הישרדות הפצועים פרק 3

אורישקי

New member

ראיתי בלייב

כולי הייתי בטוח שהשבט הצהוב ילך למועצה ועוד נאבד את ארסי בגלל הפסיכית הזו, אבי מאריה. מעניין שם אבל שארטיס ילך!!! הוא הכי משעמם.
ועכשיו יש לה גם אליל למטומטמת הזו.
באסה על אנג'י, אני חושב שזו טעות ממילא הסוויץ' קרב והיא תהיה יותר נאמנה ויותר חמודה מראסל האס-הול הזה. בכל אופן אני מת על דניס ומלקולם ויש להם עריכה טובה מקווה שיצאו מזה.

זהו... פנר עשה בשכל שדיבר עם ג'ף וזה בערך הדבר היחיד שאפשר לדבר עליו בשבט המעפן הזה..

Chandler Rulz

New member

באמת באסה על אנג'י.. ראסל מעצבן (ומה הפאקינג בעיה לעלות את הסולם הזה??)

Nameless One

New member

בעונה רגילה,עם שני שבטים, שלושה הפסדים רצופים של שבט ממש יכולים להרוס את המומנטום של העונה, אני לא יודע אם זו העריכה, אבל בעונה הזאת ההפסדים הרצופים של אותו שבט עוזרים בליצור סוג של מתיחות הדרגתית בשבטים- בריתות שנוצרו ביום הראשון מתחילות כבר להסדק אחרי שהשחקנים,ביום התשיעי במשחק, מתחילים לפקפק בהחלטות שהם עשו ביום הראשון, מה שיכול להוביל למצב דיי מעניין בהמשך המשחק בו,אני משער, שלמלקולם/דניס/ראסל (מי מהם שישרוד) יהיה יותר קל לזגזג בין בריתות, במיוחד אם יהיה בפרק 5 ערבוב של שני שבטים חדשים של שבעה.

לאורך כל הפרק הייתי בטוח שאנחנו הולכים להפטר מראסל, ושאנג'י היא הקאט הבאה, ראסל הוא שחקן רע מכל בחינה, והשחקן החוזר הגרוע ביותר שלוהק לסידרה, מכמה סיבות, אבל העיקרית מבינהן היא,שבתור שחקן חוזר, הוא אמור לדעת על החשיבות של הפסלון, לכן לא ברור למה, בתור מישהו שיש לו את הרמז, הוא לא עושה שום מאמץ למצוא אותו? אז ברור ששאר השבט יראה אותו מחפש את הפסלון, אבל מה זה משנה אם כל מה שנשאר מה"שבט" זה אותם אנשים שבכל מקרה יצביעו להדיח אותו במועצה הקרובה?

בשבט קאלבו (AKA השבט שלאף אחד לא אכפת ממנו) מסתבר שקרטר יודע לדבר, הוא לא קיבל וידוי חס וחלילה, אבל זה יותר ממה שקייטי קיבלה עד עכשיו.
בינתיים, ג'ונתן מנסה לעשות ברית עם ג'ף, במה שנראה כמו הטעות שתעלה לג'ונתן במשחק, שאר השבט שלו נחוש מלהפטר ממנו וברית מדומה עם ג'ף יכולה להיות מה שיגרום לג'ונתן להרגיש בטוח לא להשתמש בפסלון, במקרה והשבט יפסיד.

כמובן שבשבט של סקופין זה איפה שרוב העניין נמצא, מעניין יהיה לראות מה אבי מריה עוד תצטרך לעשות כדי שRC תבין שהיא לגמרי לא סובלת אותה, כי עד עכשיו היא הייתה דיי ברורה עם הכוונות שלה. אני גם לא מאמין שהחולת נפש הזאת הצליחה למצוא את הפסלון, כנראה שהצלמים התחילו ממש לעקוב אחריהם מתי שהם היו באיזור (זו גם הייתה השיטה של ראסל הנץ למצוא את הפסלונים).
אני משער שהאסטרטגיה של פיט זה לקחת לסוף את החולת נפש שהוא יוכל לנצח ואת האישה המבוגרת שהוא יוכל להביס באתגרים, תוכנית דיי טובה, למרות שלא הייתי סומך על מישהי מעורערת נפשית כמו אבי מריה בלשמור על ברית או על פסלון חסינות בסוד, אני גם לא מבין מה הדחיפות של פיט בלהפטר מסקופין, רוב הסיכויים שעד סוף העונה סקופין יטרף ע"י כריש/יפול מצוק/ימות מאובדן דם...

בפרומו לשבוע הבא הראו שג'ף רוצה ללכת על הברית עם פנר, אני מקווה שזו לא הטעייה כדי להדיח את פנר, כי הוא עדיין שחקן יותר מעניין מרוב הקאסט בעונה.

