הישרדות מה יהיה בפרק הבא? ניחושים

willo

New member
הישרדות מה יהיה בפרק הבא? ניחושים ../images/Emo58.gif

מאחר וכולם מנסים לנחש מה יהיה שבוע הבא, ומאחר וזו עונה שבינתיים הולכת מצויין (אני לא זוכר עונה כזו שהייתי במתח מה יהיה והתאפקתי לא לקרוא ספוילרים מאז עונה תשע) וגם מעוררת עניין בפורום. אז יש לי רעיון, אני אשרשר לכאן את תקציר הפרק הבא מהאתר, ומי שרוצה מוזמן לנסות ולנחש מה יהיה על סמך התקציר ועל סמך הפרומו בסוף הפרק (ולא אני לא קראתי ספוילרים). אין ניקוד, אין פרסים יש עוד שרשור...

willo

New member
../images/Emo58.gif התקציר

What is a true friend? This is the question some Castaways try to answer in a heated argument about loyalty. The fierce hunt for Hidden Immunity Idols continues, as private property is violated and one Castaway falsely believes three Idols are in play. Later the tribes merge, and one Castaway torn between two alliances holds a lot of power--literally. In one of the most surprising Tribal Councils yet, one Castaway feels invincible and makes a shocking revelation ובתרגום חופשי:- מהו חבר אמיתי? זו השאלה שמספר שורדים מנסיפם לענות עליה הלהט הויכוח על נאמנות. המרוץ האכזרי אחרי אליל החשינות הנסתר ממשיך, כשרכוש פרטי מחולל ושורד אחד מאמין בטעות שיש שלושה אלילים במשחק. אח"כ השבטים מתמזגים ושורד אחד נקרע בין שתי בריתות שמחזיקות בכוח רב - במלוא מובן המילה. באחת ממועצות השבט המפתיעות ביותר עד היום, שורד אחד מרגיש בלתי מנצח ומגלה תגלית מזעזעת.

willo

New member
ועכשיו הניחוש שלי ../images/Emo58.gif

לגבי הויכוח - לא מתאמץ, נראה לי דבר שולי ובכל זאתהאמירה של ז'אן רובר בפרומו היא חלק ממנו. אריק וג'יימי מחטטים אצל ג'יימס, רואים את מה שהם רואים ואז מחליטים מה האליל אצלם, מי מאמין שיש שלושה אלילים? נראה לי אריק. מי שנקרע בין בריתות הוא כנראה פרוסטי. התגלית המזעזעת - האם טוד מרגיש על הסוס לא נראה לי בטח ג'יימי שוב מגלה שהם זרקו את האתגר.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

או שאריק חושב שיש לו אליל ובעצם אין לו, הוא בטוח שהוא נשאר וכולם מצביעים לו, הוא מוציא את האליל מהתיק וג'ף אומר לו שזה לא האמיתי והוא נזרק. מקווה שזה לא יהיה נכון!

tweizer

New member
לדעתי...

המרג' לא יהיה מעניין כמו שאני מייחל לו שיהיה, אחרי הכל פיי לונג ביתרון מספרי של 6-4 וזה יהיה די טיפשי לעזוב את היתרון הזה לפחות בהתחלה. אם הם לא היו בונים על זה הם היו מצביעים לג'ן רוברט עוד בפרק האחרון. יעיפו את גיימי , פיגי, אריק ואולי לאחר מכן (כשפרוסטי עוד נמצא) יתחילו המזימות בפיי לונג. אני חייב להגיד את זה שוב...פרק 6 היה מדהים! כאילו חצי עונה עברה בפרק אחד

Woogyman

New member
מחשבה מעניינת שעלתה לי ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

יש לנו שני אלילי חסינות כרגע, אז מה לדעתכם יקרה אם יצטרכו להשתמש בשניהם באותה מועצת השבט? לדוגמא: נגיד שיש אליל אחד לג'יימס ואחד לג'יימי. כולם מצביעים נגד ג'יימי, והיא מצביעה נגד ג'יימס. אחרי ההצבעה נחשף שיש לג'יימי את אליל החסינות ולכן היא לא עפה, והמקום השני בהצבעות יעוף. אבל רגע, המקום השני הוא ג'יימס, וגם לו יש אליל. אז מה קורה במקרה כזה? החסינויות מבטלות אחת את השניה וג'יימי עפה בכל מקרה? עושים שוב הצבעה כששניהם חסינים / לא חסינים? ושלא נדבר על זה שאחרי האיחוד תהיה גם שרשרת החסינות האישית.

../images/Emo58.gif

לא, במידה ונוצר מצב שלג'יימי יש אליל ומצביעים לה ולפני חשיפת הקולות היא שולפת אליל אז אם ג'יימס מקבל את מירב הקולות אחריה והוא לא שלף את האליל כבר בהתחלה (כשהיא שלפה) אז הוא עף!

wissenly

New member
../images/Emo58.gif

אז בטח עושים הצבעה חוזרת (ולוקחים מהם את האלילים, הם השתמשו בהם) אבל אני מקווה מאוד שלא נגיע למצב שבו לג'יימי (
) יש את האליל...

למעלה