הישרדות הפרק של היום.....

מטרוש17

New member
הישרדות הפרק של היום.....

היה פרק כל כך מותחחח הם כל כך מסכנים 7 הפסדים רצופים?? מזה שיא חדש... השבט הכי חזק מבחינה פיזית... בהצבעה אבל לא יכלתי לנשום מרוב מתחח כל כך קיוותי שהוא לא יעיפ את סטפ היא כזאת אלופה אני ממש אוהבת אותה אני רק מקווה שיעשו מיזוג לא יעיפו ישאר אותה ואת בובי בגלל שהם חדשים...

MiriOrit

New member
סטפני ענקית!

היא בהחלט אור בעונה המשעממת הזאת..

kalay

New member
אני מת לראות את הפרק הבא

חייב להיות מיזוג כי שני אנשים לא יכולים להצביע אחד לשני אבל בקטעים מהפרק הבא לא הזכירו את זה. מוזר.

סטף../images/Emo47.gif

וטוב שאיברהים עף.. הוא לא תורם לכלום.. בטח מה-זה מייאש להפסיד כ"כ הרבה פעמים!

kalay

New member
למה לא תורם לכלום?

במה האחרים תורמים יותר ממנו? ברגע ששבט מגיע לכזה מצב, ההפסדים כבר מגיעים אוטומטית בעקבות מורל ירוד, ככה שקשה להאשים מישהו בהפסד.

לא קשור רק לאתגר חסינות..

דיברתי על כל דבר. לפי מה שראיתי באתגר פרס הוא לא עשה הרבה. אולי זה בגלל היחסים של סטף ובובי ג'ון שיותר קרובים ממנו. אבל לפי מה שראיתי בשלושת הפרקים האחרונים הוא לא תרם כמו השאר. להכל.

kalay

New member
אף אחד עוד לא דיבר

על זה שטום סוסססס. איך הוא תפס ת'כריש זה היה חזק.

snier1991

New member
אני דוקא לא מת עליה אני אוהב

את הבן ששחכתי את השם לא איאן לא זה שיש לו חברה בתוכנית ולא טום הרביעי הוא פשוט קורע אותי אם הדיבור המהיר והירידות על כולם סטף די משעממת "אני ספורטאית ואני יזכיר כל שניה מושג מהספורט

snier1991

New member
לא לא חד מקורור

שקרא לזוג קן וברבי והציעו לו להצביע נגד טום כשיהיה מיזוג

JoHnYmYsTeR

New member
טום וסטפני ..

שניהם בהחלט המתמודדים הכי חזקים בעונה הזאת. מה שנראה לי שיקרה זה שיחזירו את ה2 שהעיפו בהתחלה,ואז יהיה מיזוג,ובשביל ליצור כוחות בהצבע/ות הראשונה/ות אי אפשר יהיה להצביע לאולונג.

kalay

New member
למה שלא יהיה אפשר להצביע לאולונג

בחיים לא יעשו כזה דבר. זה נוגד את חוקי ההשרדות
. בבקשה לא להפוך את זה לשרשור ספוילרים!!

shaya23

New member
פרק שולט כמו כל שאר הפרקים..

סטפני שולטת!!! אני מחכה כבר לפרקים הבאים! למיזוג..

yasminale

New member
שימזגו אותם כבר!

איך שבט בן 2 אנשים יכול להתקיים?! זה מבאס רצח.

למעלה