https://discord.gg/pAvjSeACur
J Johnson 1 New member 20/2/21 #1 Join the הישרדות - survivor Discord Server! Check out the הישרדות - survivor community on Discord - hang out with 22 other members and enjoy free voice and text chat. discord.gg
Join the הישרדות - survivor Discord Server! Check out the הישרדות - survivor community on Discord - hang out with 22 other members and enjoy free voice and text chat. discord.gg
J Johnson 1 New member 20/2/21 #2 כל מי שאוהב הישרדות חייב להיכנס לשרת שבו ניתן לדבר על כל עונה שראיתם וגם בנוסף לא לקבל ספויילרים על עונות אחרות
כל מי שאוהב הישרדות חייב להיכנס לשרת שבו ניתן לדבר על כל עונה שראיתם וגם בנוסף לא לקבל ספויילרים על עונות אחרות
מ מגנטים לאירועים3 New member 2/3/21 #3 ווואיי מכור להישרדות ברמות קשות, עוד בתקופה שהייתי סטודנט הייתי עם הטלפון מפסיד הראות רק לראות ומחפש ספוילריים, היום אחרי זמן אני כבר עורך דין פלילי ועדיין נהנה מכל רגע מבין הבודדים שנשארו נאמנים לסדרות המעולות האלו.
ווואיי מכור להישרדות ברמות קשות, עוד בתקופה שהייתי סטודנט הייתי עם הטלפון מפסיד הראות רק לראות ומחפש ספוילריים, היום אחרי זמן אני כבר עורך דין פלילי ועדיין נהנה מכל רגע מבין הבודדים שנשארו נאמנים לסדרות המעולות האלו.