הישרדות ישראל-עדכונים

Euroziv

New member
הישרדות ישראל-עדכונים../images/Emo206.gif

היום בצהרים הודיעו לאבא שלי הוא עבר את השלב השלישי באודישנים... הסינון הראשון היה באימל שהוא עבר הסינון השני בטלפון שהוא עבר הסינון השלישי,הגענו לתל אביב לפגישה שהוא גם אותה עבר!!! ביום חמישי יש לנו את האודישן הרביעי בדרך להישרדות ישראל!!!כול הכבוד לאבא שלי!! בסוף הוא גם יהיה בתוכנית!!הלוואי!!!!!!1

Woogyman

New member
אני כל כך כל כך מקווה ../images/Emo110.gif

שישמרו על הפורמט המקורי (העיקר - בלי סמסים) ושזה יצליח. אם כן, צפו לראות אותי בעונה השניה
...

תולי 23

New member
זה לא השלב השלישי...

אותי זימנו לאודישן מבלי ששאלו אותי כלום בטלפון.... אפשר להגיד שהאודישן הראשון שלו היה בראיון מול מצלמה,שבו היו קרוב לאלף איש כולל אותי.. (האודישן בתל אביב) אז למה לנפח?

Euroziv

New member
עובדה שכן דיברו איתו!!

שאלו אותו מלא שאלות בטלפון...כנראה הם יודעים שאתה לא תעבור..ואותך לא שאלו שומדבר

תולי 23

New member
תגידי בת כמה את?

את נשמעת ממש לא בוגרת.... אגב אני בחורה , והייתי באודישן בתל אביב שזה היה האודישן הראשון, ויש לי אודישן שני ביום רביעי...

תולי 23

New member
ואגב האנשים שמתקשרים

הם בכלל לא מההפקה הם רק טלפניות....

Woogyman

New member
עצם העובדה שצלצלו אליך ../images/Emo110.gif

אומרת שעברת את המיון הראשון (עם התמונות), האודישן הזה הוא השני אם כך. יכול בהחלט להיות שלמתמודדים הראשונים שנרשמו ערכו גם אודישן טלפוני אבל כשראו כמה באו (הם כבר אמרו שהם מאוד הופתעו מהכמות) החליטו לוותר על השלב הזה.

shapp32

New member
תולי 23

גם אני קיבלתי זימון ליום רביעי. גם לך אמרו לבוא עם אישור מהרופא ותעודת יושר? יש לך מושג מה עומד ליהיות שם? יש סיכוי קלוש שכבר התקבלנו פחות או יותר?

The Guro

New member
איך היה באודישן השני?

אני הייתי באודישן הראשון ואני מחכה לשני. 1.את יכולה לספר לי יותר מידע על האודישן השני? 2.מה התבקשת לעשות? 3.כמה אנשים היו? 4.נראה לך שהתקבלת? 5.מתי את מקבלת תשובה סופית?

למעלה