעייתו פאן ( אדון בפולנית ) אליז'נסקי ופאנה ( גב' בפולנית ) מז'לינסקה, שניהם מדריכי תיירים מדופלמים ורבי ניסיון. השניים ליוו קבוצה של איכרים מפולין הרחוקה. תרו את הארץ ואת אתריה, בילו במסעדות ובמועדונים והנה הגיעו להם הטיילים העליזים ושמי הלב לאחד מהאתרים החשובים שבארץ הקודש - "יד ושם". התמקמה הקבוצה ליד אנדרטת המרד של גטו וארשה - פצחו בשירה וריקודים תוך הפגנת שמחה ואושר בטוב ליבם ביי"ש. לא עברה מחצית הדקה ונוצר עיגול ובמרכזו המדריך הדגול רוקד פולקה פולנית מרהיבה תוך כדי שחברי הקבוצה מעודדים אותו במחיאות כפיים טפיחות שונות ומשונות והשמחה "עד לא ידע". לא, הסיפור הוא דמיוני ואולי לא כל כך - ההתרחשות האמיתית הייתה בארץ אחרת, בארץ יוון, שם כולם אנטישמים ושונאי ישראלים, שם הקבוצה ובראשה המדריך מס' 1 רקדו שמחו ועלזו תחת האנדרטה של החייל האלמוני, מקום ממלכתי וקדוש לעם האנטישמי הזה. מס' שאלות לי ואולי לכם קוראים יקרים התשובות : 1. אם היוונים אנטישמים ושונאי ישראלים, מדוע אתם נוסעים לשם ? 2. אתם מתפלאים שהישראלים לא מקובלים ? 3. מה הייתה אומרת הגב' ר. לו החבורה העליזה הייתה רוקדת ליד האנדרטה לחללי שרות הבטחון ? - זה ה"בן" המאומץ שלך? אכן חינוך כהלכתו נתת לו. אני מתבייש בשבילכם

כבוד הדדי עלק...

הודעת הנהלת הפורום שם המנהל : F a d i שם הפורום : מוזיקה יוונית ברוכים הבאים לפורום יוונית בתפוז-פורום היוונית הראשון ברשת הישראלית כאן אתם מוזמנים לדבר על כל הקשור ליוון: מוזיקה,תרבות,היסטוריה שפה ועוד כדי שנוכל להשתמש בפורום יש לשמור על מספר כללים: א.כבוד הדדי ב.הנושא העיקרי של הפורום הוא מוזיקה יוונית.הודעות לא קשורות לנושא הפורום יש לשרשר בהודעות ג.יש להקפיד על שרשור בפורום.הודעות בנושאים זהים או דומים יש לשרשר אחת לשניה.חבל שהודעות של אנשים ילכו לאיבוד בגלל שלא משרשרים. ד. אין להציף. ה. ניתן (ואף רצוי) לפרסם ולהמליץ בפורום על הופעות, אירועים (אסור לפרסם מספרי טלפון),דיסקים (ללא קישורים) וכל דבר אחר שקשור לנושא הפורום. את הודעות הפרסומת יש לשרשר לשרשור המתאים. ו. צריבת דיסקים והעברת קבצי MP3 הינם מעשים בלתי חוקיים אנא המנעו משימוש בפורום למטרה זו. הודעות מסוג זה יימחקו לאלתר. אז אתם מוזמנים לקחת חלק פעיל בפורומינו ולהנות מהקצב היווני גלישה מהנה פאדי --------------------------------------------------------------------------------

רפי אתה צודק

זו גם דעתי רפיגליקריה וגם הגבתי בנושא!!! חוץ מזה התברר, שבאותו שבוע הייתה הפגנת ענק של עשרות אלפים יוונים שהחלה מאותו כיכר עם שלטים, מוזיקה בכיכר, ליכלוך שהשאירו במקום אחריהם ועוד אז אל תיהיו יותר צדיקים מאפיפיור זה מתחיל להרגיז, ולהרחיק את האנשים מהפורום שלך פדי!!!! אני מאשימה רק אותך שאתה נותן במה לאלה שרוצים לחסל חשבונות ביניהם. יש להם במה משלהם, אין לך מה לדאוג להם, אלא תדאג לפורום שלך, שלאט לאט הופך לצהובון תחשוב אל זה..... זה מרחיק אנשים איכותיים, שאוהבים מוזיקה יוונית נטו!!!!!

spartakous

New member
התממות

את האמת? גם את\ה לא נישמע\ת תמימה ונקי\ה רדי מהענין ותני לפאדי לנהל הענינים

אני בהחלט לא תמימה

כאשר הפורום יהיה שלך אז תגיד לי מה לכתוב!!!! פדי יודע לדבר ולהגיב אז אל תיהיה הסניגור ואל תתערב פדי יודע מי אני ואם ירצה להגיד לי משהו הוא יתקשר אלי ואם יש אנשים שמרשים להתלכלך כאן, אני בהחלט יכולה להגיד מה אני חושבת על זה OK

F a d i

New member
אני יודע מי את?ועוד יכול להתקשר?

