הישרדות אי הגאולה - פרק 9

Seosi

New member
הישרדות אי הגאולה - פרק 9

I shall suffer for your entertainment

השליטה של רוב על הברית שלו כל כך רבה עד גיחוך. ראלף אמר לנטלי שאם היא תגיד לגמר, הוא יצביע לה, והיא ישר רצה לדווח על כך לרוב. ישר מתחילים את משימת החסינות, מספר אתגרים שכמובן שהאתגר הסופי הוא פאזל. גראנט זוכה בחסינות, והמזל הרע של זאפטרה ממשיך. אין אור בקצה המנהרה בשבילם.

רוב פשוט מוביל את הברית שלו כמו שרועה צאן מוביל עדר. איך הם לא ראו את זה שם?!?! שום דבר שפיליפ עושה לא מבדר אותי עכשיו, ואני לא אוהב איך העריכה מנסה להתבדח על חשבונו. מייק מודח ומצטרף לאי הגלות עם מאט. באסה, דווקא הוא היה שחקן לא רע לפי דעתי. יש זה פרק הדחה כפול!!!!
עד כמה שזה יסתיים מהר יותר ככה עדיף. רוב כבר מגלה את העתיד פה שפיליפ ונטלי יגיעו איתו לגמר איתו. דיוויד וראלף מנסים לדבר עם אנדריאה ופיליפ, אבל פיליפ די הבהיר את עצמו שהוא לא רוצה לדבר איתם על אסטרטגיה.

משימת החסינות השניה לפרק זה היא להיתלות על קורות עץ מעל בריכת מים הכי הרבה זמן מכולם. מי שלא רצה להשתתף במשימה, יכל לבחור בלאכול המבורגרים. פיליפ וסטיב בחרו לאכול (סטיב, מה אתה עושה?!?!?!?!?!?!?) אנדריאה זוכה בחסינות האישית. האסטרטגיה של רוב כרגע היא לגרום לחברי הברית זאפטרה להרגיש חלשים כמה שאפשר. דיוויד הודח ומצטרף למאט ומייק באי הגאולה.

זה באמת מפחיד עד כמה שליטה יש לרוב במשחק פה. עוד יותר מפחיד הוא עד כמה שאני שונא את העונה הזאת, יותר מהישרדות תאילנד.

Seosi

New member
פרק 10

סטיב חושב שפיליפ הוא האפשרות היחידה שיוכל לעזור לחברי זאפטרה (...), אבל פיליפ כועס על ג'ולי שאוכלת יותר מדי אורז...למישהו אכפת? חחח.

משימת האי הגאולה יוצאת לדרך, פעם ראשונה בין שלושה מתמודדים: דיוויד, מאט, ומייק. הם צריכים לבנות מגדל מאריחים מעץ. מדהים. השניים הראשונים שיגיעו לגובה הנדרש ישארו במשחק, בעוד שהמפסיד יודח סופית מהמשחק. מאט ומייק נשארים במשחק, דיוויד הוא חבר המושבע הראשון. פיליפ נכנס לוויכוח עם סטיב על אורז מקולקל. אין לי כוח לזה. באמת שאין לי כבר כוח. משימת חסינות היא פאזל, שוב, בפעם האלף. רוב מנצח, כמובן. ג'ולי החביאה את המכנסיים של פיליפ, כנראה מנסה לשאר חברי הברית שלו לרצות להדיח אותו. לא עבד לה והיא הודחה. וגם מה את חושפת את עצמך שאת גנבת את המכנסיים שלו?!?!

עוד משהו, לא אהבתי שפיליפ האשים את סטיב בגזענות. אין לי מושג איך הוא הגיע לזה, אבל ממש לא נראה לי שסטיב היה גזען כלפיו כי הוא קרא לו משוגע או משהו כזה.

