הישרדות: מיקרונזיה (16) - קאסט רשמי!!!

AlmoGoo

New member
שאלה בקשר להישרדות 16...

מישהו פירסם כאן לפני שבוע שב3.1 תפורסם הרשימה של המתמודדים מהעונות הקודמות (רשמית, לא זאת שפורסמה לפני כמה ימים). השאלה שלי היא אם פירסמו אותה ואם כן איפה? תודה מראש..

RageBot

New member
הישרדות: מיקרונזיה (16) - קאסט רשמי!!!

http://www.survivorfever.net/s16_ew_cast_reveal.html או יה או יה! אוזי! ג'ונתן! יאו מאן! סירי! אמנדה! פיירפליי! ג'יימס! אדיר! D=

R y a n O

New member
...

אני לא רוצה להכנס לאתר של השרדות 16 כי אולי יש ספויילרים לעונה 15שלא ראיתי (מתי העונה תגיע ליס?) האולסטר יהיה גם עם פאנים? מהו הקאסט המלא של השורדים ב16

RageBot

New member
בלי ספויילרים לעונה 15:

עונה 15 אמורה להגיע ליס ב29 לינואר, אני לא בטוח כי אין לי יס. האולסטאר החדש יהיה עם עשרים אנשים - שבט של עשרה אולסטארז, ושבט של עשרה מעריצים שרופים. הקאסט המלא: -ג'וני פיירפליי -איימי (מוואנואטו) -אלייזה (מוואנואטו) -סירי -ג'ונתן -פארוואטי -אוזי -יאו מאן -מישהו מעונה 15 -מישהי מעונה 15

Fairywitch

New member
אבל אנשים - למה שמות בכותרת? הרסתם לי את

כל ההפתעה
וכבר ביקשתי להימנע מזה
טוב, אל תיעלבו אם אני אמחק

Fairywitch

New member
וסורי שמחקתי- אם מישהו צריך שחזור של הודעה

שהוא כתב- אני יכולה להגיע לתכנים, ולשלוח אותם במסר כך שתוכלו להעתיק אותם ולהעלות אותם שוב. לא הייתי בטוחה שכדאי למחוק, אבל אז קיבלתי שני מסרים מאנשים שביקשו שכן, ומכיוון שככה גם אני נטיתי לחשוב- אז נעניתי לבקשתם. מקווה שאף אחד לא נפגע

Fairywitch

New member
אתה דווקא לא../images/Emo9.gif

מה שהיה עם שמות נמחק
זה לא ספוילר כ-ז-ה נוראי, אבל בכ"ז...

MeWithoutU

New member
אממממממממ

לא ידעתי שזה ספויילר... הרי לא כתבתי שום מידע על מה שקרה בתוכנית... רק את השם של מישהו...ודעתי עליו...()= טוב נו...שיהיה.

Confide In Adam

New member
../images/Emo58.gif על השחקנים + לעונה 15

אני מאוד מאוד שמח לראות שוב את סירי ואוזי, ואני ממש מקווה שהם יגיעו רחוק! שמח לראות גם את פרבטי, אמי ואמנדה... לא מבין מה ג'יימס עושה שם, הרי הוא כבר הוכיח שאין לו מושג איך לשחק את המשחק.. והכי אני לא מבין -מה לעזאזל פיירפליי עושה שם!!??! הרי מדובר על שבט שמורכב מאנשים שהיו אהובים על הצופים... איך מישהו מסוגל לאהוב את הבן אדם הזה?? אחד השחקנים השנואים עליי... מקווה שיעוף ראשון!

neta333

New member
אני חולקת עליך!

אני ממש ממש ממש מרוצה לראות את פיירפליי באולסטאר 2!!! מ--ת-ה עליו!!! הוא שיחק את המשחק בצורה מדהימה, ואני לא מבינה למה כולם פה לא אוהבים אותו..

AlmoGoo

New member
אני דווקא מסכים איתו =\

קודם כל, לפיירפליי הייתה את ההזדמנות להשתתף באול-סטאר עונה 8 והוא לא השתתף, הפעם היו צריכים להביא רק מעונות 9-15. וחוץ מזה.. יש הרבה מתמודדים שראויים לזה הרבה יותר ממנו (איאן, קובי, גרי מגוואטמלה, שיין מפנמה...)

neta333

New member
מי אמר שהעובדה שהוא לא השתתף

באולסטאר עונה 8 היא דווקא בחירה שלו? ביו עשרות מתמודדים של העונות הקודמות (לפני עונה 8) ומן הסתם הרבה הציעו את עצמם ולא כולם התקבלו! גם אני חושבת שיש המון מתמודדים אחרים שראויים להיות שם, אבל לא במקומו, ובעיה שלהם שהם לא התקבלו או לא רצו להתקבל. מי אמר שהפעם היו צריכים להביא אנשים רק מעונות 9-15? אני חושבת שהיו צריכים להביא אנשים מכל העונות. ד"א: לא אמרו שג'ולי באה לשם (עונה 9)? רציתי שהיא תגיע אבל נראה לי שבגלל שהיא הייתה\עדיין הבת זוג של ג'ף אז לא הביאו אותה! חבללללל

אני דיי מאוכזבת מהבחירה

אוזי - מלך אמיתי, לא הגיוני שהוא לא יהיה. ג'ונתן - ברור שלא חולה עליו, אבל יהיה שמח שהוא יהיה שם, מגיע לו. יאו מאן - עוד לא ראיתי עונה 14 סירי - תביאו לי דלי מהר
לא סובלת אותה. אמדה - חמודה, קצת אנמית מידי לטעמי. פיירפלי - גועל נפש, לדעתי אין לו זכות להיות שם, יש כ"כ הרבה אנשים שמגיע להם לפני הלוזר הזה, ממש שונאת אותו. ג'יימס - גם סוג של למלמ כמו אמנדה (לא מועיל, לא מזיק). אני הייתי מסיפה את גרי, שיין (שלא אהבתי, אבל בהחלט מלא צבע), אלייזה, טווילה, ג'יימי, בקיצור יש עוד כמה שמות טובים, ולא הוספתי רק כאלה שאהבתי, אלא גם כאלה שמוסיפים עניין וצבע.

RageBot

New member
תשאלי את עצמך

אלייזה בעונה /= ואני מניח שכמה מהאנשים שדיברת עליהם לא הסכימו להצטרף לעוד תוכנית. חוץ מזה, אני חושב שבחרו קאסט מצויין מבחינה עונה 13+, וג'וני פיירפליי, בדיוק בגלל שהוא כזה מניאק מגעיל שכולם שונאים, הוא יהפוך את התוכנית להרבה, הרבה יותר מעניינת :)

Fairywitch

New member
סביר להניח ש...../images/Emo58.gif

יעיפו אותו בהזדמנות הראשונה.

neta333

New member
תודה תודה תודה!!!!!

סוף סוף מישהו מבין שפיירפליי יעשה עונה הרבה יותר מעניינת!! הגיע הזמן..

Fairywitch

New member
מתנצלת שוב בפני כל מי שמחקתי הודעות שלו-

אם ההתייעצות שהעליתי תוביל למסקנה שאין לכם בעיה עם פרסום שמות המתמודדי- להבא לא אמחק יותר "ספוילרים" מהסוג הזה

למעלה