מה את אומרת? מי את באמת? להשתמע

מכיר מכיר תאמין לי שמכיר

ואם לא תירגע אקח אותך לשתות קפה ביערות הכרמל חחחחחחחחחח אל תדאג, ברצלונה ינצחו

F a d i

New member
יווווווווווו איזו הפתעהההההההה

חחחחחחחחחח שמח לראותך כאן ברוכה הבאה רק חבל שבחרת לעשות את הבכורה שלך פה בשירשור הכי לא מתאים וכן ברצה ניצחו אבל זה לא עזר להם למרות ההדחה מאוד נהניתי מהמשחק המצוין של שתי הקבוצות (ובינינו?היה צריך להיגמר 5-1 לליברפול כך שהתצוצאה בסדר גמור מבחינתנו...) שוב ברוכה הבאה

רפי רפי

אם תוציא את האף שלך מאחוריו של המדריך מס' 1 ותנקה את המשקפיים אולי תתחיל להבין מה קורה סביבך. הבט סביב וראה את ההתנהגות של אנשי הרדיו שלכם, את המטורף מכפר ורידים - סוטה שמטריד כל בחורה/אישה שנכנסת לצ'אט, מעיף אנשים כ אינו מבין מה הם מדברים, לדוגמא גם את דיקיגורוס, שאינו חשוד בשום פעילות חתרנית כנגד הקיסרות הביזנטית. את ההולנדית המעופפת מעדיין לא הבינה שהחיפזון מהשטן - העיקר שהשם שלה יתנוסס בכל מקום,רודפת כבוד חולנית מדוע חשובה האמת, העיקר ש אל תבלבלו אותה עם עובדות, ואם תתבלבל תפרוץ בדמעות תנין ותרקע ברגליים. רפי, אתה אינך יכול להלין על כך שאתה אינך מתקבל בכבוד על ידי כולם !!! בכל מקום אליו אתה מגיע, אז אנא עשה טובה לעצמך ותמנע מלהיות סנגורו של השטן. בברכה הגולם

SNER

New member
וואללה לא משעמם פה

התקפות הדדיות משני צידי המתרס מלווים בתמונות ממתחם הסינטגמה ומהגן של הגננת סופיה יוצא מן הכלל אבל עם עובדות לא ניתן להתווכח ושאלת השאלות היא כמובן הרייטינג תעשו השוואה בין תפוסת החברים בשני המחנות ומיד תבינו את הסיבה האמיתית לוויכוח הבלתי נגמר והמגעיל הזה

