בסימן - charlemagne
האם אי-פעם בהשרדות שחקן הודח לאחר שהודח בפרק הקודם?
הכיצד קארל הצליח להיות מודח פעמיים ברציפות?

אז גבי היא קארל הגדול.
הצורה בה היא פנתה לשבט בתחילת הפרק, מיד לאחר שחזרו מהמועצה, וגם הדרך בה היא באה לניק והודיעה לו כי כריסטיאן הוא הבא בתור, הוכיחה לי כי גבי היא גלגול של קארל.
ההדחה המוטעית משבוע שעבר התפוצצה לה בפרצוף. לברית רוב אסור "לערבב את המים" יותר מדי כדי שמשקעים לא יצוצו מהתחתית. ההדחה של קארל הייתה הדחה אחת מוקדמת מדי.
כמה שמחתי שהיא לא זכתה בפרס. הבכי שלה בפרקים הרגילים הוא מבחינת מנת-יתר. לראות אותה זוכה במשימת הפרס מבחינתי - אוברקיל!
שמח כל כך שהחששות שלי מהשבוע שעבר התבדו והיא כבר לא תהיה הזוכה. והעיקר לא לפחד...

ניק שחקן ענק!
אך הפעם פישל בגדול. הרצון להדיח את כריסטיאן שנבע ממניע של נקמה הוא טעות.
נקמה בהשרדות אף פעם לא יוצאת כמו שצריך.
אבל כמו שפישל בענק, כך ניק פיצה על כך בענק. הוא האחראי על הדחת גבי (רק על זה אני מוכן לסלוח לו על הכל).
ולמי שלא הצליח להבין למה מייק ואנג'לינה רשמו את השם של גבי, מוזמן לצפות שוב בפרק בדקה 31:00 ולראות מאיפה הגיע הרעיון ומה הייתה התגובה של השניים לרעיון של ניק.

"הלוחש לחמורים" גרסת דייוי.
ולמה חמורים? כי כריסטיאן בעיני הוא אוברייטד מוחלט.
כבר שלוש פעמים שכריסטיאן מובל כצאן לטבח לעבר בליינדסייד, כשהוא לא מצליח לקרוא נכון את המתמודדים ובכל פעם מישהו אחר, פסלון אחר, יתרון אחר, מצילים אותו, לאחר שכל התכנית נפרסת בפניו.
לגמרי מבין למה בכל זאת דייוי הצביע לכריסטיאן. יכול להגיד לכריסטיאן שהוא לא יכל ללכת נגד הרוב ובכך, שומר על דלת פתוחה להמשך שיתוף פעולה בהדחה הבאה.

על מייק אפשר להכין חביתה.
הבחור עשוי מטפלון. שום דבר לא נדבק אליו.
יכול לעבור בדיקה מגנומטרית בכל שדה תעופה ושום דבר לא יצפצף.
האם יש לו קייס לגמר? לא יודע.

אליסון בתפקיד הראלה בר.
צעד קדימה, שניים אחורה סקובידו!
שתמשיך לשיר.

אנג'לינה השורדת וטייץ החכמים.
ג'יי קיי רולינג לא יכלה לכתוב סיפור יותר טוב מזה.
הצילום שלה על הקורה מהזווית הנמוכה כלפי מעלה נכנס אצלי כשומר מסך.