הישרדות ישראל עולה בערוץ 10 בעוד שבועיים~

הישרדות ישראל עולה בערוץ 10 בעוד שבועיים~

אולי מוקדם מדי לשמוח, אבל ע"פ הכתבה הזאת, הישרדות תעלה ב14-15 לחודש.

הייתה שם וזה יהיה מדהים

עבדתי בקיץ בהפקה של הישרדות לא בתפקיד בחיר אבל מספיק כדי לראות הכל מקרוב ורני אומרת לכם שיהיה ממש ממש שוה... המתמודדים מגניבים, המשימות, הנוף, ממש מגניב ראיתי קצצ צילומים אחרי עריכה וזה פשוט משהו שוה בירוף

bcr2

New member
אז למה ערוץ 10 נשאר לוזר ברייטינג ?

לדודו טופז שיא הרייטינג שלו היה 51% בערוץ 2. בערוץ 10 7%. יש סיכוי שהישרדות תעבור את ה-20% ?

אני מאמינה שיהיה רייטינג טוב

בתקופה שלדודו טופז היה 50% רייטינג, לא נראה לי היו עוד הרבה ערוצים או אלטרנטיבה טובה יותר. אישית, אני לא סובלת אותו ומעדיפה לראות RTL בגרמנית מאשר לראות אותו. מי שרואה השרדות המקורי, יראה את זה. (נראה לי).

N B I

New member
בקשר לרייטינג

קודם כל דודו טופז היה הכוכב של שנות ה-90 כשהוא הגיע לערוץ עשר הוא כבר היה פאסה (אין לי מילה פחות מטופשת) וזה כבר אחרי כמה נפילות בדרך. אני חושבת שערוץ עשר פחדו תמיד לעשות משהו חדשני וזה ניכר בכל הפעולות שלהם- בחדשות לדוגמא, במקום להביא שני שדרנים חדשים ואלמוניים שיהיו מזוהים עם הערוץ הלכו והביאו את חימוביץ' ואיילון- הלכו על בטוח. אותו דבר עם דודו טופז- הם ידעו שבזמנו הוא הביא קהל ולכן לקחו אותו והוא איכזב. אותו דבר קרה גם עם ארז טל- כשערוץ עשר החתים אותו הוא לא עשה כלום מבחינה קריאטיבית, הם לקחו אותו כי הם ציפו ממנו למשהו כמו "רק בישראל" והוא סירב לשחוק את הפורמט. גם בהישרדות הם עושים את אותו דבר, פורמט מוכר ומצליח מאוד בעולם. ההבדל בין השרדות לשאר התוכניות "הבטוחות" שלהם הוא שהשרדות לא מצליח בהיסטריה בארץ כמו שהוא מצליח בארה"ב. כלומר- ברור שהפורמט מוצלח, אבל עדין לא שחוק (מר טופז) לכן הסיכוי שהוא יגיע לרייטינג טוב גבוה מאוד להערכתי. מה גם שהפרומואים בנויים בצורה מעולה- מה שנקרא מגרים את התאבון. יחי השרדות! ורק שבבקשה בבקשה יצמדו לפורמט המקורי כמה שרק אפשר

omer719

New member
הריאליטי של גריז? זה מה שאמור להביס אותם?

כי לי בכלל אין פה בחירה.. גם הם יהרסו את הישרדות ולא יהיו קרובים לפורמט [ ע"פ שהפירסומות והכתבות מראו שהם דיי נצמדו לפורמט ] לא הייתי רואה את הריאליטי של גריז -__-

N B I

New member
אז זהו

הריאלטי של גריז הצליח מאוד בארה"ב, אומנם לא כמו השרדות (אתם מכירים ריאלטי שכן?) אבל הצליח יפה מאוד. שני הריאלטיז האלה פונים לקהל יעד שונה. השרדות פונה לאוהבי האתגרים הפיזיים האקשן והאסטרטגיה. ואילו גריז פונה לאלה שאוהבם לראות "שואו" ואשר אוהבים להשפיע על מהלך התוכנית. כך שבעצם השרדות לא ממש נלחמת עם גריז...

