הישרדות ישראל - אולי ספוילר.

Mr Bing 17

New member
הישרדות ישראל - אולי ספוילר.

אז כן, החליטו להשחית לגמרי את התוכנית. בקצרה: 2 פרקים כל שבוע. בשישי ובשבת. פרק אחד ללא הדחה. 40 פרקים לעונה. צירפתי את הכתבה.. באמת שזה מעציב..

Mr Bing 17

New member
זהו, זה באמת הנקודה היחידה הטובה

אבל פשוט רוב הסיכויים שהם ישנו עוד דברים ויהפכו את זה לדבר שונה. אולי אפילו מוצלח, אבל קיוויתי שישארו נאמנים למקור.

gotik

New member
נראה לכם שגמרו לצלם את כל הסידרה?

פשוט עבר מלא זמן מאז שהתחילו לצלם אותה ונראה לי שכבר צילמו הכל. וכולם חזרו לארץ ושומרים בסוד מי ניצח עד לפרק האחרון. יש להם עוד הרבה מה ללמוד ממרק ברונט שם יש הפרש של שבוע בלבד.

Woogyman

New member
מה פתאום... ../images/Emo110.gif

גם בארה"ב הכל מצולם מראש ורק הגמר בשידור חי, ואני מאמין שככה גם יהיה בארץ.

זה מאוד מסקרן

יאיי אפילו הדגל מאחורי גיא זוארץ בתמונה הוא כמו המקורי... מעניין איך זה יהיה ואני מקווה שהעורכים ידעו להוסיף עניין ושהפרקים לא יהיו דהויים ומתים כמו בפרוייקט Y וכאלה... יאללה אמצע דצמבר...........

Sole Survivor

New member
40 פרקים?!?!?!

הישראלים חייבים להרוס כל דבר טוב שמצליח בארה"ב? למה להמאיס את התוכנית כבר מההתחלה. צריך לתת להתגעגע ולא לשרוף תוכניות ועוד בטח שהאנשים יהיו משעממים ומעצבנים...

Woogyman

New member
איזה כיף להיות חיובי, אה? ../images/Emo110.gif

אין לי שום בעיה לקבל עוד פרקים, כל עוד באמת לא תהיה מריחה. ומי אמר לך שהאנשים יהיו משעממים ומעצבנים? או שיהרסו את הפורמט? למה כל השליליות? תנו לזה צ'אנס. מבחינתי, כל עוד לא ישלבו בזה סמסים בשום צורה, אני אצפה.

למעלה