קצת אירוני שמיסי ולורן, היחידות שאחראיות להדחות של בנות עד כה, מדברות על רוב נשי. במיוחד מיסי. יכולת להדיח את דין! יכולת להדיח את טום! ואילו טום היה מודח, יש מצב שקארישמה הייתה מודחת אחריו, ו-ווקאי הישנים היו מנסים לצרף אליהם את דין ואת צ'לסי. העריכה של ג'מאל לא ברורה לי. מצד אחד הוא מקבל את וידוי הסינדרלה שהפך את בן לזוכה ברור בעונה 35, מצד שני... אוי, לא. אם קלי מודחת בקרוב, דעו לכם שנקבל את מי שנראה, עד כה, כאחד הזוכים הכי פחות אסטרטגיים מאז... לא זוכר כבר. ואז גם נורה פותחת עליו את הפה, ובהנחה שג'מאל זוכה, העונה הזו מתחילה להיראות כמו התרפסות בפני תרבות הצדק החברתי האמריקקית. אם זה כיוון העונה, אני לא רק מאבד עניין, אלא מחרים אקטיבית את הישרדות ולא צופה גם בעונה הבאה.
ואז ג'נט נשלחת לאי האלילים. אגב, מחלקת הספוילרים, לשם שינוי לא הראתם שמץ של אסטרטגיה או כל סממן שמרמז על השבט שיגיע למועצה! סוף סוף! וג'נט... מוותרת על האתגר. סנדרה מהמרת שבחורה תזכה. אני עדיין רוצה שזו תהיה קלי. מה שבטוח עם כמות הוידויים שלה, סביר להניח שלכל הפחות נראה אותה במושבעים, מה שמגן עליה לפחות... הדחה אחת.
אצל ווקאי, לורן וטומי מוכיחים את עצמם מחדש אחרי פרץ המרמור מהשבוע שעבר. דן... לא. אבל יהיה יותר הגיוני להדיח את אהרון ולהפוך את דן לעז. אהרון מפלרטט חזק עם המעמד של "משחק חזק מדי", במיוחד אחרי השבוע שעבר, וכמו כל השחקנים שעל גבול החזק מדי, רק הזמן יוכיח מה מצבם. גם השם של טומי נזרק, ותודה לאל שלורן חברה לסנדקית, כי במקרה הכי גרוע, היא הרע במיעוטו. אבל אני חושב שהיא הוכיחה את עצמה מחדש.
למזלם, באתגר החסינות יש פאזל, ובפאזל כמו בפאזל, לאירו גרועים. אפשר להדיח כבר את קארשימה סוף סוף? אולי את נורה? במקום זאת, קלי רוצה להדיח את ג'מאל או ג'ק, ומוכנה לתת את האליל שלה לדין בשביל זה. אוקיי, אם היא לא מודחת היום, אני רואה אותה לפחות בפיינל 6. ולפי הוידוי הזחוח של ג'מאל, אני חושב שהתוכנית של קלי תצליח. אני לא מבין את העריכה של ג'מאל. מעבר להיעדר האסטרטגיה היחסי שלו, הוא היה בצד הלא נכון בשתיים מתוך שלוש הצבעות.
ובמועצת השבט, הכול הלך לטובת קלי! היא עצמה הצביעה נגד דין, ונורה הצביעה נגד ג'ק, ועכשיו יכולה להפוך לשעיר לעזאזל! או, יותר הגיוני, קלי קנתה לעצמה עז. בכל מקרה, אם ג'מאל זוכה אחרי כל זה, כמו שאמרתי, הוא יהיה הזוכה הכי חלש מבחינת אסטרטגיה נטו מאז... מייק? אני מקווה שהוא יתחיל לשחק חזק, כדי שהוא לא ייחשב זוכה גרוע. או שיודח ושקלי תזכה. גם זאת אפשרות. אה, ועכשיו הוא גם חזיר שוביניסט. טוב שיש כאלה לפעמים, כדי שנבדיל בין שוביניזם אמיתי לבין סתם חוסר טאקט.
דירוג:
1. קלי!!!
2. מיסי
3. לורן
4. אהרון
5. טומי
6. אליזבת
7. איליין
8. צ'לסי
9. דין
10. ג'נט
11. ג'ק
12. מולי
13. ג'ייסון
14. נורה
15. דן
16. טום
17. רוני
18. ג'מאל
19. וינס
20. קארישמה
אני חוזר בי. אם ג'מאל יזכה, נכון לעכשיו הוא יהיה ברמה של בוב ופאביו, שזה כבר עדיף על כריס הבלתי שפיט.