הישרדות אוסטרליה 3 - פרק 1

Seosi

New member
הישרדות אוסטרליה 3 - פרק 1

24 מתמודדים מגיעים לאופולו, סמואה. למשך 55 ימים הם יתחרו ורק אחד מהם יוכתר לזוכה האחרון. המתמודדים מחולקים לשלושה שבטים:
אגנואה (השבט האדום)
ואוואו (השבט הצהוב)
סאאנאפאו (השבט הכחול).

שלושת השבטים ניגשו ישר למשימה הראשונה שלהם, שהם שחו אל עבר במה שעליה אוכל וחפצים. כולם יקבלו את מה שהם ישיגו, אך רק אחד מהם ישיג את האש ראשון. סאם מסאאנאפאו מגיע ראשון אל האש וזוכה בה בשביל השבט שלו. אגנואה מגיעים לשבט, לאחר שכולם הכירו את כולם, קאט אומרת פחות או יותר מה צריך לעשות ולא נראה שיש לאף אחד בעיה איתה, חוץ מדס, שהוא מרגיש שהיא שתלטנית והוא בא בשביל לשחק את המשחק. הוא הולך להיות מודח ראשון נכון? בכל מקרה, ניק מואוואו (שנראה די כמו רוב ססטרנינו) לקח את תפקיד המנהיג בשבט, אבל הוא לא עושה את זה בצורה שתלטנית ונראה שהוא מתחבב על חברי השבט. הוא מנסה להדליק אש ולא מצליח אז אומר לכולם קדימה לים

סאאנאפאו כבר זכו באש, אז הם לא צריכים לדאוג לגבי זה. טוב, אולי חוץ מקונור ששרף בטעות את ידו שניסה למשוך קרש מהמדורה. לאחר עזרה מקיילי (שהיא כבאית אש) הוא בעצ יושב בים לבד בעוד שכולם מסדרים את המחנה. פליק מגיעה לחוף, שניהם מדברים ונותנים לנו את שיחת האסטרטגיה הראשונה של המשחק. הם מסכימים לעבוד ביחד, ופליק אמרה שאפשר להתחבר לברוק, מאט וסאם, ככה שהם יהיו רוב. בלילה באגנואה, דס ממשיך להרחיק את עצמו מהשבט שהוא ישן בצד ולא אם כולם. אנשים שוכחים שזה משחק חברתי?

במשימת החסינות, שבנויה ממספר מכשולים ובסופם פאזל, סאאנאפאו זכו בחסינות ראשונים, ואחריהם ואוואו, מה שאומר שבגנואה הראשונים ללכת למועצת השבט. קאט מרגישה בטוחה שהיא והבנות יצביעו לדס, ככה שיש ארבעה קולות בטוחים לדס. היא יודעת גם שדס מכוון נגדה. דס החליט שזה יהיה רעיון טוב שפתאום להתחיל לעבוד בשבט, אחרי שלא עשה כלום במשך יומיים. זה שקוף לגמרי, גם רוהאן רואה את זה. אבל הוא מתחיל לחשוב האם כדאי לו לשמור על דס ולהדיח את קאט כי הוא פחות מתחבר אליה. דס גם הזהיר אותו שברגע שהוא יודח הבנות יכולות לקחת שליטה. קריסטי מוצאת את עצמה די באמצע, כי היא לא הכי מתלהבת מהרעיון לעבוד עם הבנות.

אבל במועצת השבט, לאחר שזה היה ברור שזה בין דס וקאט, דס הודח פה אחד. אני מקווה שאני לא נשמע קשוח מדי כלפי דס חח, אבל הוא פחות או יותר הציג בפרק הזה איך לא לשחק הישרדות. פרק פתיחה טוב האמת.

הפרק מתחיל את עונה טוב

אבל היה ברור שדס היה הראשון ללכת הוא לא ממש מתאים ולהישרדות אני בפרקים עד איפה שהגעתי ממש התחברתי לניק ולקיילי פליק וברוק.
מהשבטים התחברתי יותר לשבט הכחול והצהוב יותר מלשבט האדום

Seosi

New member
גם אני התחברתי לניק

אני חושב שהוא יוסף המון לאולסטארס.

Seosi

New member
פרק 2

אגנואה חוזרים ממעוצת השבט, וקריסטי לא מוצאת את התיק שלה. היא בטוחה שמישהו החביא את התיק שלה, והיא גם אומרת את זה מול שאר חברי השבט. זה גורם להם לחשוב שהיא פרנואידית, והיא לא שמה את עצמה באור הכי טוב שיש. היא מוצאת את התיק בבוקר, ואז הולכת לשבת ביער, רואים עליה שהיא מוצפת ברגשות. אל באה ומדברת איתה, מה שנתן לקייטי קצת לפרוק מה שהיא מרגישה. בואוואו מנסים להדליק אש אבל הם לא מצליחים. אין להם ברירה אלא לשתות מים מעלים ופירות, כך שכרגע הם די מיובשים. בחזרה לאגנואה, אוון חושב שהוא הצליח ליצור לעצמו ברית ביחד עם אל, לי, פיבי ורוהאן, אך לי ופיבי לא סומכים עליו כל-כך.

