הישרדות גלאפגוס - פרק 2

• פותח הנושא Oaf
  • פורסם בתאריך

Oaf

New member
הישרדות גלאפגוס - פרק 2 ../images/Emo19.gif

פרק נוסף בפאנפיק שלוקח 16 מתמודדים בולטים מעונות 9 עד 14 ותוקע אותם, משום מה, ביחד, על אי בודד. הפרק נקרא Impressions and expressions - אם ננסה לתרגם את זה לעברית, ייצא לנו משהו כמו 'התרשמויות והבעות פנים'. לכן, עדיך שלא ננסה. הוא ארוך יותר מקודמו, ומתעסק יותר בדינמיקה התוך-שבטית ובדמויות. מקווה שתהנו. אני אשמח אם תגיבו, ותתייחסו בין היתר לדמויות, לעלילה, לאסטרטגיה, לאתגרים, ל"קריאות" הסיפור - כל ביקורת, בונה או לא בונה (למרות שעדיף בונה) תתקבל בברכה.

Oaf

New member
והפרק הראשון, למי שלא קרא עדיין-

(כן, אתה שם בפינה, זה כולל גם אותך)

מצויין. הרבה יותר טוב מהפרק הראשון!

כל הדמויות מתנהגות כמו שצריך. חוץ מסירי ושיין.... האסטרטגיה מעניינת מאוד, על האתגרים אני מודה שאני מדלג אבל הייתי מדלג גם אם הם היו מדהימים אז.... אני אתן ביקורת יותר מורחבת כשאני אסיים לגמרי את הפרק

Oaf

New member
../images/Emo19.gif

אני שמח שהפרק מבחינתך במגמת עלייה - עדיף על מגמת ירידה אני משער... לגבי סירי אני די מסכים איתך שלא תפסתי אותה כמו שצריך - בתכנית היא קורנת, יש לה המון כריזמה, זה הקסם שלה וזה משהו שמאוד קשה לתרגם למילה הכתובה. בפרקים הבאים אני נותן לה יותר משקל - בפרק 4 יש לה בהחלט תפקיד חשוב.שיט, הרגע ספיילרתי את הסיפור של עצמי? טוב, נו, מה זה משנה, בכל מקרה אף אחד לא קורא. לגבי שיין - דווקא מאוד נהניתי לכתוב אותו, יש בדמות - לפחות בסיפור שלי - הרבה פחות התרחשויות פנימיות והרבה יותר התרחשויות חיצוניות יחסית לשאר הדמויות. זה מוסיף הרבה יותר אקשן לסיפור, כי איך שכתבתי אותו, הוא לא מפחד לפעול לעומת שאר הדמויות שמבועתות מהמחשבה שהן יבצעו טעויות כלשהן. אני מבין אותך בהקשר לאתגרים - גם אותי הם לא מעניינים כשהם נטו טכניקה, ובגלל זה אני מנסה לכתוב אותם מסביב לדמויות, ולהוסיף נפח למשתתפים דרכיהם. אתגר הפרס בפרק הזה הוא דוגמא מובהקת. האתגר בפרק הבא, למשל, הוא חלק בלתי נפרד מהפרק. אני מאוד משתדל להימנע מלכתוב אותם כמו משחק כדורגל או משהו בסגנון - אני מקווה שתיתן להם צ'אנס ותראה בעצמך.

למעלה