הישרדות ישראל - פרק 7

RageBot

New member
הישרדות ישראל - פרק 7 ../images/Emo58.gif

איך אני שנאתי את הפרק הזה. גם כול הבולשיט לגבי החשיבות של הכוח ה"כפול", אני לא מבין את השטויות שהם מדברים, אמרו להם לומר את זה או משהו? זה לא הגיוני בגרוש שבן אדם עם שכל יחשוב שזה עוזר. גם עיצבן אותי הקטע עם טינה, למה לעזאזל היא לא ניסתה להישאר? טובת השבט? המטרה של הישרדות היא לנצח בעצמך, היא לא חושבת כמה עדיף לה שהשבט שלה יפסיד? מי ידיח אותה אחרי המיזוג, היא חלשה באתגרים פיזיים, והיא יכולה לעשות קוטיילינג עד לקראת הסוף.

Bill Kilgore

New member
מסכים לגמרי

הכוח הכפול זה בולשיט ברמות , הייתי רוצה להיות בישיבת צוות של ערוץ 10 כדי להכניס אגרוף לפנים לבן אדם שהעלה את ההצעה הזאת. וגם הקטע עם טינה היה אפילו עוד יותר בולשיט. את אומרת לכולם שאת רוצה שיצביעו נגדך ואז לא רוצה לפרוש? מה יש לך? טוב שהעיפו אותה, חבל שעשו כל כך הרבה רעש סביב זה, רגשנות מיותרת. לפרקים הבאים (לא ספוילרים) מה לעזאזל קרה לנועם? קיבל ענף בפנים או משהו? ואיזה טיפש דן, בשביל בחורה הוא הולך להפסיד את המשחק

RageBot

New member
אז לדעתי:

לא הולך לקרות לנועם שום דבר, הוא אולי נפצע או משהו, אבל הוא הולך להישאר במשחק, סתם מנסים ליצור מתח. וגם לא הולך לקרות לדן שום דבר, שוב, אם באמת היה קורה משהו מדהים, היו שומרים את זה בהפתעה.

../images/Emo58.gif למה שקורה לנועם

הוא לא נפצע ולא נפגע פיזית. מי שהתסכל טוב בהצצה לפרק הבא יכל בקלות לראות אותו חותר באתגר חסינות בסירה של סבאנה ולא של ג'יבארו

Fairywitch

New member
לפעמים אני שונאת את תפוז../images/Emo46.gif

עדיין לא ראיתי את הפרק של היום, והנה ספוילר ענקי מרוח לי על דף הבית
איתם

Fairywitch

New member
לא מישהו פה בפורום../images/Emo24.gifתפוז ראשי!

אתכם אני אוהבת

Confide In Adam

New member
פרק מעצבן ומיותר

אוקיי, זה הולך להיות פוסט שמורכב בעיקר מתלונות, אני מזהיר מראש - קודם כל, מה הפואנטה לתת למושיק ועידן לדבר חצי פרק על איך שהם רוצים להציל את טינה, כשבסוף הם לא עושים עם זה כלום כי היא גם ככה אומרת לכולם להדיח אותה (שזה עוד דבר שעיצבן אותי - באת למשחק כדי לזכות או כדי לעזור למישהו אחר לזכות??)? באתגר הכח הכפול - כל פעם שמישהו זרק את הכדור, באמת היה חשוב להראות לנו אותו אומר כמה שהוא ידע שחשוב לזכות בזה כדי לשמור על שבט צעיר או לחילופין כדי לעזור על טינה? הרי כולם שם אמרו את אותו הדבר פחות או יותר ואפילו באותם מילים! זה מה שמעצבן אותי, הם פשוט מורחים את הזמן בפרק, מראים אותם אומרים את אותם הדברים פעם אחרי פעם.. עדיין לא מבין מה היתה הבעיה לעשות פרק תמציתי ולעניין של שעה במקום להתיש את הצופים. ובפרומו לפרק הבא - טוב שלא הראו חצי פרק! עוד בעיה שיש לי עם הגרסה הישראלית היא שאני פשוט לא מצליח להתחבר לאף אחד מהמתמודדים. יש כמה שאני מחבב יותר מהשאר (עידן, סיון, מושיק, נעמה ודן - למרות שירד לי ממנו קצת, הוא יותר מדי שחצן), אבל אני לא אתבאס יותר מדי אם אף אחד מהם יעוף. מצטער על התלונות, פשוט ציפיתי להרבה וחבל לי שהרסו משהו כל כך טוב ועם כל כך הרבה פוטנציאל.. מקווה שאולי הדברים ישתפרו בהמשך.. נ.ב. לא הבנתי למה ויקה אמרה שהיא בשוק שהארנב שלה איתה בקאריביים?? הרי היא זאת שהביאה אותו לשם במזוודה שלה, לא?

neta333

New member
למה אתם שונאים את הפרק?

ערוץ 10 מותח את הפרק לשעה וחצי בגלל שיש הרבה מאוד רייטינג לתוכנית. ה"כוח הכפול" באמת לא חשוב,אם אי אפשר להצביע לאותו המתמודד פעמיים. אני לא מבינה למה טינה ביקשה מכולם להדיח אותה-אבל לא רצתה לפרוש. יש לי תחושה שאם היא היתה פורשת-היא יכלה לבחור לא להגיע לאי המתים, ובגלל זה אני חושבת שבטוח שהמתמודדים יודעים עליו. אני חושבת שערוץ 10 עשו דרמה ממה שיקרה,ובסוף נועם יצא מהמים עם שריטה קטנה על הזרת. אני לא מבינה למה ציפיתם שיהיה. השרדות ישראל אמורה להיות קצת אחרת. אז נכון שגם אני חושבת שהפרקים לוקחים יותר מידי זמן,ושאתגר הכוח הכפול לא חשוב, אבל עדיין, זה הישרדות הישראלי ובסך הכל אני מאוד אוהבת לראות אותה! אם אתם לא נהנים לראות את זה-אל תראו וזהו. לא צריך כל הזמן להעביר ביקורת ועוד על משהו שאתם רואים!

bip300

New member
גם אני התעצבנתי, היה קצת יותר מדי..

מושיק ועידן כל הזמן רק חזרו וחזרו על זה שהם חייבים לזכות בכוח הכפול בשביל להציל את טינה, כאילו שהיא איזו ילדה קטנה וחסרת אונים. הם אמרו את כל כך הרבה פעמים שבאיזשהו שלב זה נראה כבר מבוים! מעצבן אותי שכל הדוגמנים שם חושבים שאם מישהו עבר את גיל 50 אז אין לו שום סיכוי להתחרות במשחק, שזה בולשיט גמור. מצד שני, אני חושבת שגם טינה שמה את עצמה בעמדת האנדרדוג וכל הזמן בוכה שהכל באשמתה. דרך אגב, שמתם לב שבקטע של עומר ב "אי המתים" היה לופ בעריכה? ראו אותו עושה מתח, שכיבות שמיכה וכאלה תוך כדי VOICE OVER ואחרי כמה שניות ראו בדיוק את אותם שוטים! באופן כללי, העריכה שלהם שם לוקה בחסר.

למעלה