המצב בסאאנאפאו מעולה, חוץ מפיטר. הוא מרגיש שהוא מתקשה במשחק (חשוב לציין שהוא בן 62). הוא מרגיש שהוא לא רוצה לעזוב את המשחק אבל מרגיש שהוא צריך לעשות זאת. הוא ומיקיילה מדברים כאשר מיקיילה מנסה לעודד אותו. אם כבר מדברים על מיקיילה, היא יודעת שברוק ולפיק קרובות, ושכנראה יש להן משהו עם מאט וסאם, אז היא די רוצה להדיח אחת מן הבנות. ואוואו סוף סוף מצליחים להדליק אש והמורל שלהם עולה. שלושת השבטים מגיעים למשימת החסינות. היום טוב של ואוואו ממשיך בכך שהם מסיימים ראשונים את המשימה ומקבלים ערכת דיג. אגנואה מגיעים שניים ומקבלים רק וו וחוטים לדיג. סאאנאפאו הולכים למועצת השבט הראשונה שלהם.

בחזרה בסאאנאפאו, פיטר רומז להם שכדאי להם להדיח אותו, למרות שהוא לא אומר להם להדיח אותו, זה נשמע בדבריו שצריך להדיח מי שתורם הכי פחות לשבט, שזה פיטר. אךף למיקיילה יש רעיון אחר. היא לוקחת את קונור לצד ומספר לו על החששות שלה לגבי ברוק ופליק. אז ברור שהוא רץ לספר להן שמיקיילה מנסה להדיח את פליק. פליק עכשיו רוצה להדיח את מיקיילה והיא אומרת את זה גם למאט.

במועצת השבט דיברו איך כולם משפחה אחת גדולה, אך זה ברור שיש בריתות בשבט. וזה בא לידי ביטוי שהברית השולטת במשחק הדיחה את מיקיילה. די באסה האמת, חשבתי שיש לה פוטנציאל.

noamlah

New member
היא פתחה את הפרק הראשון של עונה 4

אז אתה לא יכול שלא להיות מודע

Seosi

New member
חחח התכוונתי שאני מודע לתוצאות של העונה

לפחות הגמר והזוכה, אבל לא יודע איך סדר ההדחה נראה

noamlah

New member
כן

כי קולאז' וידיאו של הזוכה היה בפרק פתיחה של עונה 4 שמייד אחריו אמרו מי הבא בתור והציגו את כל המתמודדים ואת עונה 4 ראית

noamlah

New member
אם אתה קורא לה מיקיילה אני אקרא לך סוסי

אבל ברצינות זה ביאנקה

אבל אל תדאג, גם לי היה קשה לעקוב שם אחרי השמות

Seosi

New member
פרק 3

פיטר כועס לאחר שסאאנאפאו חזרו ממועצת השבט, כי הוא היה בטוח שהוא יודח ולא ביאנקה (ביאנקה!!! לא מיקיילה חחח) כלומר, אם אתה כל כך רוצה לצאת מן המשחק פשוט תפרוש. גם קיילי הופתעה מההצבעה כי היא הייתה בטוחה שפיטר יודח פה אחד, אז היא מבינה שהיא נמצאת בצד הלא נכון של הכוחות. פיטר החליט בסוף לנסות להישאר ולשחק.

בדואר האי, שלושת השבטים התבקשו לשלוח שני שחקנים לדילמה מורלית. סאאנאפאו שלחו את פיטר וקיילי והברית השולטת ישר הבינו את הטעות שלהם, כי הם שלחו לשם שני אנשים במיעוט לאפשרות לקבל רמז לפסלון חסינות. וכך זה היה, הם היו צריכים לבחור בין שק גדול של שעועית, לבין שק קטן יותר של שעועית עם רמז לפסלון חסינות. הם בחרו ברמזל לפסלון חסינות. כך גם פיבי ורוהאן מאגנואה וטיגן וניק מואוואו. פיבי ורוהאן החליט להגיד שקר-כלשהו לגבי הדילמה. אוון לא מאמין להם, והוא רץ למקום שבו פחות או יותר הם הלכו והוא מצא את הרמז לפסלון חסינות שנפל לרוהאן. הוא משתף את אל בזה, אבל היא לא סומכת עליו כל-כך. היא משתפת בכך את פיבי ורוהאן, ואני לא חושב שהיא עשתה טעות כאן כי פיבי אמרה בוידוי שהיא רוצה לעבוד עם אל והיא הייתה אומרת לה לגבי הפסלון. אוון מנסה לדבר עם לי על כך, אך רוהאן מגיע ועושה בקרת נזקים לגבי פסלון החסינות, מה שמעלה מספר שאלות ללי בנוגע לרוהאן. הדינמיקה כאן די מעניינת, אוון בטוח שהוא בברית עם אל, לי, פיבי ורוהאן, בעוד שהשאר לא

