ותודה רבה ל...
אלק!
בשרשור הקודם ציינתי כי אני לא יודע להבחין אם אלק עושה עבודה טובה כי הוא שחקן טוב או כי הוא פשוט שחקן שולף מהמותן - רנדומלי.
אז תודה לאלק על הרנדומליות שבו ושיצרה את כל הענין בפרק הזה.
אם אלק לא פותח את הפה ומספר לניק על תכנית הגוליית'ס היינו עוברים הדחה "משעממת וצפויה". בליינדסייד על כריסטיאן הוא בשום פנים ואופן לא משעמם וצפוי, אך לנו, כצופים, אין הפתעה בכך.
זוכה בתואר הקטליזטור של העונה עד כה.
דייוי וניק הם הכוכבים של הפרק. ההדחה הזו רשומה על שניהם. ביצעו את התכנית באופן מעולה.
מילה טובה לכריסטיאן על כך ששמע שהשם שלו עלה ולא איבד עשתונות ורץ במחנה כמו תרנגולת כרותת ראש. שמעת, דן?
אני נותן לניק את הבכורה בעשירית נקודה על פני דייוי. למה? כי למרות ששניהם יכולים לטעון בעלות על ההדחה הזו, אם יגיעו לגמר, ניק נשאר מאחורי הקלעים והדרך לשם, כנראה, תהיה קלה בהרבה מאשר לדייוי, שסימן עצמו כמטרה.
דן, אוי דן!
הייתה לי התלבטות למי להעניק את תואר המפסיד הגדול של הפרק (מלבד המודח, כמובן!)
לדן או למייק.
מייק היה במצב מעולה. שיחק מתחת לרדאר והיה תחת שתי בריתות עם פוטנציאל גדול. הימר... הפסיד...
אבל מייק לא נתפס כאיום.
לעומתו, דן הפסיד בגדול. גם בזבז אליל על מישהי שהוא לא סובל וגם איבד את בן הברית הכי חזק שלו. להוסיף על זה, כי דן הוא אדם גדול מימדים וכמיטב המסורת באיחוד... השליכוהו לבור!
תכינו ת'פופקורן - תרנגולת כרותת ראש תתרוצץ במחנה.
ולכן, לדעתי דן הוא המפסיד הגדול של הפרק.
ועוד משהו קטן, שאולי היה ניתן להבחין בו בתוך נוחות הצפייה ולא כחבר מועצה.
דייוי שלף אליל ושיחק אותו על... כריסטיאן. איך לא נדלקו לדן הנורות האדומות בכדי לדעת שהדייויד'ס יודעים על התכנית של הגוליית'ס ואנג'לינה היא לא המטרה האמיתית שלהם?
אנג'לינה משחקת קלפים. בעיקר משחקת על קלף האישה.
אנג'לינה, י'מעפנה! לא ספרו אותך לא בגלל שאת אישה, אלא כי עלו עליך ואת אדם מעצבן בעיניהם.
גם בעיני...
ואחרון אחרון חביב... here's Johnny!
מה אגיד... עוד עונה בה הפייבוריט שלי מודח "מוקדם מהצפוי".
לא הראה ניצוצות ובכל זאת, שומר לו חסד נעורים.
אני אתנחם בדרך בה הוא יצא מהמשחק. הענק העדין.
למזכרת:
https://www.youtube.com/watch?v=lGfyaNR-1Q0