הישרדות -הפרק השבועי!

הישרדות -הפרק השבועי!

יוווו איזה פרק מעולה!! הייתי בהלם כאשר ג'ף אמר ששני השבטים יעיפו מישהו.זה היה די צפוי שהמבוגר יעוף(שכחתי את שמו),לעומתו מה ניסגר עם השבט השני ? נישאר לו רק 5 אנשים ועכשיו הם 4! זה אחד השבטים הגרועים שהיו אי פעם בהישרדות! והנה הם מגיעים למועצת השבט ויש תיקו,סופסוף קורה שיש תיקו,אף פעם לא נתקלתי בהישרדות בתיקו ואף פעם לא ידעתי מה עושים בתיקו. התיקו של השבט הזה יצא בין איברהים לבין אנגי,אני אישית לא היה לי מושג מי יעוף,בפעם הראשונה איברהים קיבל יותר קולות מאנג'י אבל אחר כך סטפני שינתה את ההצבעה. לדעתי אחלה עונה בינתיים והפרק הזה היה ממש חזק! דרך אגב אני בעד סטפני בטירוף!ואני לא מבין למה היא העיפה לעזאזל את אנג'י? ונישארה האישה האחרונה בשבט גברי,הרי היא הייתה יכולה לכרות ברית עם עוד אישה..שיהיה. תגיבו

kalay

New member
באמת פרק טוב...

מרוב שהשבט הזה איבד כל כך הרבה חברים הם היו חייבים להכניס איזה תפנית.

yasminale

New member
כ"כ אהבתי את אנג'י!!

היא הייתה הפייבורטית שלי!! מעין רופרטית כזאת.. גם חיצונית כזאת שלא השתלבה אבל הייתה הכרחית לשבט.. ואתה טועה, התיקו היה בינה ובין בובי ג'ון... איברהים קיבל את החסינות.. למה לעזאזל??? פרק טוב, הגיע הזמן שיעיפו את ווילרד המתפורר הזה

MoWz

New member
השבט השני עשה את זה בכוונה

כי הם בטח ניחשו שירצו לסלק אותו כי בגלל הם הפסידן.וברגע שנתנו לו תחסינו אז אפחד לא ידע למי להצביע..כל אחד הצביע משהו אחר אבל מה בובי גון עשה??!?!.. זה היה כזה עצוב בסוף..

kalay

New member
האמת היא

שהוא בכלל לא היה צריך לעוף. נפילה אחת באתגר לא מראה על זה שהוא אפס. באתגר בפרק הקודם בובי הפסיד לטום 3 פעמים והטקסני הפסיד פעמיים לקובי. תמיד יש אחד שדופק את האתגר זה לא סיבה להעיף אותו ביחוד עם הוא אחד החזקים.

RockBoy2

New member
תיקון קטן

ג'יימס לא טקסני,הוא מאלבמה.... אבל מה זה משנה....

lolo9

New member
איברהם כן היה צריך לעוף..

זאת לא פעם ראשונה שהוא מפשל , ועם כל הגודל הזה והשרירים האלה הוא סתם אפס... אבל עם כבר הוא קיבל חסינות אז למה לעזאזל סילקו את אנג'י ולא את ג'יימס הדפוק הזה!!!!!!!

בבקשה די עם הספויילרים האלה כבר!!

לא ניכנסתי להודעה לכם ואני גם לא מתכוון להיכנס להודעה,אבל אולי די עם הספויילרים האלה במיוחד כאף אחד לא שאל שאלה שמצריכה ספויילר.זה מעצבן ולא הכרחי.הרבה אנשים (כמוני) ניכנסים בלי כוונה להודעה והלכה להם פשוט צפייה של עונה שלמה ונהדרת של התכנית. אני לא כועס עליכם אבל הספויילר שכתבתם(אפילו אם הוא קטן) הוא לא הכרחי ואף אחד לא שאל כדי שתרשמו,אז די בבקשה. הכל מאהבה!

לא דיברתי עלייך...

לא דיברתי עלייך,אם תשימי לב את תראי שאני בכלל פתחתי את השרשור על הישרדות.אני התכוונתי לשתי הודעות מתחתיי.

kalay

New member
אם תשים לב

אתה תראה שאני בן. ונכון גם אני פתחתי אותו בטעות מתוך אינסטינקט ופתאום ראיתי את הסימן אז מהר סגרתי.

snier1991

New member
לא היו צריכים לתת לו את החסינות

כך היה יוצא שאחד החזקים היה יוצא בגלל פישול בודד הם היו צריכים לתת את החסינות לאחת הבנות

shaya23

New member
../images/Emo58.gif ראיתי בחדשות של ערוץ E ש

דיברו על הישרדות 10 ואמרו "בפעם הראשונה שבט אחד נותר עם איש אחד בלבד" והראו חלק מהפרק הזה ואם אני לא טועה זו הייתה סטפני... זה היה כשעוד הישרדות 10 שודר בארצות הברית..

yasminale

New member
../images/Emo58.gifגם אמרו את המנצח...../images/Emo58.gif

שאם אני לא טועה, הוא טום.

shaya23

New member
../images/Emo58.gif כן זה

המנצח זה טום לצערי הרב... אני שונאת אותו הוא כזה מעצבן עם הקול הזה שלו..

למעלה