הישרדות דרום אפריקה עונה 7 - פרק 3

Seosi

New member
הישרדות דרום אפריקה עונה 7 - פרק 3

נראה שלאחר הדחת פול, סא'ואלה יותר מאוחדים, וזה כולל את סייפיי. שזה נחמד, אבל סייפיי עדיין נמצאת בסכנת הדחה. הבעייה היחידה שלהם כרגע היא שמתמברר שאבן האש הייתה אצל פול לאחר שהדיחו אותו.

בטא'אלו, ז'אק משתף את טינג טינג שיש לו יתרון של קול נוסף שניתן להשתמש בו רק לאחר האיחוד (עם הבנתי נכון) ובנוסף הוא הראה לה שיש לו פסלון חסינות. טניה עדיין בצרות, ונראה שהשבט רוצה ממש להדיח אותה, אבל הוא חושש שיש לה פסלון חסינות, לכן הוא רוצה לפצל את הקולות בינה לבין טינג טינג. ז'אק מן הסתם לא אוהב את זה כי הפסלון חסינות אצלו וטינג טינג היא בת הברית מספר אחת שלו.

בלאומיי, ג'ופרי, מייק, ממבה ורוז-לי עדיין בברית השולטת כרגע. המטרות הם בין רוקו ללאייטישה. גו'פרי סיפר לממבה שרוקו בהתחלה רצה לעשות ברית גברים איתו ועם מייק אבל שניהם נמנעו מכך. ממבה סיפרה זאת לרוז-לי. נראה שג'ופרי, מייק וממבה מאוד מרוצים מהברית שלהם, חוץ מרוז-לי, שיודעת שהיא נמצאת בתחתית הברית הזאת.

במשימת החסינות, נת'ן פשוט מעולה!!! איזו פציעה ברגל? סא'ואלה ניצחו במשימת החסינות ובפרס של מצעים וכיסאות. כנראה שהמהלך של ניקול וסטפי להדיח את פול היה נכון, כי הם באמת היו יותר מאוחדים ולא מפולגים כמו שחששתי. לאומיי הגיעו למקום השני. לאחר המשימה, סא'ואלה שלחו את טניה לאי הסודות, כי הם רצו להחליש את טא'אלו. שהיא מגיעה לשם ניתנה האפשרות לחזור למועצת השבט או להצטרף לשבט חדש בערבוב שבטים. בעצם, להיות מודחת או לא, אז כמובן שהיא בחרה להצטרף לשבט חדש ואין שמח ממני, כי היא הייתה מודחת ללא ספק. בלאומיי, נראה שרוקו קנה לעצמו כמה נקודות זכות בגלל הביצוע המרשים שלו באתגר, מה שאומר שהמצב לא טוב בשביל לאייטישה.

אז עכשיו, טא'אלו רוצים להדיח את טינג טינג. ז'אק וטינג טינג דיברו על כך שז'אק ישתמש בפסלון חסינות על טינג טינג ושניהם ידיחו את קובוס. במועצת השבט, שניהם אכן הצביעו לקובוס, וז'אק משתמש בפסלון החסינות...על עצמו! מה? למה???? אתה בכלל לא בסכנת הדחה ואף אחד לא ידע שיש לך פסלון חסינות אז מה אתה מרוויח מזה. טינג טינג לצערי הודחה
פרק הבא, ערבוב שבטים. הולך להיות מעניין!

ואני ממש מקווה שעוד אנשים יראו את העונה הזאת, אמנם שלושה פרקים עכשיו, אבל הם היו בהחלט מהנים.

noamlah

New member

אולי בידיעה על ערבוב שבטים השמירה על טינג טינג מצד ג'אק יכלה להיות הגיונית
אבל לא הייתה לו את הידיעה הזאת ובמחשבה שהשבט נשאר ביחד זו פשוט טעות גדולה מצדו כי זה שם אותו ממקום טוב למיעוט, זה לא שהשבט היה מפוצל כמו שבט הנבלים בעונה 20
אני חושב שהוא כבר הבין זאת אחרי ההצבעה ונתן את האליל מחוסר ברירה כי טינג טינג הרימה את היד לפניו והשלב הבא שלה זה היה לחשוף אותו אם לא היה משתמש
יש לו אבל מזל שניקו לא מקריא את הקולות כמו ג'ף פרובסט והרים ברצף ארבעה פתקים לטינג טינג

לא ממש מצטער על טינג טינג, נראה שהיא לא ממש התאמצה למנוע את ההדחה שלה, אז נכון שסמכה על ג'אק אבל זה דיי לשים את כל הביצים שלך בסל אחד, יכלה לעשות יותר ונראה שקובוס יותר בתוך המשחק ממנה
גם דיי שמחתי שטניה נשארה כי היא עם פוטנציאל להיות דמות הרבה יותר מעניינת מטינג טינג ושמח שהערבוב (או שמע מיזוג לשני שבטים?) מציל אותה

השבט הכחול
אוהב את כולם שם, במיוחד את סיפיי וניקול

ובשבט הצהוב, בואו נראה את הפוליטיקה שם:
ג'פרי, רוז-לי, מממבה ומייק בברית
רוקו ולאטישה הוזכרו כאאוטסיידרים ומטרות
דוראו?
לפי העריכה שלו נראה לי הוא יזכה להיות האדם הרנדומאלי שמודח בערבוב בדומה לסיליה מעונה 13 ורוארק מעונה 25

וכן, העונה בינתיים מעולה, עריכה יפה ודיי מאוזנת בין כולם
דוראו: "אבל רגע..."
אני: "כן, חוץ ממך"

למעלה