הישראלי: מתי שידורים ומתי שידורים חוזרים? לגמ

TotalCommnader

New member
הישראלי: מתי שידורים ומתי שידורים חוזרים? לגמ

מתי שידורים ומתי שידורים חוזרים? התבלבלתי לגמרי. יהיה מתישהי שידור חוזר של פרק 2? או שפרק 2 זה החלק השני של מה ששודר בשבת הראשונה (פרק כפול)?

Confide In Adam

New member
כל הכבוד לערוץ 10 על האסטרטגיה המדהימה!

רעיון מעולה לדעתי, להעביר כל שבוע את התוכנית ליום אחר.. מי אמר שתוכנית צריכה להיות משודרת כל שבוע באותה שעה? הרבה יותר מעניין כשמזיזים אותה בין הימים ונותנים לצופים לנחש מתי היא משודרת! זאת הדרך לעשות רייטינג טוב.. ערוץ 10 בעוד מהלך מבריק...

inbalinbal1

New member
../images/Emo6.gif!

האמת שאני החלטתי לפרוש מהישרדות ישראל! לא הבנתי מה העניין לעשות פרק של 65 דק' לא כולל פרסומות שבו אנו לא למדים כלום חוץ מהעובדה שכולם רכלנים. ואז עוד פרק של 45 דק' שבו אנו לא לומדים כלום חוץ מהעובדה שכולם רכלנים. הישרדות ישראל היא בזבוז זמן אדיר, לקחו תוכנים אדירה ואנסו לה את החיים. הישרדות בארה"ב היא 42 דק' ללא פרסומות מישהו חושב שחסר לו מידע כלשהו?

Bill Kilgore

New member
צודק..

ההחלטה על 2 פרקים בשבוע היא פשוט מטומטמת, זה יוצר עריכה ממש גרועה ומשעממת. ערץ 10 היה גרידי והוא ישלם על זה ברייטינג

omer719

New member
וה- 20 דקות האלה זה מה שיהרוג אתכם?

נכון שהסדרה שם נטו 45 דקות , אבל אני בטוח שהפרסומות הרבה יותר ארוכות ממה שבערוץ 10. לדעתי זה לא כזה נוראי . ברור שזה לא מושלם , ויש מה לשפר , ואני גם תומך בעובדה שהכוח הכפול הזה מטומטם. אבל לדעתי כדי לדעת שהעונה הייתה גרועה חייבים לראות את הכל .

inbalinbal1

New member
בארה"ב הם מקבלים שעת שידור בין 2000 ל2100

בפרק הם מספיקים אתגר פרס אתגר חסינות מועצה והדחה! ואני מרגישה מרוצה כשאני מסיימת לראות (למעט עונה 5)

נכון, ולפעמים הם גם מוסיפים אתגר חסינות אישית

לשבט המפסיד, ועדיין מצליחים להכניס הכל ב 45 דקות. פה לעומת זאת אנחנו מקבלים שעתיים וחצי.

omer719

New member
ש"רשת" ישברו ת'ראש - כתבה על ימי השידור.

ערוץ 10 החליט על השיבוץ הקבוע של "הישרדות": תשודר בימי שבת ורביעי, הימים החדשים של "רשת". רפי גינת שש אליי קרב: "אני לא צופה בעיה מיוחדת לנצח את 'הישרדות'" יום , 5 בדצמבר 2007, 23:07 אחרי אינספור לבטים החליטו בערוץ 10 לשבץ את ריאלטי "הישרדות" בימים רביעי ושבת. בערוץ מוותרים על מלחמה עם "קשת" ומי שתתחרה מול הריאלטי המדובר היא זכיינית ערוץ 2 "רשת" אשר החל מחודש ינוואר הקרוב תשדר בימים רביעי עד שבת. השיבוץ החדש ייכנס לתוקף בשבוע הבא ומכאן שהפרקים האחרונים של "הישרדות" שיתמודדו מול תוכניות של "קשת" יעשו זאת מול "נולד לרקוד" בשבת ומול פרק מיוחד של "מונית הכסף" באילת, ברביעי. החל מינואר תשודר הישרדות מול "אחד נגד מאה" וברביעי מול "כלבוטק", אלא אם תשנה "רשת" את שיבוציה. ב"גיל הפקות" יכולים לנשום לרווחה מאחר ו"גריז" אשר תשובץ בימי שישי לא תתחרה בריאליטי של 10. כזכור, לפני מספר חודשים שקלו בערוץ 10 לשבץ את התוכנית בימי שישי ושבת אולם בסופו של דבר ויתרו על הרעיון. בסופו של דבר שני פרקי הפתיחה שודרו בשבת ושני הפרקים שלאחר מכן שודרו בשבת ופרק אחד ישודר היום. רפי גינת שעד כה לא הוזכר כמועמד להתחרות בתוכנית קיבל את הבשורה מ-nrg מעריב והביע ביטחון לפני הקרב: "אחרי ש'כלבוטק' ניצחה את הכדורגל, אני לא צופה לה בעיות מיוחדות לנצח את 'הישרדות'. סיקור מקושר: הישרדות -------------------------------------------------------------------------------- קישורים: » מקור - NRG --------------------------------------------------------------------------------

neta333

New member
ביום שבת ראיתי אחר הצהריים את הפרק הכפול..

נראה לי שיש ביום שבת אחר הצהריים שידור חוזר.. בכל אופן-הם עוד לא כתבו מתי השידור חוזר יהיה..

למעלה