הישרדות אוסטרליה 4 - פרק 16

Seosi

New member
הישרדות אוסטרליה 4 - פרק 16

וואו, הרבה זמן לא צפיתי בעונה. יותר מדי זמן. אבל אני צריך משהו כדי לשכוח את העונה האחרונה של הישרדות, אז חזרתי לצפות

למי שפספס, אודט הודחה בפרק האחרון פה אחד. ולאחר פרה-מרג' מאוד חזק, שני השבטים סוף סוף מתאחדים! הם מקבלים באפים שחורים חדשים והם ישר ניגשים למשימת הפרס. הם צריכים להניע מטוטלת סביב בקבוק דרך שתי מסגרות, מי שלא יפיל את הבקבוק יזכה במקלחת, מסאז', ומכתב מהבית שנמצא בתוך הבקבוק. ג'ריקו וטסה נלחמו על המשימה שעה וחצי, לבסוף טסה ניצחה. ג'ונתן נתן לה אפשרות לוותר על המקלחת וכו', ולתת לכולם את המכתבים, כולל לעצמה. אז, ברור שהיא לקחה את המכתבים, איזו התלבטות הייתה פה?

השבט מאוחד מגיע למחנה, אוכלים וקוראים את המכתבים. טסה שמה לב שטרה ולוקי מאוד קרובים, ולמרות שהיא עדיין סומכת על לוקי, היא הולכת לשים עין עליהם. מאזן הכוחות כאן ברור לכולם, ארבעה חברי אסגא נגד סמטאו. ג'ריקו מקווה שהנרי, לוקי ומישל יחברו אליהם. שרה מנסה את הקסם שלה על מישל, אבל מישל אומרת שאין מצב שהיא חוברת למיעוט. הנרי מצד שני, מדבר עם ג'ריקו ונראה שהוא רוצה להדיח את הברית של סמטאו, וזיגי היא ראשונה. מצא זמן טוב להתהפך כי ג'ראד בדיוק אמר לזיגי שהוא רוצה להדיח אותו. זהו כנראה יום המזל של זיגי, כי היא זכתה במשימת החסינות הראשונה של האיחוד.

טסה מרגישה שזה מסוכן מדי להדיח את הנרי כרגע, ושכנעה את הברית שלה להדיח את לוק במקום. הנרי מנסה לשכנע את לוקי להצביע נגד ג'ראד, אבל לוקי לא בטוח לגבי זה. מישל שמה לב שהברית של סמטאו לא כוללים אותה בשיחות, היא מדברת על זה עם טסה, וטסה לא עושה עבודה טובה בלהרגיש את מישל. בכלל. היא אומרת לה בגלל שהיא האחרונה להיכנס לברית של סמטאו, לכן לא כוללים אותה לשיחות. מה?! את רוצה בכח שמישל לא תצביע אתכם?

טוב אז במועצת השבט, זה מה שבדיוק קיבלו הברית של סמטאו, שמישל, ביחד עם הנרי ולוקי, חברו לברית של אסגא והדיחו את ג'ראד, ובכך הוא חבר המושבעים הראשון של העונה. וואו, אני לא יודע איך סמטאו פישלו כל כך עם מישל, מה באמת חשבתם לעצמכם?

נ.ב,
לשבט המאוחד קוראים "אסטואה".

Seosi

New member
פרק 17

לוקי מן הסתם משקר לברית של סמטאו ואומר שהוא הצביע איתם ללוק, ואני מופתע שהם חושבים שזה או הוא או אנליס, ובכלל לא חושדים במישל. איך אנליס קשורה לזה? כנראה שלוקי זרק את השם שלה מתחת לאוטובוס או משהו, כי זה אחת הסיבות שאנליס רוצה להדיח אותו, אבל כבר נחזור לזה. הנרי מאוד סומך על ג'ריקו ורוצה לעבוד איתו, אז שניהם הולכים לחפש אחר פסלון החסינות. מה שג'ריקו לא יודע שהנרי כבר מצא את פסלון החסינות, אז הנרי מסתיר את פסלון החסינות "ומוצא" אותו מחדש יחד עם ג'ריקו. אני חושב שזה מראה עד כמה המשחק החברתי של ג'ריקו חזק. בחזרה לאנליס. היא לא סומכת על לוקי, ולא מרוצה שהוא זרק את השם שלה מתחת לאוטובוס. היא מדברת עם שרה על האפשרות להדיח אותו. בלילה, ג'ריקו, הנרי ולוק מחסלים את צנצנת הסוכר של השבט

