הישרדות הפרק השבועי!!

מטרוש17

New member
הישרדות הפרק השבועי!!

לאא.......... אני פשוט לא מאמינה שהיא הלכה חבל מאוד היא הייתה אחת הטובות ביותר.... כנראה עכשיו שטום ינצח בסופו של דבר אבל אני חושבת שגם לאיאן מגיע בכל מקרה היה פרק טוב ומבאס בסוף....

סטפני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןן שהיא הודחה פשוט לא מאמין!! אני חשבתי שהיא מנצחת וזה גם הכי לגיטימי שהיא תיקח ולא הדובה של קייטי, ולא החסרת ערך הבלונדינית-אני אפילו לא זוכר את שמה ..או טום הדוחה הזה ,או איאן החסר מוח ודעות משלו, או קרין התמימה שלא מבינה שום כלום במשחק הישרדות(חבל שלא העיפו אותה!-למרות שהיא יהודיה!!) או גרג שהכי לא מגיע לו.. סופית עונה מגעילה ביותר!

TheCharm

New member
העונה הזאת

באמת גרועה, יותר מהעונה התשיעית אם תשאלו אותי. למעשה כבר הפסקתי לראות את זה לפני 3 פרקים. זה פשוט שיעמם אותי

Aviad1987

New member
אני אוהב את העונה הזאת

הרבה יותר מהתשיעית. אני לא מאמין שהם הדיחו את סטפני

מטרוש17

New member
באמת זאת אחת העונת הטובות

לפי דעתי... אבל עכשיו בלי סטפנייי :(

snier1991

New member
גם אני חשבתי ככה אבל מאז פרק

שסטפני הצטרפה לקורור היא נהייתה מצוינת ודך אגב שמתם לב שבתחרות הם אומרים גריי ובתרגום רשום ירוק

חבל מאוד שסטף הלכה.

הייתה השורדת שהכי הגיע לה לזכות בעונה הזאת. אגב, הנה תגובות על הפרק בפורום של "סדרות מציאות" כשהוא רק שורד בארה"ב, קישור. הנה התגובה האמיתית שלי משם: לטובת ההפקה אני חייב לציין שהם הצליחו להסתיר יפה את העובדה שסטף תעוף, אני כבר חשבתי שטום או קארין יעופו. קארין הייתה די סתומה שסיפרה לטום על האסטרטגיה של הבנות, אבל מכל 6 האנשים המזויעים שנשארו, היא הפייבוריטית שלי. דרכם של איאן וקייטי סלולה לפיינל 2. אתגר הפרס היה בסדר, ואתגר החסינות היה מעולה.

Aviad1987

New member
מסכים איתך

גם בקשר לסטפני ולזה שהגיע לה וגם בנוגע לטיוח של ההעפה.

Angelus

New member
Damn it

פיספסתי השבוע. ודווקא השבוע סטפני עפה?
היא הייתה מטרה ברורה, חשבתי שלפחות היא תזכה בחסינות ובכך תמנע את ההדחה שלה - טעיתי, וחבל. אני חושב שהעונה הכי טובה הייתה מספר 8, אולסטארס. 6 ו-7 גם היו מצויינות, אבל לא כמו ה-8.

adi121

New member
סטפני../images/Emo7.gif

אוווף! היה כל כך מגיע לה לזכות.. אם לא במיליון דולר אז בתואר "השורדת" כי היא באמת כזו! אבל הם מפחדים ממנה ובצדק היא חזקה.. אפילו שזה היה כמעט בלתי אפשרי האמנתי עליה שהיא אכישהו תצליח לסדר ככה שלא יעיפו אותה.. חבל מאוד
המכירה פומבית הייתה קצרה מדי לא? לא נראה לי שהיו 7 מנות לפחות שכל אחד יאכל משהו.. לא היה עוגות, שוקולד, עוגיות, חלב, פיצה.. ועוד הרבה דברים שבדרך כלל הם נותנים קרין עיצבנה בטירוף!!! איזה מטומטמת אלוהים ישמור אפילו טום רואה את זה עליה מה היא מספרת לו?? היא יכלה להציל את סטפני אבל לאאא... היא הולכת ומספרת לטום!! קרין sucks! עונה טובה למרות שאני מתמכרת לזה גם אם העונה טובה וגם אם לא
ג'ף
חחח הוא כל כך הצחיק אותי הפעם איזה חמוד

פרק חזק.....

שמחתי שאיאן קיבל אוכל...(הוא נראה ממש רזה...) לא נעים איך שהסתלבטו עליו שהוא מסריח..... סטפני-פשוט מעולה!! כל הכבוד לה על הכל!! שיחקה אותה... גרג צדק שהוא אמר "המופע של סטפני" אין תיאור יותר נכון.... הלוואי שקרין הדי טיפשה תעוף!! אני לא יכולה לסבול את הפרצוף שלה... אפילו טום לא הבין למה אהיא אומרת לו....כזאת מפגרת...למה נראה לה שהיא לא הבאה בתור לעוף...והיא יכלה להיות אחת מ-4...ולהשאיר את סטפני.... יאללה, עכשיו הסדרה מתחילה לתפוס תאוצה... ובקשה אחרונה....שקייטי תתחיל לעשות משהו...בהתחלה ממש אהבתי אותה..אבל מפרק לפרק היא הופכת להיות יותר מרגיזה..ושתפסיר להתלבש ככה! זה לא מחמיא!!

soapsfan

New member
קרין באמת עורכת דין?

אם כן אז אני לא יופתע אם היא מפסידה בכל אחד מהתיקים שלה.תמיד שנאתי אותה,אבל הפרק האחרון..עד כמה טיפשה היא יכולה להיות? היה לה הזדמנות לשנות משהו במשחק,להעיף את הגברים וליצור ברית בין הנשים.ומה הפוסטמה עושה? הולכת לספר לטום,כי "הוא עשה המון דברים בשביל להשאיר אותה במשחק". מקווה שהיא תעוף בקרוב

מטרוש17

New member
עכשיו אחרי סטף מי הייתם רוצים שינצח

אני בעד איאן הכי נורמלי.....

kalay

New member
אני מההתחלה הייתי בעד טום

אני מקווה שהוא יזכה, מגיע לו.

snier1991

New member
גרג והסברתי בעבר את התאוריה

שלי שעד הכשיו היאעם 100% הצלחה (למרות שרק פרק 1 עבר מאז שהודעתי על התאוריה