הישרדות גוואטמלה מההתחלה - סיבוב 14

Confide In Adam

New member
הישרדות גוואטמלה מההתחלה - סיבוב 14

המשחק הוא מעין החוליה החלשה עם טוויסט - כל סיבוב נצביע עבור השורד שאנחנו רוצים שיצא מהמשחק, ונעשה את זה על פי ההתנהלות של מה שקרה בעונה, כלומר, אם שבט מסויים זכה בחסינות אז נצביע להוציא מישהו מהשבט שהפסיד. לאחר ששיחקנו עם אוסטרליה ואיי הפנינה, הגיע הזמן לעבור לאחת העונות האהובות עליי (עם אחת המתחרות האהובות עליי אי פעם) - גוואטמלה! בסיבוב הקודם, בהצבעה של 14-11-2 (הצבעת שיא דרך אגב, תודה לכולם
).. סטפני.. שרדת עוד סיבוב! בראיין, השבט אמר את דברו! **אני חייב לציין שאני ממש אוהב את הפיינל 5 שלנו, הלוואי שהוא היה ככה גם בעונה עצמה** בחלק הראשון של הפרק האחרון, הרביעייה הסופית (חוץ מרייף) אכלו תרנגולת, הכעיסו את האלים וקיבלו המון גשם בתמורה. רייף זכה בחסינות ולידיה הודחה במועצת השבט. הצביעו עבור מישהו משאקום. שאקום: סינדי סטפני ג'יימי איימי מקום 18: ג'ים מקום 17: לידיה מקום 16: בריאנה מקום 15: ג'אד מקום 14: בלייק מקום 13/12: מורגן ובובי ג'ון מקום 11: ברנדון מקום 10: ברוק מקום 9: גרי מקום 8: מרגרט מקום 7: דני מקום 6: רייף מקום 5: בראיין זוכים קודמים: אוסטרליה: קולבי איי הפנינה: דארה

asap1

New member
../images/Emo128.gif ג'יימי

גם אני ממש אוהב את הטופ5, ובכלל את הטופ6 עם בריאן.

casaya

New member
סטפני../images/Emo128.gif

נמאס ממנה. ממש נמאס ממנה. ועוד יותר נמאס מכל המעריצים שבוכים וחושבים שאנחנו טיפשים כי אנחנו לא חושבים שסטפני היא שליח האלוהים.

asap1

New member
איימי ../images/Emo47.gif

כבר חשבתי שאני לבד פה עם כל הכבוד לסטפני, ג'יימי וסידני, לדעתי הרבה יותר קל לחבב את איימי

JoNy Boi

New member
רק רגע..

מי זאת סטפני הזאת שכולם סוגדים לה כי בכניסה לפורום כתוב סטפני מזילה לכם ריר או אלבום תמונות של סטפני הגדולה..היא במקרה ניצחה באולסטאר שהיא כזאת מלכה?

למעלה