משום מה, חלק מהשבט חושד שאנליס היא זאת שחיסלה את צנצנת הסוכר, מה שפועל בשביל הנרי שרוצה להדיח אותה. זיגי ופיטר מדברים על לוקי ומסכימים שהם לא סומכים עליו והאפשרות שהוא הדיח את ג'ראד היא גבוהה. אבל זיגי חושבת האם היא צריכה להישאר בברית של סמטאו או למצוא ברית אחרת. תזכורת, יש לה סופר איידול. הנרי זוכה במשימת החסינות השנייה של האיחוד. הברית של אסגא + לוקי רוצה להדיח את אנליס. הברית של סמטאו רוצה להדיח את לוקי. לוקי מנסה לשכנע את אנליס להביא לו את פסלון החסינות שלה (אה כן, שכחתי שיש לה פסלון חסינות חח) אבל היא מסרבת לעשות כך. טסה ופיטר מאשרים לאנליס שהיא המודחת הבאה. היא אומרת להם שיש לה פסלון חסינות והם אומרים לה להשתמש בזה. לאחר מכן, הם אומרים את התכנית לזיגי, אך זיגי חושבת האם כדאי להדיח לה את אנליס כדי להשאיר את לוק כמגן, מפני שהיא גם איום פיזי במשימות.

במעוצת השבט, אנליס משתמשת בפסלון חסינות שלה, אבל, זיגי משתמשת בסופר איידול שלה! שזה מבטל את הכח של פסלון החסינות הרגיל!! מה שאומר שאנליס מודחת בכל מקרה!!! וואו, אני חושב שזה היה מהלך ממש גרוע מצד זיגי, היא די חשפה את עצמה עכשיו כמי שמשחקת בין שני הצדדים, ואם היא רצתה לשמור את לוקי כמגן, היא שמה על עצמה מטרה גדולה מדי על הגב עכשיו.

noamlah

New member
אני חושב שזה החלטה יותר אישית מאשר אסטרטגית

לזיגי היה אנטי כלפיי אנאליס עוד מתקופת אייקיי
שזיגי הייתה הראשונה לעבור ואנאליס הייתה באופוזיציה
בכלל, מאז שאנאליס הודחה מהשבט שלה היא לא ממש הצליחה למצוא לעצמה אנשים קרובים אליה או מישהו שיהיה לו אכפת
גם כשחזרה אליהם דיי הרבתה להתבודד ונטרה להם טינה שהדיחו אותה

היא פשוט לא שחקנית חברתית טובה
שזה מוזר כי לה ולבנג'י יש את אותם גנים

יכול גם להבין את הרצון של זיגי לשמור על לוקי כי אחריי שהוא מודח והנרי שידוע שיש לו אליל ואולי יפחדו להדיח אותו זיגי נשארת האיום הפיזי הכי גדול

Seosi

New member
אנליס אחות של בנג'י?

כלומר, אני יודע שהשתתפה אחות של בנג'י לפניו, רק לא ידעתי שזא אנליס

Seosi

New member
פרק 18

השתן עולה לראש של הנרי במהרה, הוא בטוחש הוא מלך המשחק. השורדים מגיעים למכירה הפומבית, ואני מניח שזה לא מעניין כל כך מי קנה בדיוק מה כל אחד, אני רק אציין שלושה דברים חשובים שקרו:

1. לוק קנה יתרון מיוחד למכירה הפומבית: הוא מוציא את עצמו מהשתפפות במכירה, אך כל מה ששורד קונה, גם הוא אוטומטית מקבל. זאת אומרת, אם מישהו קנה עוגה, גם הוא מקבל אוטומטית עוגה.
2. פיטר קנה יתרון במשימת החסינות, ולוק אוטומטית מקבל גם כן יתרון.
3. טסה קנתה לה לילה הרחק מהאי שם היא תתקלח ותאכל. לוק גם מצטרף באופן אוטומטי. ג'ונתן אומר לטסה לבחור עוד אדם נוסף להצטרף אליהם והיא בחרה במישל.

בעוד שטסה, לוק ומישל אוכלים, טסה מעלה את האפשרות להדיח את הנרי. מישל מאשרת שיש לו פסלון חסינות ונראה שהיא גם בעניין להדיח אותו, אבל אני לא סגור עם לוק ירצה להצטרף אליהן. בשבט, הנרי שם לב ששרה כועסת על טסה שהיא לא בחרה בה, בגלל ששרה בזבזה את כל הכסף שלה על אגוז קוקוס. הנרי משתמש בזה כדי לגרום לשרה לרצות להדיח את טסה עוד יותר. אבל שרה אומרת בוידוי שזה רק אסטרטגיה מצדה להראות שהיא כועסת על טסה כדי שאנשים לא יחשדו שהיא קרובה אליה. היא לוקחת את ג'ריקו לשיחה ואומרת לו שהנרי מצא את פסלון החסינות לפני שמצא אותו עם ג'ריקו. כך הוא אמר לאנליס ולוקי. ג'ריקו עכשיו גם כן רוצה להדיח את הנרי. במשימת החסינות, היתרונות לא עבדו בשביל לוק ופיטר, כאשר טסה זוכה בחסינות האישית הראשונה שלה במשחק.

