הישרדות גוואטמלה מההתחלה - סיבוב שמיני

Confide In Adam

New member
הישרדות גוואטמלה מההתחלה - סיבוב שמיני

המשחק הוא מעין החוליה החלשה עם טוויסט - כל סיבוב נצביע עבור השורד שאנחנו רוצים שיצא מהמשחק, ונעשה את זה על פי ההתנהלות של מה שקרה בעונה, כלומר, אם שבט מסויים זכה בחסינות אז נצביע להוציא מישהו מהשבט שהפסיד. לאחר ששיחקנו עם אוסטרליה ואיי הפנינה, הגיע הזמן לעבור לאחת העונות האהובות עליי (עם אחת המתחרות האהובות עליי אי פעם) - גוואטמלה! בסיבוב הקודם, בהצבעה של 5-5-2-1-1, ואחרי שהורדתי את הקול שלי כדי למנוע שיוויון - ברנדון - השבט אמר את דברו! בפרק השמיני, 2 השבטים התאחדו, ונודע להם שיש אליל חסינות אישי שמוחבא בשטח המחנה שלהם. בובי ג'ון ביקש מסטפני שתעזור לו להגיע לשרוד לפחות עוד הצבעה אחת על מנת להיות במושבעים. באתגר החסינות רק חלק מהשבט המאוחד השתתף, בעוד רוב חברי נאקום העדיפו לאכול במקום. גרי היה זה שזכה בחסינות וברנדון היה המודח האחרון לפני הכניסה למושבעים. הצביעו עבור מישהו משאקום. שאקום: סינדי מרגרט ברוק סטפני ג'יימי רייף דני איימי בראיין גרי מקום 18: ג'ים מקום 17: לידיה מקום 16: בריאנה מקום 15: ג'אד מקום 14: בלייק מקום 13/12: מורגן ובובי ג'ון מקום 11: ברנדון זוכים קודמים: אוסטרליה: קולבי איי הפנינה: דארה

neta333

New member
../images/Emo128.gif דני

אני אמשיך להצביע נגדה עד שתחליטו שהיא צריכה ללכת הביתה!

../images/Emo46.gifתודה על הספויילר!~@#$%

אני רק עכשיו רואה את העונה הזו

N B I

New member
../images/Emo128.gif ברוק (מי זאת לעזאזל? ../images/Emo122.gif)

asap1

New member
../images/Emo128.gif גרי

שאקום זה השם הכי גרוע ששמעתי בחיים שלי.

omer719

New member
../images/Emo128.gif ברוק , עפה בפרק 4 נראה לי.

היא התחילה בנאקום , ואז עם ההחלפה היא וסנדי נשארו שם , ואז הם היו 4 נאקום 4 יאשה , ג'אד בגד בהם והם העיפו את ברוק.

למעלה