הישרדות הפרק השבועי!!!

מטרוש17

New member
הישרדות הפרק השבועי!!!

ואווווו איזההה פרקק היה פרק ממש טובב סטפני הזאת פשוטט מדהימה הייתי בטוחה היא הולכת לעופפ אבל ג'נו הצילה אותה האמת גם הבנים רק שלוש אז לא נראה לי היה לה רוב... בכל מקרה מה היא הולכת לעשות להם בפרק הבא! נקווה שילך לה טובבב סדרה ממש ממש טובבההה

adi121

New member
סוף סוף היא עפה!!

בהתחלה ג'נו נראתה לי אחת שתפתח פה על כולם ותעשה הרבה צרות.. אבל מפרק לפרק היא נהייתה יותר פדלאה שלא עושה כלום וזה כבר ממש מעצבן.. אז מגיע לה! וכמו שסטפני אמרה.. מי שרוצה לפרוש מרצון לא מגיע לו להיות שם.. אז יאללה טוב שהלכה! גו סטפני! אני מקווה שתחזיק מעמד כי בטוח היו מעיפים אותה.. והיא באמת ראויה להיות "השורדת החזקה" כל הכבוד לטום! חסינות פעם שניה.. זה מראה שיש לו הרבה כוח רצון.. הוא מתמודד חזק אה ואני בקושי מצליחה להבחין בין ג'ן קייטי וקרין.. כנראה ששלושתן לא עושות הרבה

beerbear

New member
הולך להיות מעניין....

מה שייקרה בפרק הבא ממש יכול להכריע את הכף... הפרומו לפרק הקרוב הסתיים בסטפאני שאומרת:"הם רואים בי כאיום, אני אראה להם כמה אני יכולה להיות מאיימת", someone means business! הם יהיו מאד מטומטמים אם הם לא יעיפו אותה כמה שיותר מהר, כי יש לה הרבה פוטנציאל לנצח באתגרי חסינות, הימור ביניים שלי לשני השורדים האחרונים: טום וסטפאני.... בקיצור, יהיה מעניין, אחת העונות הטובות, ללא ספק

Angelus

New member
אני לא חושב שסטפני היתה

צריכה להתפרק ככה, זה מעיד על חולשה במשחק הזה. אני ממש אוהב אותה ומעריך אותה כמתחרה - היא וטום בהחלט יכולים להיות השניים האחרונים, אבל היא לא הייתה צריכה להתפרק מול כולם (למרות שהיא אנושית וזה מובן). העונה הזאת ממש מצויינת - הם למעשה חיסלו שבט שלם וזה פעם ראשונה. עכשיו נראה את השבט של המפונקים האלה.. הם לא ממש 'שרדו' ב 25 ימים הראשונים, הם לא הפסיקו לנצח. ודווקא מאוד ריחמתי על ג'נו, היא קיבלה את מה שהיא רצתה מהמשחק וזה הספיק לה. ובזכותה סטפני נשארה.. ככה שאנחנו חבים לה.

Ulong

New member
לא בטוח שהיא "התפרקה"

ברור שהיא ידעה שהיא הולכת לעוף אבל אולי היא גם עשתה הצגה וניסתה לגעת להם בלב כדי שישאירו אותה.

JTיXל

New member
ג'ף פשוט הציל את התחת של סטפני!!

מרוב השאלות שלו הובעצם שיכנע את ג'נו וגרם לה לעזוב...(לא שהיא היתה רחוקה מזה....אבל בכל זאת) ממצב שלא אכפת לי מה יהיה למצב של אני רוצה לעזוב....ובכך הציל את סטפני אם ג'ף לא היה שואל את ג'נו ופותח את כל הדיון הזה....אז סטפני היתה עפה...

snier1991

New member
הוא התחיל את זה כבר בתחרות שהוא

אומר למה לא אכפת לכם ומה אתם צוחקים כנראה בגלל שהעונה הזאת היתה די משעממת הם דרשו ממנו איזה פיצוץ בכל אופן 2 הפרקים האחרונים היו מצוינים רק חבל שקובי עף אחת הדמויות המענינות והצבעוניות בסדרה

JTיXל

New member
נקרעתי שכשג'ף....

שאל שאלות מתקילות כאלה ורציניות אז קובי עשה כאלה הבעות של כושית מהברונקס

Edge51

New member
חבר'ה איזה פרק זה היה השבוע?

מה המספר של הפרק?

snier1991

New member
מה שאני מאמין שיקרה

סטפני תעוף כי היא פשוט איום גרג והחברה שלו יפנו לקארין אחרונת המנודים וקייטי תצטרף ויעיפו את טום או איאן מעיפים את קארין מעיפים את איאן או טום(מי שנשאר) מעיפים את קייטי וגרג לוקח כי היא נקשרה יותר אז וקייטי תהיה הרגשה שהיא בגדה בהם אז גרג יקח

למעלה