התכנית של הנרי להדיח את טסה לא תוכל לצאת לפועל, אז פיטר הוא הבא ללכת מבחינתו. השורדים לא כל כך יכולים לדבר אסטרטגיה, בגלל שיש גשם מה שגרם לכולם להצטופף במחנה. לטסה לא היה אכפת, היא לקחה את פיטר הצידה וסיפרה לו על התכנית להדיח את הנרי. לאחר שהבחינו בחסרונם, הנרי ולוקי יצאו לדבר איתם, והם מניחים שהם פשוט מנסים לעורר פרנויה שיש להם פסלון חסינות. מישל מדברת ברגע האחרון עם שרה ומספרת גם לה על התכנית להדיח את הנרי.

במועצת השבט, לוקי אומר להנרי להשתמש בפסלון החסינות שלו, אבל הנרי לא מקשיב לו. כולם חוץ מזיגי, טרה ולוקי מצביעים להנרי, והנרי מודח עם פסלון החסינות בכיס שלו! פרק מעולה, שדי התמקד בנפילה של הנרי במשחק. מקווה שילך לו יותר טוב באול-סטארס.

פרק טוב

זה מוכיח שגם אם אתה חושב שאתה שולט במשחק והמשחק עדיין יכול להתהפך עליך ובגלל זה צריך להיות מפוסקים כול הזמן ולפי דעתי זאת העונה הכי טובה של הישרדות אוסטרליה נקווה שאולסטר היה טוב כמוה .
לגבי גירקו אם הוא ישחק בעונת האולסטר כמו שהוא שיחק בעונה הזאת לדעתי הוא היה אחד משחקנים הכי טובים בהישרדות בכול העולם.

Seosi

New member
פרק 19 (חייב להאמר שהעונה היא חייבת לצפייה)

אוקי, זה מעניין. ג'ריקו, טסה, מישל ושרה חושבים שכל אחד מהם אחראים על ההדחה של הנרי, מה שמביא למשחק הכוחות. לוק מוציא לפועל דף מאסטרטגיה של טוני, כאשר הוא בנה בקתת בילוש מול הבאר. הוא רץ לשם כדי לשמוע לשיחה של זיגי וטסה, ונראה שג'ריקו נמצא על הכוונת שלהן. לוק לא סומך על טסה בגלל שהוא לא מבין למה היא מדברת כל כך אסטרטגיה עם זיגי שהיא לא באותה ברית איתה. שרה מנסה ליצור ברית בנות פלוס פיטר מינוס טרה. זה גורם לזיגי לפקפק בשרה ובמיוחד מישל. היא רואה בשרה כחברת הברית הכי קרובה שלה, אבל היא חושבת שהיא משחקת משחק מסוכן, והיא לא יודעת אם היא תוכל להמשיך להגן עליה בעתיד. לאחר שנשארה מחוץ להדחה של הנרי, זיגי זוכה בחסינות השנייה שלה במשחק.

טרה מרגישה שהיא יכולה להיות מודחת הפרק. היא רוצה להדיח את שרה. היא ולוקי מנסים לשכנע את טסה שהיא ופיטר יצביעו ביחד איתם. אבל לטסה אין תכנית להצטרף אליהם. היא מנסה לשכנע את שער חברי הברית החדשה שלה ("ברית השמפניה") לפצל את הקולות בין טרה ולוקי, ואז להדיח את לוקי בהצבעה חוזרת. אבל לג'ריקו ולוקי יש תכנית אחרת. הם רוצים להדיח את טסה. הם לא משתפים את מישל בתכנית אבל הם כן משתפים את שרה.

ג'ונתן מקריא את הקולות
2 קולות ללוקי
2 קולות לטרה
2 קולות לטסה
...3 קולות לטסה!!!

וואו, זה היה בליינדסייד מטורף, כנראה אחד מן מועצות השבט הכי טובות שאני זוכר לאחרונה. מצד אחד אני חושב שג'ריקו ולוק שיחקו אותה כאן, אבל מצד שני הם די ירו לעצמם ברגל בכך שלא סיפרו למישל. אבל מועצת שבט מטורפת בכל מקרה, עונה ענקית.

