הישרדות איי הפנינה מההתחלה - סיבוב ראשון

Confide In Adam

New member
הישרדות איי הפנינה מההתחלה - סיבוב ראשון

אחרי הרבה לבטים, נתתי לגורל להחליט עם איזה עונה נשחק הפעם, והעונה שנבחרה היא השביעית - איי הפנינה!! אבל אל דאגה למי שהציע שנשחק עם אול סטאר ואפריקה, גם תורן של העונות האלו יגיע!
המשחק הוא מעין החוליה החלשה עם טוויסט - כל סיבוב נצביע עבור השורד שאנחנו רוצים שיצא מהמשחק, ונעשה את זה על פי ההתנהלות של מה שקרה בעונה, כלומר, אם שבט מסויים זכה בחסינות אז נצביע להוציא מישהו מהשבט שהפסיד. בפרק הראשון של העונה השביעית לשורדים הייתה הפתעה כאשר נודע להם שהמשחק מתחיל כאשר כל מה שהם יכולים לקחת איתם זה רק הבגדים שלגופם! הם נאלצו לקפוץ מהספינה עליה היו, לשחות לעבר כפר דייגים ולקנות מוצרים בכסף שניתן להם. בעוד שבט דרייק היה מאורגן ומסודר שבט מורגן התפזר והתווכח עם המוכרים. באתגר החסינות ניצח שבט דרייק את שבט מורגן וניקול הייתה הראשונה לצאת מהמשחק. הצביעו עבור מישהו משבט מורגן! מורגן אנדרו דארה טיחואנה ראיין א. ראיין ס. ליליאן אוסטן ניקול דרייק רופרט ג'ון ברטון כריסטה סנדרה טריש מישל שון

CoolBoy 17

New member
שום גורל זה התחנפות למנהלים!

אני מוציא את הראיין הראשון שיצא

NamelessGirl

New member
../images/Emo128.gifליל!!!!

פוצה מעצבנת...אחת המשתתפות הכי שנואות עלי בכל העונות..

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif דווקא את העונה הזו לא ראיתי

טוב, משחק הבא אני ישתתף.

R y a n O

New member
העונה הכי טובה לדעתי!

עם הכי הרבה טוויסטים! במיוחד הפרק לקראת האיחוד שבטים!

../images/Emo128.gifראיין ס.

אין לו שום דבר שדרוש בשביל להיות בהישרדות... חוץ מזה שהוא שיפר לליל את המצב רוח

אגב...

ידעתי שהשם שלה זה טיחואנה! אני זוכר שראיתי את העונה פעם ראשונה ביס REAL, ותמיד קראו לה "טיוואנה"...

NamelessGirl

New member
זה בגלל

שהיא ממוצא לטיני והלטינים מבטאים את זה כ-ח' אבל לאמריקאים אין ח' אז זה יוצא סוג של W. זה כמו נגיד השם חואן שגם כותבים עם J

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifבדיוק../images/Emo13.gif

השם שלי למשל הוא בינלאומי, אבל דוברי אנגלית מתקשים לבטא את הח', אז זה נשמע כמו משהו בין חנה להאנה...

למעלה