לא סנגורו של השטן

מתיחלה לא רציתי להתערב בויכוח הזה יותר נכון במשא הצלב הזה,כי אני יודע מי נושא הדגל במשא הזה....., אני יודע שהכונה של המבקרים היא לא להציל את הכבוד הפגוע של היווני הניגזל.אלה פשוט ואני השתמש בשמות רדיו איליוס רוצים להשמיץ ולפגוע באנשי רדיו יאסו נקודה. לא התערבתי ולא כתבתי מילה אבל מאחורי הקלעים עשיתי הרבה ובהמשך הסביר לך" גולם" ואני כותב" גולם" כי זה השם שאתה משתמש בו כי אם הייתה מופיע כמו גבר בשימך המלא הייתי פונה עליך בשימך אז מה בכל זאת סחף אותי לויכוח הזה לא הכבוד של אלי אלי עשה טעות גדולה בתמימות,כאשר ראיתי שמכנים את חברי הטוב יוסי נתן סקוטרמן ואת חברי השני הזמר נגן שלומי ניסן שתי אנשים מופלאים כאשר מכנים שני אנשים אלו חיות אותי זה הרתיח. אז מה עושה אדון "כבוד הדדי" אחרי יומים מוחק את ההודעה ופוטר עצמו מאחריות בנוסף לזאת אחד ממדליקה המדורה הזאת הוא אדון "כבוד הדדי" שמרשה פתאום למשוך הודעות מפרומים אחרים ולעביר לפורום שלו בלי לציין מקור הידיעה. והריי כולם יודעים שסיפור זה התחיל להתגלגל כאשר אנג'לו רפאל בן דודי כתב בפורום של רדיו איליוס את סיפור הטיול של רדיו יאסו ביוון. אדון "כבוד הדדי" מה עשיתה לי כאשר ברשותו של ציון קדם העברתי ידיעה על גליקריה לפורום רדיו יאסו זוכר?זוכר אדון פאדי? אז מדוע לא בקשתה את כבודם של יוסי נתן ושולמי ניסן ,האם פעם אחת שני אנשים אלו פגעו מילולית במישהו ?מישהו מוכן להעיד שהם פגעו בו? אני לא בא להגן על אלי זילברמן אלי עשה טעות גדולה בתמימות לא בכוונה תחילה בוא הספר לך" גולם "מה עשתי שראיתי את התמונות של החברים רוקדים במדרכה מול הסינדג'מאה ,מיד התקשרתי לאלי ואמרתי לו שזאת טעות גדולה לרקוד שם וטעות גדולה לפרסם תמונות אלו. אמרתי לאלי אני מבקש מימך להוריד מיד את התמונות ולהיתנצל אלי הוריד את התמונות וכתב שם למה הוריד,כדי לא לפגוע בכבודם של אנשים. האם זאת לא דרך יותר יפה מלקפוץ על התמונות האלו ולעשות מהם הון כדי לפגוע בצד שני, אם הוא הוריד את התמונות למה אחרים צרכים להפיץ אותם כדי להגדיל את הנזק שלטענתם נגרם? אני שואל למה לאחר שהתמונות הורדו אף אחד לא כותב על זה כי זה לא חשוב יותר? לסיכום חברים בואו נסכים כי אין פה רצון עז להציל כבודה של יוון אלה רצון עז לנגח אחת את השני, תעזבו את היוונים הם יודעים טוב להגן על עצמם וסתם להשכלה הכללית אתם יודעים כמה יוונים מחללים את המקום כאשר הם מפגנים שם עד עצם היום הזה. ושוב שלא תבינו שאני לצד הרקדים עליהם כעסתי בניפרד ... וכמה מלים לידידי "הגולם מפראג המקורי" אתה טוען שאתה מכבד אותי תראה איך פתחתה את הפניה אלי,תוצאי את האף שלך מאחוריו,למה לא כתבתה בעברית יפה עכוז או תחת?. תנקה את המשקפיים רפי. האם שתי הפניות האלו פניות של כבוד...? אגב" גולם" קניתי עדשות מגע ועכשיו אין לי מה לנגב וברצינות אני פונה לכולם מספיק עם המלחמות האלו לא הגיע הזמן לשים לזה סוף ? תתחילו להתעסק ביוונית נטו,כך תשמרו יותר טוב את הכבוד היווני מי שרוצה להמשיך לדסקס בנושא שימשיך מפה עד יוון...... אני סימתי יותר לא העסוק בנושא הזה, או בכל דבר אחר שהוא לא מוסיקה יוונית להיתראות חברים ואם מישהו נפגע ממה שכתבתי איתו הסליחה

kiki9999

New member
פאדי קדימה תחיל לרקוד באמצע המעגל

הכל מתחיל ונגמר איתך. אנחנו כבר מתגעגעים לאניהיא 12

F a d i

New member
אני מה זה התאפקתי לא להגיב לך אישית

ואני גם לא אעשה זאת שוב-לאכזבתך ואכזבת מי ששלח אותך פנית אלי בשתי טענות (או יותר אבל למי יש זמן לקרוא מגילות כשיש מחצית שניה בין ברצה ולירפול) הטענה הראשונה היא מה עשיתי לך כשהעתקת תוכן הודעה שפורסמה כאן מבלי לתת קרדיט למקום ממנו נלקחה-ממה שזכור לי שהלכתי לאותו מקום ונתתי קרדיט למקום בו התפרסמה ההודעה לראשונה וג למי שכתב אותה במקור ועכשיו שים לב טוב טוב מה הולך לקרות עוד כמה דקות אתה מוכן? אתה מוזמן להתרווח בנוחות,להרחיק כל איש בקרבתך,כולל דברים חדים ודברי זכוכית (שאני לא יודע מה אתה שותה בהם!) שוב,אתה מוכן? אתם מוכנים? אחת שתיים שלוווווווווווווווווווווווווווווווש תסתכל בהודעה הראשונה ותראה שיש לינק להודעה המקורית-ככה בדיוק צריך לעשות!!תוך כדי שמירה על זכויות יוצרים לכותב המקורי ולמקום ממנה נלקחה הודעתו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=581&msgid=94842214 לגבי הטענה השניה לגבי ניסן ויוסי חזור על כל הפעולות שעשית למעלה (אתה יכול לוותר על מריטת שערות) ותצביע לי על ההודעה ועל מיקומה
יאללה רצתי למשחק!

למעלה