אורישקי

New member

לא חושב שזו טעות מצידו של פנר, הוא צריך לפחות ברית עם מישהו וגם אם הוא יישתמש באליל אז הוא יודח בשבוע שאחרי, לפחות פה הוא יכול לנצל את זה קצת.

niro62

New member

ממה לא מסכים לגבי ראסל, נכון הוא מעצבן, אבל הוא ממש לא השורד הכי גרוע שהחזירו, האמת הוא די טוב במובן האסטרטגי, הוא מההתחלה היה על הכוונת שלהם וכבר 3 מועצות שהם לא הדיחו אותו, אני חושב שזה הישג ממש טוב. אבל הבעיה איתו היא שהוא מהאנשים האלה שחושבים שאלוהים נכנס להם במוח והם יודעים בדיוק מה צריך להיות, ומי שלא הולך לפי מה שהם חושבים הוא טועה וזאת אשמתו, ובגלל זה הוא דופק את השבט שלו במשימות, כי הוא לא מוכן לשחרר מהאגו שלו, והדוגמא לכך הייתה בפרק האחרון שהוא חזר להביא עוד מצוף למרות שהוא לא הצליח בפעם הקודמת. פשוט עקשן וזה מה שדפק אותו במשחק

Nameless One

New member

הסיבה היחידה שראסל עוד לא הודח זה בגלל שדניס ומלקולם מספיק הגיוניים כדי להבין שהם צריכים אותו באתגרים, בטח לא בגלל איזשהי הברקה אסטרטגית מצידו של ראסל.
חוץ מזה שחקן שיש לו רמז לגבי הפסלון במשך שמונה ימים, ולא עושה עם זה כלום הוא פשוט גרוע, אני לא אתפלא אם דניס ומלקולם ימצאו את הפסלון לפני הדביל הזה. (אני יודע שמלקולם מחכה להזדמנות לחפש אותו-http://www.youtube.com/watch?v=5wYH...AM10meHJ-YzDs1atHf&index=8&feature=plpp_video)

לגבי פנר הסיבה שהוא ניגש לג'ף זה לא בגלל שהוא בהכרח, הבעל ברית המועדף עליו, אלא בגלל שפנר הבין שג'ף יודע שיש לו את האליל, אז הוא העדיף כבר "לחשוף" את זה בפני ג'ף, כדי לעשות מזה איזשהו רווח אסטרטגי- http://www.youtube.com/watch?v=H1LCt7rMPkM&feature=g-user-u.

אורישקי

New member

ממש לא מסכים, כמו שניימלס אמר הסיבה היחידה שהוא לא הודח זה כי הוא תועלת במשימות. ביחס לאנג'י למשל. הם לא סובלים אותו ולא נראה שהוא עשה שום דבר כדי למנוע את זה.

המחשבה שמלווה אותי לאורך הפרק האחרון היא "או-או, העריכה של העונה מתחילה להיות דומה לעריכה בסמואה...". בסמואה היה את השבט של מיק, נטלי ושות' שכל הזמן הפסיד וקיבל מל-א זמן מסך בניגוד לשבט השני, של לורה ושות', שקיבל 1% של זמן מסך. העונה המשיכה בכך שהמיעוט עושה פאגונינג (בזכות אליל הפקתי) לשבט השני.

כאן אני חושש לאותו מצב- לא יהיה ערבוב עד למיזוג, ואיכשהו, השבט הצהוב יחד עם יתרת השבט הכחול (מקבלי רוב זמן המסך) יתאחדו ויעיפו בפאגונינג את השבט האדום שמקבל 0.1% זמן מסך. (מזל אגב שהיה את שיר הפתיחה, ככה גיליתי על קיומם של שני שחקנים נוספים- קארטר וקייטי).

כך נקבל פאגונינג רביעי ברצף....

אני באמת מקווה שזה לא המצב. העריכה של עונה ה-10 גורמת לי לקצת תקווה כי שם אולונג קיבל את כל זמן המסך, וקורור קיבלו אותו במיזוג, אולם אז אולונג הושמד לחלוטין ולא היו אלילים מעצבנים, ככה שסמואה
יותר קרוב לכך.

ועכשיו לפרק-
עצוב שמאצינג הפסידו פעם נוספת, אני דווקא אוהב אותם בשני הפרקים האחרונים... וחבל עוד יותר שאנג'י עפה, כי היא גם נלחמה עד הסוף וגם יצאה מהמשחק כמו גדולה. חבל שהיא לא מושבעת.
אבי-מאריה מטורללת, אני מקווה שהיא לא תעשה שוגר ותגיע איכשהו לגמר. יותר מקווה שהיא תעשה נאונקה עם עצמה ותגיד שהיא פורשת בגלל שקופי היער רודפים אחריה.

אני אוהב את מייקל וRC וממש לא בא לי שהם יעופו. מעניין מה יקרה בשבט הזה במצב של הפסד!

RedDevil17

New member

אז עד עכשיו זו לדעתי ההתחלה הכי טובה מזה שנים. הקצב ממש טוב ורוב הקאסט מעניין.
יש לי גם פייבוריטים, שזה לא היה בכלל בעונות האחרונות (חוץ מסופי בסוף עונה 23...). אני ממש ממש אוהב את מלקולם ודניס, ומחבב את RC - מקווה שהיא תתאפס במהירות על זה שהפסיכית הזאת מתכננת לרצוח, המממממ להדיח, אותה.

maya567

New member
נמאס לי מהישרדות

ראיתי רק את הפרק הראשון, ולא בא לי להמשיך. פשוט נמאס

למעלה