Seosi

New member
פרק 11

פיליפ מצא את המכנסיים שלו, הידד. סטיב גם ניסה להבהיר את עצמו אגב מתי שהם חזרו מהמועצה שלא הייתה לו שום כוונה גזענית בוויכוח שלו עם פיליפ, אבל פיליפ משום מה לא מאמין לו. באי הגאולה, על שלושת המתמודדים המודחים להחליק דיסקיות עד קו מסוים. מאט ומייק נשארים, ג'ולי מודחת סופית. אנדריאה מרגישה רע לגבי שהם הדיחו שוב את מאט, וגראנט דיבר עם רוב על האפשרות להדיח אותה, בגלל שהיא גם טובה במשימות ובגלל הקרבה שלה למאט. מרענן לראות מישהו אחר מדבר על אסטרטגיה, רק חבל שישר רץ לזה עם רוב. משימת חסינות, לרוץ על עץ מתגלגל מעל מים ולהישאר שם הכי הרבה זמן. בנוסף, מי שזוכה יקבל עוגת שוקולד, חלב קר. גראנט זוכה וחולק את העוגה עם רוב ואנדריאה...ג'ף נותן לשבט חבילה מסתורית שהם יפתחו אחר-כך. היו דיבורים להדיח את אנדריאה, אבל בסוף ראלף הודח.

סטיב פותח את החבילה המסתורית במועצת השבט, שם מתגלה שהם יתמודדו מיידית במשימת חסינות וישר ידיחו עוד מתמודד. משימה של זיכרון, רוב זוכה וסטיב מודח.

הפאגונגינג הכי גרוע בהיסטוריה של התכנית. אי פעם.

noamlah

New member
אני חושב

שאי הגאולה תרם המון לפאסיביות של האנשים שם
בעוד שבעונה רגילה אתה מודח והולך הבייתה פה אתה יודע שממילא יש לך עוד הזדמנות כי המשחק ממשיך
אז לא ממש אכפת לך אם בברית של רוב אתה במקום שלישי או חמישי או שישי
מאמין שיש כאלו שאולי גם רצו את זה, לנצח באי הגאולה ולחזור לגמר במעמד הירואי שכל המושבעים מריאים לך

מסכים שבכל מקרה רוב אם לא כל השחקנים בעונה הזו לא ממש חכמים אבל כמו שאי הגאולה הרס כל עונה שהיה נוכח בו אני חושב שגם עונה 22 הייתה הרבה יותר מעניינת והיו אנשים שהיה להם משחק הרבה יותר אגרסיבי בלעדיו

לגבי נטלי טרנרלי (איך שלא קוראים לה) משהיא ראתה שרוב במשחק היא עצבה את המשחק שלה כך שהיא תהיה הבחורה שלצדו, אשת סודו ומי שהכי סומך עליה כמו ששרה הייתה בעונה 4 ואמבר הייתה בעונה 8
מאמין שהיא דמיינה את עצמה כבר בטלוויזיה איך היא נראית עם התפקיד הזה וזה נעשה יותר חשוב לה מהמשחק עצמו
דיי מטומטם אבל היא גם הייתה בחורה בת 18 שהייתה דיי סטארטרק אז אולי אפשר לסלוח לה

Seosi

New member
יכול להיות

ואני מודע לכך שגם העריכה מוסיפה לזה, אבל כבר הרגשתי שזה התחיל להיות מוגזם. ולא רק נטלי אלא גם אשלי. ואנדריאה לא עושה הרבה אסטרטגית ברגע זה. גראנט דווקא די סבבה.

Seosi

New member
פרק 12

תראו, אני חושב שנטלי במציאות בן אדם באמת נחמד ואני לא אומר את זה סתם. וכמו שנועם ציין היא מאוד צעירה פה, בת 19 לפי ויקיפדיה. אבל עדיין חוסר המשחקיות די מעצבן. היא בוכה בגלל שהיא מוצפת ברגשות (געגועים לבית, עכשיו שאומטפה צריכים להדיח את אחד השני). רוב מנצל את זה כמובן לטובתו וממשיך להנהיג את הברית. בבוקר לאחר מועצת השבט, השורדים מקבלים סלולר עם מסרים מוקלטים מהמשפחות.