טיגן וניק (ובעיקר ניק) החליטו להגיד לשבט רמז שקרי, אך לא נראה שכולם קנו את זה. ניק בעיקר חשש שראה את ג'נה וקרייג מדברים, והוא ידע שהם לא מאמינים לא. במשימת הפרס, ואוואו ניצחו ראשונים וזכו בכריות, שמיכה, כיסאות וברזנט. סאאנאפאו הגיעו שניים וקיבלו רק ברזנט. ניק מקווה שהניצחון שלהם במשימת הפרס די גרם לשבט שלו לשכוח לגבי הרמז לפסלון שהוא וטיגן הקריאו, כי היא לא חושב שהם האמינו להם. בעיקר לו. קיילי חושבת שהיא הוכיחה לשבט שלה שהיא הכרחית למשימות, מה שהעלה את הערך שלה לחברי השבט, לדעתה. באגנואה, קאט די נתפסת כחולייה החלשה, אז היא די בצרות. אוון מחפש אחר פסלון החסינות ללא הצלחה. ואוואו וסאאנאפאו זכו במשימת החסינות, ושולחים את אגנואה למועצת השבט השנייה שלהם.

קאט מודעת שהיא נמצאת בסכנת הדחה בגלל שהיא לא עשתה טוב במשימת החסינות, אך היא חושב שגם אוון לא היה טוב (שניהם היו אחראים על הפאזל) ושגם הוא צריך לשאת באשמה. אוון בטוח ב-"ברית" שלו. לי די רוצה להדיח את קאט כי הוא חושב שהיא הכי פחות חזקה בשבט. אבל לפיבי יש תכניות אחרות. היא מדברת עם אל ושניהן מסכימות שאל צריך ללכת. הן מדברות עם לי אבל הוא עדיין נוטה לכיוון קאט. פיבי מדברת אחר-כך עם רוהאן והזכירה לו שאוון ניסה לזרוק אותם מתחת לאוטובוס עם הרמז לפסלון חסינות ולכן כדאי להדיח אותו.

במועצת השבט, אף על פי שזה די ברור לכולם שאל, לי, רוהאן ופיבי רבעייה חזקה ביחד, התכנית של פיבי נשאה פירות ואוון הודח מן המשחק. פרק הבא מתחיל מצוד אחר פסלוני החסינות.

סטילהוק

New member
הלילה אני מתכוון לערוך מרתון צפייה בעונה הראשונה

נראה עד כמה היא כבר כל כך "גרועה" כפי שאמרו עליה... וזו גם העונה האחרונה שתשלים לי את הצפייה בכל העונות של הישרדות האוסטרלית.

סטילהוק

New member
שימו לב שאין את הפרק הראשון של העונה הראשונה ביוטיוב

יש אותו במקום אחר ופחות איכותי מהפרקים שהעלו ליוטיוב, אך אין אותו ביוטיוב. הם העלו את כל הפרקים חוץ מהפרק הראשון של העונה, שבמקומו הם העלו את פרק האודישנים. ובגלל זה לא צפיתי בעונה הראשונה הלילה. אך אני מתכוון לצפות בה היום.

סטילהוק

New member
אני רק באמצע העונה והיא כבר מתחילה להימאס עלי

כאלה מתמודדים דפוקים (וזה ממש לא שאין להם פוטנציאל), לא ראיתי כבר הרבה זמן. שום כלום, לא אסטרטגיה, לא אלילים, לא בריתות, כלום. פשוט עומדים כמו במטווח ברווזים עד שאחד מהם יודח, ואפילו לא מתכננים את מי להדיח, כל אחד שם איזה פתק שבא לו וזה כמו רולטה רוסית, כל אחד שם יכול להיות מודח, בלי שום קשר לטובת השבט או לטובת שאר המתמודדים, פשוט רולטה רוסית שיכולה לפגוע בכל אחד מהם מהגרוע ביותר לטוב והחזק ביותר, שלא לדבר בכלל על התנאים הנוראים ביותר בתולדות הישרדות, במקום אולי הקשה ביותר למחייה של בני אדם, שמלא כולו בזוחלים ארסיים, מיליוני זבובים, כרישים, דבורים ארסיות, ללא אפשרות לאכול במשך ימים, ושצריך ללכת קילומטרים להביא מיים ולהרתיחם לפני ששותים אותם. פשוט זוועה. הרבה יותר גרוע מעונת הסלבס שעוד היתה סבירה ונורמלית ועם תנאים הרבה יותר אנושיים. וגם המנחה ממש גרוע ומקצר המון מהטקסטים השגרתיים של חוקי הישרדות. ממש לא פלא שהם התחילו את כל הסדרה מחדש החל מעונה 3, וגם החליפו את המנחה הגרוע במנחה אחר בעונת הסלבס, שגם הוא הוחלף החל מעונה 3.

למעלה