הישרדות אוסטרליה - עונה 10

פרק 22

מנסים קצת לפתות אותנו לשינוי עם כיוון של מיילס נגד קיילנד, וקיילנד אפילו פגיע - זארה הרסה לו את רצף החסינויות - ומיילס שוקל ברצינות להשתמש באליל על קייט כדי להדיח את קיילנד, בעוד סדקים מתחילים להיפער בינו לבין שאר הברית. אבל בסוף מיילס משתמש באליל על עצמו, ואז זה בא. כולם קיבלו קולות! (חוץ מזארה כמובן), אבל זארה עצמה הרסה הדחה פוטנציאלית של איי ג'יי או קיילנד על ידי הצבעה לקייט.

פרק 23

שכחתי לכתוב פרק שוב? עבר זמן מאז הפעם האחרונה שזה קרה. וזה דווקא היה פרק מעניין, איי ג'יי וזארה יכלו לעשות מהפך ולהעיף את קיילנד! אבל הם בחרו להשלים את הפאגונגינג ולהדיח את קייט. בכל מקרה, נראה שעכשיו המטרה עברה למיילס, שמעולם עוד לא זכה בחסינות, ועכשיו גם אין לו אליל כי הוא השתמש בו. השוויתי אותו לאווה בעבר, אבל יכול להיות שהוא יותר השאהין של החבורה, לא יודע מה אווה (או מישהו אחר על הרצף) תעשה בעונה מלאה תחמנות, אבל אין לי ספק שהיא תעשה כל מה שהיא תוכל, תפסיד בכבוד ותהיה מושבעת מעולה - או אפילו תנצח. אולי אני מושפע מזה שבגיימינג יש שתי דמויות מפורסמות בשם מיילס, ושתיהן אוטיסטיות - גם אדג'וורת' וגם טיילז.

אבל מיילס זוכה בחסינות! וזה אומר שהבנים כנראה הולכים להישאר ביחד ולהדיח את זארה. לראשונה בעולם מאז ניקרגואה, ובפעם השנייה בלבד, יש פיינל 3 גברי. אבל אולי אני מקדים קצת את המאוחר, כי זארה ומיילס מנסים לעבוד ביחד כדי ללכת לקרב אש נגד איי ג'יי, המצב היחיד שבו זארה יכולה להישאר. אבל בסוף מיילס מצביע גם הוא נגדה.

הגמר!

אף פעם לא התלהבתי מהגמרים של אוסטרליה, אבל בזמן האחרון זה נדיר בכלל למצוא אותם ביוטיוב! אבל כשחצי שעה מוקדשת לאתגר סיבולת, עוד חצי שעה להדחה בקול בודד, ורק עשרים דקות נוספות הם חבר המושבעים, נזכרתי כמה שהגמרים משעממים אותי. אחרי שרצף החסינויות שלו נעצר, קיילנד חזר לעצמו וזכה שוב בחסינות, שבע חסינויות, מזל טוב, טכנית עקפת את השיא של קולבי, טרי, אוזי ושכחתי מי עוד, בפועל היו לך יותר אתגרים לזכות בהם אז אני לא בטוח כמה אפשר להשוות. אבל מי שהוא יבחר להגיע לגמר, יקבל חצי מיליון דולרים אוסטרליים. אף אחד כיום לא יתן זכייה למישהו שהוא כולו אתגרים.

קיילנד מדיח את איי ג'יי, שלא כצפוי, אבל תכל'ס, זה לא ברור שמיילס זוכה לפחות מהפיינל 9 ככה? הוא ממתג את עצמו ואפילו עף על עצמו כמו ראסל, אבל הוא לא אלפא כמוהו, אז הוא הרבה יותר קל לעיכול. מועצת השבט האחרונה היא בזבוז זמן גמור, כי זה ממש לא כוחות, זה כמו כריסטי נגד לי שוב. איכשהו קריסטן הצביעה לקיילנד, אבל תמיד היה יכול להיות יותר גרוע, תזכרו שטאשה הצביעה לוו! אבל מה שהכי מעניין זה שמורגן מעולם לא התיישבה בספסל המושבעים, ולא ברור לי למה, אבל שמעתי שהיא חטפה הערות גזעניות ונעלה את עצמה בחדר שלה בפונדרוסה. אני מאוד מקווה שזה לא נכון.

andyka

New member
מורגן מעולם לא הייתה בפונדרוסה כי בחרה לטוס הבייתה לאחר שהודחה ולעזוב. ג'ונתן גם הודיע עצ כך

השמועות וההשערות הם שבן אמר בשלב כלשהוא את מילת הכ', מה שעצבן מאוד את מורגן והיא התלוננה למפיקים ואז בן הוכרח לפרוש ומורגן נשארה (אולי גם הייתה מחוייבת חוזית) אך הראש שלה לא היה בתוך המשחק ובחרה לעזוב ברגע שהודחה

מניח שגם לא הייתה מעריצה של המשחק ופשוט נקראה לבוא כי היא אתלטית

למעלה