פרק מדהים אחד הדחות הכי טובות שראיתי בהישרדות

העבודה משחק מאוד טוב שמתחילה בריגול של לוק אחרי השיחה של טסה וזיגי ועד לשכנע את שרה להדיח את טסה

Seosi

New member
פרק 20 (משימת הפרס הכי טובה אי פעם
)

מישל זועמת על ג'ריקו, לוק ושרה על כך שהם לא שיתפו אותה בתכנית ההדחה של טסה, ולמרות שהם ניסו להרגיע אותה, מבחינת שרה הם שברו את האמון ביניהם, והיא מוכנה להדיח אותם. היא אומרת לסמטאו שהיא מוכנה להדיח את שרה. משימת הפרס זאת המשימה הכי טובה אי פעם
השורדים מתחלקים לקבוצות, אחד צריך לשנן סדר של סמלי חיות, ואז להעביר דרך פנטומימה לשורד אחר את החיות (לחקות דולפין, מדוזה וכו'). מי שחשב/ה על המשימה הזאת, אני מקווה שקיבל/ה קידום
הקבוצה של זיגי, לוק, לוקי ושרה זכו במשימה ונלקחו לאכול הרחק מהשבט. לאחר שדיברו, שרה זרקה את הרעיון להדיח את מישל, בגלל שהיא כבר לא סומכת עליה.

לוקי זוכה במשימת החסינות. שרה חוששת למקומה בשבט. היא מדברת עם טרה ולוקי שידיחו את מישל. והייתי בטוח שהיא הצליחה לשכנע אותם, אבל במועצת השבט, לאחר שזיגי השתמשה בפסלון החסינות שלא בצורך, שרה הודחה פה אחד! גם ג'ריקו ולוק הדיחו אותה!!!

אז כן, ההחלטה של ג'ריקו, לוק ושרה לא לשתף את מישל בהצבעה נגד טסה הייתה שגויה. אני עדיין לא מבין מה היה המניע האסטרטגי מצידם לא לשתף את מישל בהצבעה. אני חושב שזאת הטעות הכי קריטית של ג'ריקו במשחק עד עכשיו, אף על פי שאני עדיין חושב שהוא שחקן מצויין. גם טעות מצד לוק כדרך אגב.

noamlah

New member
אני חושב

שג'ריקו ולוק דיי היו בטוחים שמישל סגורה על לוקי ואם יספרו לה על טסה היא תעשה בלגן ותקלקל
לדעתי חשבו שמקסימום אם מישל תתעצבן הם יזרקו את שרה מתחת לגלגלים ויאשימו אותה בהנהגת ההדחה
שזה דיי מה שעשו בפרק הנוכחי אם אני זוכר נכון
היה להם גם אינטרס ששרה ומישל ילכו אחת נגד השניה וזה יסיט את האש מהם

כשיש הדחה שהיא פה אחד באיחוד הרבה פעמים זה דיי מאפס את מאזן הכוחות והבריתות שהיו מקודם ומאפשר לערבב את הקלפים מחדש
יש פעמים שזה יוצא משתלם

Seosi

New member
פרק 21

אז מאזני הכוחות נראים ככה:
גריקו ולוק
מישל ופיטר
טרה ולוקי
וזיגי שדי שנשארה בחוץ

לוקי מדבר עם זיגי וטרה על כמה שזה חשוב ששלושתם יגיעו בגמר, אך זאת הנקודה שטרה הבינה שהגיע הזמן להדיח את לוקי. אף על פי ששניהם היו יחד בברית מהיום הראשון, טרה מרגישה שהוא מחלק להן פקודות, והיא יודעת שהוא הולך לנצח בגמר. טרה עושה הליכה על החוף כדי לארגן את המחשבות שלה, עד שהיא נתקלת בעמדה אחת של שמיכות, ועמדה אחת של סוכריות. היא צריכה לבחור אחד מהם ובוחרת בסוכריות לעצמה. לאחר שהיא שתפה את ג'ריקו ולוקי בתכנית שלה, טרה לוקחת דף מהספר האסטרטגיה של ג'ריקו ומשתפת את זיגי בסוכריות כדי להבטיח שהיא תצביע איתה נגד לוקי.

אך יש בעיה אחת קטנה. לוקי זכה במשימת החסינות פעם שנייה ברציפות. זה שם מקלות במהלך של טרה מן הסתם. זיגי מציעה לה וללוק שכדי להביס את לוקי במשימות החסינות, צריך להשאיר אנשים חזקים, לכן הכי הגיוני יהיה להדיח את מישל. לוקי, מצידו, רוצה להדיח את לוק, והדרך שבה הוא מחלק את ההוראות לזיגי וטרה רק מרחיק את טרה מעצמו. פיטר אומר למישל שצריך להדיח את לוק, אבל היא לא בטוחה אם זה המהלך הנכון לעשות כרגע.

במועצת השבט, לאחר שפיטר לוחש למישל שהוא מצביע ללוק, כך גם מישל עושה ולוק מודח. באסה
היה לגמרי דמות מעניינת. ידעתי שהוא לא ינצח אבל קיוויתי שישאר לפחות עוד קצת במשחק. אה וכדרך אגב, לא קשור לכלום אני יודע, אבל זה רק אני או שמישל ממש מזכירה את היידי מעונה 6?

למעלה