באי הגאולה, הפעם הולך להיות קרב בין ארבעה מתמודדים: מאט, מייק, סטיב וראלף. הם צריכים לשבור ארבעה אריחים בעזרת זריקת אבנים. השלושה הראשונים שעושים זאת נשארים באי הגאולה, בעוד המתמודד האחרון מודח סופית. מייק שובר ראשון את ארבעת האריחים, אחריו מאט ואז ראלף. סטיב מודח ומצטרף לחברי המושבעים. מיד לאחר מכן, המשפחות של כל המתמודדים (כולל של מאט, מייק וראלף). בגלל שמייק ניצח ראשון במשימה, ג'ף נתן לו שלושה אפשרויות:
1) לקבל ביקור מאימו
2) לתת למאט וראלף זמן עם המשפחה שלהם
3) לתת לשישה שנשארו במשחק זמן עם המשפחה שלה
מייק בחר באפשרות השלישית. הוא נתן נאום דתי וגם אמר בווידוי שזה לא היה מהלך אסטרטגי לתת לחברי אומטפה זמן עם המשפחה שלהם, אבל אני די מתקשה להאמין בזה. אתם יודעים, אני לא אתנגד עם מייק ישחק שוב בעונה הזדמנות שנייה או משהו כזה.

אני די שמח שרוב הראה איזה שהוא סוג של רגשות בביקור של המשפחות, אני אוהב לראות גם את הצדדים האנושיים בשחקנים ולא רק אסטרטגיה, אסטרטגיה, אסטרטגיה. במשימת החסינות, המתמודדים צריכים להרכיב פאזל גבוה מאוד ולהגיע ראשונים לבמה זוכה בחסינות. אני אתן לצוות ההפקה, המשימה נראית מאוד קשה. רוב מנצח בחסינות. הוא כמעט התעלף מעומס חום, או מאמץ יתר או שניהם ביחד. אנדיראה על הכוונת של כולם כי היא חזקה במשימות ובגלל הקשר שלה עם מאט. רוב מתלבט ביחד עם גראנט האם להדיח את אנדריאה או פיליפ, כי הוא חושש שפיליפ יוכל לשכנע את המושבעים להצביע לו (ספוילר, הוא לא). במועצת השבט, אנדריאה הודחה פה אחד והיא מצטרפת לאי הגאולה.

האמת, בין הפרקים הסבירים של העונה, לא שזה אומר הרבה כן?

Seosi

New member
פרק 13

נטלי מוצאת את עצמה באמצע בין אשלי ורוב. אשלי גם רוצה להגיע אם נטלי לגמר. אבל היא כמובן מיידעת את רוב על כך, ורוב עכשיו חושב על להדיח את אשלי.
המשימה באי הגאולה היא, תחזיקו מעמד, פאזל!!! אף על פי שראלף היה ביתרון, כולם הצליחו לעקוף אותו ולהשלים את הפאזל לפניו. ראלף מודח סופית ומצטרף לחברי המושבעים. באסה בשבילו. גראנט ורוב מדברים על להדיח את אשלי, ומשום מקום פיליפ מתווכח עם אשלי ונטלי. רוב שם לב שזה מקרב בין השניים. פתאום אנחנו שומעים וידוי מאשלי שהיא יודעת שרוב משחק את המשחק ושהיא חושבת על להדיח מישהו חזק. היא בלילה מציעה לרוב להדיח את גראנט. סוף סוף מישהו שהוא לא רוב מנסה לעשות מהלך אסטרטגי!!! לרוע מזלה של אשלי, רוב מצליח להתקרב יותר לנטלי ואפילו מעורר בה ספקות לגביה. למזלה של אשלי, היא זוכה במשימת החסינות שכוללת פרס של שירות חדרים. היא כמובן בחרה בנטלי להצטרף אליה.
אז רוב מספר לגראנט דבר אחר ולפיליפ דבר אחר. נטלי מוצאת את עצמה באמצע בין אשלי ורוב, אבל היא לא משחקת בזה לטובתה, היא פשוט מספרת לרוב הכל. אני חושב שזה הפעם הראשונה שאני רואה את רוב מתחיל לפחד על מקומו במשחק. בכל מקרה, גראנט מודח פה אחד.

למעלה