הישרדות גוואטמלה מההתחלה - סיבוב שני

Confide In Adam

New member
הישרדות גוואטמלה מההתחלה - סיבוב שני

המשחק הוא מעין החוליה החלשה עם טוויסט - כל סיבוב נצביע עבור השורד שאנחנו רוצים שיצא מהמשחק, ונעשה את זה על פי ההתנהלות של מה שקרה בעונה, כלומר, אם שבט מסויים זכה בחסינות אז נצביע להוציא מישהו מהשבט שהפסיד. לאחר ששיחקנו עם אוסטרליה ואיי הפנינה, הגיע הזמן לעבור (בתיאום מפתיע יחד עם תחילת השידורים החוזרים שלה) לאחת העונות האהובות עליי (עם אחת המתחרות האהובות עליי אי פעם) - גוואטמלה! בסיבוב הקודם, בהצבעה של 7-2-1... ג'ים - גם במשחק שלנו אתה המודח הראשון! בפרק השני שבט נאקום ניצח באתגר הפרס וזכה בציוד דיג, ולאחר מכן זכו גם באתגר החסינות. ביאשה ג'יימי ניסה לשכנע את חברי השבט להצביע נגד סטפני אך גרי שרצה לשמור על השחקנים החזקים העדיף להצביע נגד לידיה או מורגן. בזכות בראיין שתמך בלידיה, היא ניצלה מהדחה ומורגן הייתה זו שעזבה את המשחק. הצביעו נגד מישהו משבט יאשה! נאקום: ברנדון בובי ג'ון דני סינדי מרגרט ג'אד ברוק ג'ים בלייק יאשה: סטפני איימי בראיין גרי לידיה בריאנה מורגן ג'יימי רייף זוכים קודמים: אוסטרליה: קולבי איי הפנינה: דארה

Fairywitch

New member
../images/Emo128.gifג'יימי

כמה הוא עיצבן אותי בפרק הזה

neta333

New member
../images/Emo128.gif לידיה!!

תעיפו אותה כבר.. איך היא הגיעה לשלב כל כך מתקדם במשחק???

omer719

New member
מורגן ../images/Emo128.gif חח כי אנחנו לא שונאים את לידיה!!

XD

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif אדם שומע?(קורא?)

נראה לי אפשר לגשת לסיבוב הבא מותק.

../images/Emo207.gif גרי מיאשה

יש איזה קטע איתו שהוא לא ישמח אם יגלו שהוא שחקן פוטבול מקצועני....הוא אמר משהו על זה שאם יגלו מי הוא אז ישנאו אותו..הקטע קצת לא מובן לי-למה שכולם יישנאו אותו אם יגלו את זה שהוא שחקן פוטבול?

Confide In Adam

New member
זה לא שישנאו אותו, פשוט יראו את זה כסיבה

להצביע נגדו, כי יש לו כבר מספיק כסף, או שהם לפחות יחשבו ככה...

למעלה