לא סנגורו של השטן
מתיחלה לא רציתי להתערב בויכוח הזה יותר נכון במשא הצלב הזה,כי אני יודע מי נושא הדגל במשא הזה....., אני יודע שהכונה של המבקרים היא לא להציל את הכבוד הפגוע של היווני הניגזל.אלה פשוט ואני השתמש בשמות רדיו איליוס רוצים להשמיץ ולפגוע באנשי רדיו יאסו נקודה. לא התערבתי ולא כתבתי מילה אבל מאחורי הקלעים עשיתי הרבה ובהמשך הסביר לך" גולם" ואני כותב" גולם" כי זה השם שאתה משתמש בו כי אם הייתה מופיע כמו גבר בשימך המלא הייתי פונה עליך בשימך אז מה בכל זאת סחף אותי לויכוח הזה לא הכבוד של אלי אלי עשה טעות גדולה בתמימות,כאשר ראיתי שמכנים את חברי הטוב יוסי נתן סקוטרמן ואת חברי השני הזמר נגן שלומי ניסן שתי אנשים מופלאים כאשר מכנים שני אנשים אלו חיות אותי זה הרתיח. אז מה עושה אדון "כבוד הדדי" אחרי יומים מוחק את ההודעה ופוטר עצמו מאחריות בנוסף לזאת אחד ממדליקה המדורה הזאת הוא אדון "כבוד הדדי" שמרשה פתאום למשוך הודעות מפרומים אחרים ולעביר לפורום שלו בלי לציין מקור הידיעה. והריי כולם יודעים שסיפור זה התחיל להתגלגל כאשר אנג'לו רפאל בן דודי כתב בפורום של רדיו איליוס את סיפור הטיול של רדיו יאסו ביוון. אדון "כבוד הדדי" מה עשיתה לי כאשר ברשותו של ציון קדם העברתי ידיעה על גליקריה לפורום רדיו יאסו זוכר?זוכר אדון פאדי? אז מדוע לא בקשתה את כבודם של יוסי נתן ושולמי ניסן ,האם פעם אחת שני אנשים אלו פגעו מילולית במישהו ?מישהו מוכן להעיד שהם פגעו בו? אני לא בא להגן על אלי זילברמן אלי עשה טעות גדולה בתמימות לא בכוונה תחילה בוא הספר לך" גולם "מה עשתי שראיתי את התמונות של החברים רוקדים במדרכה מול הסינדג'מאה ,מיד התקשרתי לאלי ואמרתי לו שזאת טעות גדולה לרקוד שם וטעות גדולה לפרסם תמונות אלו. אמרתי לאלי אני מבקש מימך להוריד מיד את התמונות ולהיתנצל אלי הוריד את התמונות וכתב שם למה הוריד,כדי לא לפגוע בכבודם של אנשים. האם זאת לא דרך יותר יפה מלקפוץ על התמונות האלו ולעשות מהם הון כדי לפגוע בצד שני, אם הוא הוריד את התמונות למה אחרים צרכים להפיץ אותם כדי להגדיל את הנזק שלטענתם נגרם? אני שואל למה לאחר שהתמונות הורדו אף אחד לא כותב על זה כי זה לא חשוב יותר? לסיכום חברים בואו נסכים כי אין פה רצון עז להציל כבודה של יוון אלה רצון עז לנגח אחת את השני, תעזבו את היוונים הם יודעים טוב להגן על עצמם וסתם להשכלה הכללית אתם יודעים כמה יוונים מחללים את המקום כאשר הם מפגנים שם עד עצם היום הזה. ושוב שלא תבינו שאני לצד הרקדים עליהם כעסתי בניפרד ... וכמה מלים לידידי "הגולם מפראג המקורי" אתה טוען שאתה מכבד אותי תראה איך פתחתה את הפניה אלי,תוצאי את האף שלך מאחוריו,למה לא כתבתה בעברית יפה עכוז או תחת?. תנקה את המשקפיים רפי. האם שתי הפניות האלו פניות של כבוד...? אגב" גולם" קניתי עדשות מגע ועכשיו אין לי מה לנגב וברצינות אני פונה לכולם מספיק עם המלחמות האלו לא הגיע הזמן לשים לזה סוף ? תתחילו להתעסק ביוונית נטו,כך תשמרו יותר טוב את הכבוד היווני מי שרוצה להמשיך לדסקס בנושא שימשיך מפה עד יוון...... אני סימתי יותר לא העסוק בנושא הזה, או בכל דבר אחר שהוא לא מוסיקה יוונית להיתראות חברים ואם מישהו נפגע ממה שכתבתי איתו הסליחה