הישרדות דרום אפריקה: הפיליפינים - פרק 7

Seosi

New member
הישרדות דרום אפריקה: הפיליפינים - פרק 7

אני מבטיח שאחרי שאסיים לצפות בעונה אסקר עונה אמריקאית כך שכולם יבינו על מה אני מדבר
(חוץ מנעם שגם צפה בעונה. היי נעם!)

אחרי ערבוב השבטים, ג'ון מתחילה לדבר על כך שטווין ופיקיי מאוד קרובים אחד לשני (אסטרטגית חחח) מול אנליז, מה שוורנר לא אהב כי היא חושפת מידע למישהי שבמקור מלוזון. מינדאנו זכו ראשונים במשימת הפרס ויכלו לבחור בין פיצה או שעועית, הם בחרו בפיצה. לוזון שהגיעו שניים במשימה קיבלו אוטומטית את השעועית. בויסאייס, טום לא נמצא במצב טוב בכלל. שוניי הציעה לווזי ופאלסה לזרוק את משימת החסינות כדי להדיח את טום, כי היא חוששת שאם היא תגיע איתו לאיחוד, המשחק שלה יהרס. טום לא עוזר למוניטין שלו שהוא צועק על שוניי לעזוב את הדגים שהיא ניסתה לעזור לו לנקות אותם. במשימת החסינות, ויסאייס לא זרקו את משימת החסינות, והם ולוזון זכו במשימה.

במינדאנו, טווין בטוח שג'וזי תודח במועצת השבט, אבל לפיקיי יש תכניות אחרות. פיקיי מרגיש שטווין כל הזמן מבטל את הרעיונות שלו, ושהגיע הזמן להדיח אותו. הוא מדבר על כך עם טוני, ואף שואל אותה עד כמה היא קרובה לוורנר. טוני אמרה שהיא קרובה אליו אבל הם לא בברית של פיינל 2. היא אפילו אמרה לו שוורנר מצא בלוזון פסלון חסינות נוסף כדי לקנות את האמון של פיקיי, מה שהצליחה לעשות. במועצת השבט, טווין מבין שהוא על הכוונת אבל זה מאוחר מדי, והוא מודח פה אחד. וואו, באמת ציפיתי שהוא יגיע הרבה יותר רחוק. שוב, פרק מעולה.

Seosi

New member
פרק 8

לאחר ההדחה של טווין, ג'וזי, טוני ופיקיי רוצים לעבוד ביחד. ג'וזי אמרה להם שהיא מקושרת עם ווזי ופאלסה, כך שיהיו להם קולות באיחוד. בלוזון, קאטינקה מתחילה לשחק יותר, והאמת שדי הפתיעה אותי לטובה. היא דיברה עם הבנות על כך ששלושתן יכולות להיות בברית ביחד, ואחר-כך דיברה עם אנליז על האפשרות להדיח את ג'ון, כך שהיא שומרת לה מספר כיוונים אפשריים. ויסאייס זוכים במשימת הפרס ומקבלים שוקולדים, מרשמלו ומזרקת שוקולד(!!!) בעוד שלוזון שהגיעו שניים הסתפקו בצנצנת סוכריות.

בויסאייס השורדים נהנים מהפרס שלהם חוץ משוניי ששוב נגעלת מדרכי האכילה של טום. היא אפילו הקיאה אחר-כך (טוב אולי לא בגלל טום אלא בגלל מכל המתוקים שהיא אכלה). כדרך-אגב, למה הישרדות אוהבת לצלם אנשים מקיאים? אפשר להפסיק עם זה? בלוזון, אנליז וורנר מדברים על האפשרות להדיח את ג'ון. וורנר עדיין לא סומך על אנליז, אבל הוא כן שוקל את האפשרות לעבוד איתה. במינדאנו, טוני כועסת על כך שהם הפסידו, ושהיא כועסת היא מקללת, ושהיא מקללת זה מצחיק
ויסאייס ולוזון זכו במשימת חסינות.

טוני ופיקיי כועסים על לוזון, הם מרגישים שהם יכלו לתת להם לנצח כדי לעזור להם, מתוך המחשבה שרוב המתמודדים בלוזון מורכב מהברית של מינדאנו, והם מתחילים לפקפק בברית הזאת. אף על פי שזה כמעט ברור שג'וזי הולכת הביתה, היא עדיין מנסה למצוא דרך להישאר במשחק. היא מדברת עם טוני ומזכירה לה שוב את הברית שלה עם ווזי ופאלסה, ושהן יכולות לעבוד איתם באיחוד, ושהיא הולכת להצביע לפיקיי במועצת השבט. אבל זה לא שיכנע את טוני כי ג'וזי הודחה בסופו של דבר. באסה, פרק לפני האיחוד, די רציתי לראות אותה שם אבל אני גם שמח שפיקיי לא הודח כרגע.

Seosi

New member
פרק 9

אוקי, הרבה דברים קרו בפרק אחד. השבטים מתאחדים לשבט שנקרא ארו (משהו כזה), ומקבלים בנדנות ורודות. ווזי מרגיש שהוא נמצא בסכנה בגלל שהוא טוב במשימות. ווזי דיבר עם וורנר בלילה, טום ריגל אחריהם ושמע כיצד שוניי רצתה להדיח אותו (אם אני לא טועה, ראיתי את הפרק אתמול ואין לי כוח לראות אותו שוב חחח).

וורנר מבין שטום הוא אאוטסיידר, אז הוא מדבר עם טום שיוכלו לעבוד ביחד. טוני זכתה במשימת החסינות. אחר-כך, טוני מדברת עם וורנר על האפשרות להדיח את ווזי, תוך כדי ניסיו להטעות את פאלסה שתשמש בפסלון החסינות על עצמה. שוניי מנסה להדיח את קאטינקה כי היא רואה בה כדבק של מינדאנו. היא משתפת בתכנית את פיקיי וטום. אבל טום כבר לא סומך על שוניי, ואחרי שפאלסה דיברה איתו, הוא די מגזים בוידוים שלו. כלומר, התכנית של פאלסה ליצור תיקון ולהגריל אבנים לא מושלמת, אבל ההתנהגות של טום בוידויים די לא הכרחית (מקלל, עושה אצבע משולשת, ומדובר באדם בוגר). וכל הדיבורים על יושרה וכבוד כבר נמאסו עלי, בכל גרסה שיש בהישרדות.

במועצת השבט, ווזי הודח ונהפך למושבע הראשון. לפחות פאלסה לא השתמשה בפסלון החסינות שלה, אבל כולם יודעים עליו אז היא לא נמצאת במצב טוב.

למעלה