ערוץ 10 חי על רייטינג של עד 18 אחוז
לא יותר והדוגמניות, 15% אך על פי מה שאני חושב, כשיהיה את המעבר של רשת לויקנד הישרדות יכול להגיע ליותר מ-21% זה מה שחסר עכשיו, גריז ? מסתבר שהמשחק של המנצחים בתחרות כשל בצורה בלתי נמנית ! חוז מזה אני לא אוהב תוכניות כאלה שזה על בסיס של משחק במחזמר או בהצגה, למה צריך את זה ? בכוכב נולד/נולד לרקוד/הדוגמניות זה יותר אך יותר רחב מבחינת השתתפות בדברים, יצירה, וקבלת דברים הרבה יותר. הגריז אתה עושה רק משהו אחד שהוא מובטח אך לא ידוע מה יהיה העתיד. (שזה גם שמה, אך יש לך בסיס הרבה יותר טוב משום שתוכניות אלה הן בסיס מנצח). קחו את נינט, בכלל כוכב נולד כולם מעריצים אותה (חוץ ממני כי יש לי בעיית הגדרות עליה), וכמו ג'קו אתה עושה פאדיחה שכל העולם ואשתו עצבניים עלייך. בהישרדות המוח איננו חשוב, הכי פשוט, הכי קל להבנה, לא צריך יותר מזה. ורק שתדעו, שא הייתי ברשות השנייה לטלויזיה ולרדיו הייתי יוזם חוק ש"אם טאלנט יכנס למצב של הקפאת הליכים, או של השהיית פרויקט, הנ"ל ישוחרר מהחוזה עד להפסקת ההשהייה והקפאת הליכים". מסכן ארז טל, הוא היה בדיכאון מזה, זה ממש, אבל ממש התאבדות פנימית בשבילו, היו לו כל כך הרבה דברים שהוא רצה לעשות, והכול בפוף, נ-ע-ל-ם !