omer719

New member
חח יכול להיות , רק אמרתי שמבחינתי זאת לא בעיה

לבחור מה לראות.

omer719

New member
אממ לבחור את 2 האנשים שיהיו השחקנים / רקדנים

ראשיים במחזמר גריז? נראה לי..XD

bcr2

New member
ערוץ 10 חי על רייטינג של עד 18 אחוז

לא יותר והדוגמניות, 15% אך על פי מה שאני חושב, כשיהיה את המעבר של רשת לויקנד הישרדות יכול להגיע ליותר מ-21% זה מה שחסר עכשיו, גריז ? מסתבר שהמשחק של המנצחים בתחרות כשל בצורה בלתי נמנית ! חוז מזה אני לא אוהב תוכניות כאלה שזה על בסיס של משחק במחזמר או בהצגה, למה צריך את זה ? בכוכב נולד/נולד לרקוד/הדוגמניות זה יותר אך יותר רחב מבחינת השתתפות בדברים, יצירה, וקבלת דברים הרבה יותר. הגריז אתה עושה רק משהו אחד שהוא מובטח אך לא ידוע מה יהיה העתיד. (שזה גם שמה, אך יש לך בסיס הרבה יותר טוב משום שתוכניות אלה הן בסיס מנצח). קחו את נינט, בכלל כוכב נולד כולם מעריצים אותה (חוץ ממני כי יש לי בעיית הגדרות עליה), וכמו ג'קו אתה עושה פאדיחה שכל העולם ואשתו עצבניים עלייך. בהישרדות המוח איננו חשוב, הכי פשוט, הכי קל להבנה, לא צריך יותר מזה. ורק שתדעו, שא הייתי ברשות השנייה לטלויזיה ולרדיו הייתי יוזם חוק ש"אם טאלנט יכנס למצב של הקפאת הליכים, או של השהיית פרויקט, הנ"ל ישוחרר מהחוזה עד להפסקת ההשהייה והקפאת הליכים". מסכן ארז טל, הוא היה בדיכאון מזה, זה ממש, אבל ממש התאבדות פנימית בשבילו, היו לו כל כך הרבה דברים שהוא רצה לעשות, והכול בפוף, נ-ע-ל-ם !

bcr2

New member
זה אומר כך...

רשת וקשת מחליפים את ימי השידור שלהן אחת בשנייה. זה אומר שקשת מקבלת את 3 הימים של רשת, ורשת מקבלת את 4 ימי השידור של קשת, כך כשאני אומר "הויקנד של רשת" אני מתכוון לסוף שבוע לאחר ההחלפה.

N B I

New member
ערוץ 10 עדין לא פרץ

תחשבו על זה- הערוץ הראשון ביסס את מעמדו על העובדה שהוא היה אהמ...ראשון. ערוץ 22 היה הערוץ המסחרי הראשון לא היתה לו שום תחרות, או שהיית רואה ערוץ 22 או שלא היית רואה. שלא לדבר על זה שלערוץ 22 יש ותק של 17-18 שנה (פחות או יותר). ערוץ 10 עדין נלחם על המקום שלו- הדוגמניות לא "גירה" את הצופה כי המתמודדות היו מגעילות, הקונספט גנוב ועוות והקסם של טיירה בנקס לא הצליח להיתרגם על חוף פלמחים בתור חוף אקזוטי קסום. אני מאמינה- בגלל הפרומואים, בגלל התקציב, בגלל הסודיות ובגלל הלוקישיין שהשרדות תצליח להחזיק את עצמה. אם ערוץ 10 לא ירטש לתוכנית את הצורה בכל כך הרבה פרסומות שלא נצליח לעקוב מה קורה בפרק.

למעלה