הישרדות, מכור? בלוג שכתבתי

זה ממכר

New member
הישרדות, מכור? בלוג שכתבתי

עכשיו באמת זה נראה כל כך מכור ומבויים. מה שחשבתי שיכול להיות הריאליטי הכי מוצלח ומושקע באמת בישראל, משהו שהוא לא כוכב נולד, שכבר טוחנים אותו שוב ושוב ומוציאים לזה את המיץ. אבל הישראלים כמו שהם יודעים לעשות את הדבר הכי טוב, זה להרוס וללכלך.. בהתחלה זה היה המתחרים מערוצים אחרים שהחליטו לעשות הכל בשביל "להביא לידיעתנו מה באמת קורה שם" ובכיף ללכלך על השקעה כזאת.. בהמשך זה התברר עם הצופה הישראלי. הישראלי שחושב שהוא אלוקים וצועק, "למה מה הם כבר עושים שם" והמשיך עד לכך שההפקה הרסה את התוכנית המקורית... http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1179188

זה ממכר

New member
והקטע הכי מעניין מתוך הבלוג

"הסיבה שבגללה יצאתי מדעתי זה הראיונות האחרונים של המתמודדים ואירועי הפרק האחרון, פרק 11 לפי ההפקה, או פרק 7 החלק הראשון. באחת הראיונות אלכס אמר שהסיבה שהוא לא הביא את הברזנט הייתה כי הם לא נרטבים ולא צריכים את הברזנט הרי הם ישנים במערה, אבל מה, אפעם לא ראינו מערה חוץ מפעם אחת שדן ו-ויקה הלכו `להתבודד` להם. הסיבה שהם רצו את הברזנט בזמן שהם קיבלו אפשרות לבזוז משהו מהשבט האחר, כנראה זה בשביל לא לישון על הרצפה המלוכלכת שם, אותה רצפה שהמתמודדים הזכירו שוב ושוב. ולא בתור כיסוי לגג בתור מחסה מגשם. ואילו עכשיו במבט לאחור מבינים למה המחנה של שבט סבאנה כזה מושקע והוא ללא 4 פתחי אוויר כמו של שבט ג`יבארו, כי הם ישנים בחוץ ואילו גי`בארו ישנים במערה. נראה שסבאנה היו צריכים את הברזנט בשביל לא להירטב בלילה כנראה שההפקה החליטה ל`מכור` את המשחק ולתת לשבט סבאנה לנצח ולזכות בברזנט..."

מסויאס

New member
וואלה צודק משבוע לשבוע התוכנית הזאת מתדרדרת

ובהכל אשמה ההפקה שמכרה תנשמה שלה בשביל רייטינג.

זה ממכר

New member
ובכלל לא כתבתי על דן

כי זה משהו שכולם כבר שמעו, שהקטע שפתאום מעבירים אותו, כאילו ברור שרק אחד זכה פעמיים והוא עובר, למה לא נתנו לבנות לבחור? כמו שעשו שסבאנה בחרו את נועם מגיבארו, למה עכשיו הבנות לא בחרו את הבן וזהו:/ מכור!!

מסויאס

New member
כך תקרא

עכשיו באמת זה נראה כל כך מכור ומבויים. מה שחשבתי שיכול להיות הריאליטי הכי מוצלח ומושקע באמת בישראל, משהו שהוא לא כוכב נולד, שכבר טוחנים אותו שוב ושוב ומוציאים לזה את המיץ. אבל הישראלים כמו שהם יודעים לעשות את הדבר הכי טוב, זה להרוס וללכלך.. בהתחלה זה היה המתחרים מערוצים אחרים שהחליטו לעשות הכל בשביל "להביא לידיעתנו מה באמת קורה שם" ובכיף ללכלך על השקעה כזאת.. בהמשך זה התברר עם הצופה הישראלי. הישראלי שחושב שהוא אלוקים וצועק, "למה מה הם כבר עושים שם" והמשיך עד לכך שההפקה הרסה את התוכנית המקורית... http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1179188

מסויאס

New member
המשך

"הסיבה שבגללה יצאתי מדעתי זה הראיונות האחרונים של המתמודדים ואירועי הפרק האחרון, פרק 11 לפי ההפקה, או פרק 7 החלק הראשון. באחת הראיונות אלכס אמר שהסיבה שהוא לא הביא את הברזנט הייתה כי הם לא נרטבים ולא צריכים את הברזנט הרי הם ישנים במערה, אבל מה, אפעם לא ראינו מערה חוץ מפעם אחת שדן ו-ויקה הלכו `להתבודד` להם. הסיבה שהם רצו את הברזנט בזמן שהם קיבלו אפשרות לבזוז משהו מהשבט האחר, כנראה זה בשביל לא לישון על הרצפה המלוכלכת שם, אותה רצפה שהמתמודדים הזכירו שוב ושוב. ולא בתור כיסוי לגג בתור מחסה מגשם. ואילו עכשיו במבט לאחור מבינים למה המחנה של שבט סבאנה כזה מושקע והוא ללא 4 פתחי אוויר כמו של שבט ג`יבארו, כי הם ישנים בחוץ ואילו גי`בארו ישנים במערה. נראה שסבאנה היו צריכים את הברזנט בשביל לא להירטב בלילה כנראה שההפקה החליטה ל`מכור` את המשחק ולתת לשבט סבאנה לנצח ולזכות בברזנט..."

XקוקיX

New member
יעל- שחקנית?

MSN חשפו גם על יעל כמה פרטים - http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Celebs/Local/200801/20080115132206.htm

kbncba

New member
לא רק יעל היום במקרה אח שלי ראה מיכאלה

והופלה הינה סיון משחק בתור חברה של מיה בביקור בבית חולים

Black Jane

New member
מה! איך פיספסתי אותה?../images/Emo2.gif

טוב היו 2 פרקים שפיספסתי בש.ח., כנראה היא הייתה בהם...

סאמוואן

New member
גם אני ראיתי אותה שם

אני וחברה שלי רואות מיכאלה ופתאום אנחנו שומעות כזה קול מוכר של בחורה.. ואז כזה שתינו צורחות..."זאת סיווןן!!"...היה מצחיק..

ערוץ10 לא מתבייש במה שהוא עושה ובצדק הם

סומכים עלינו= הישראלים המפגרים אלו שמשלמים לסללורי ולבנקים ולכל העולם ופרייארים בכל מקום ולכן ערוץ 10 וגם ערוץ 2 פשוט יורקים עלינו בלי בושה ויודעים שאת הרייטינג נספק להם. זה בכלל לא משנה מה יש בטלויזיה. הרי יש לנו ברירה? או לראות את התחת של מרינה או לראות את1 נגד 100 שכבר יוצא לנו מהתחת. אז יש ברירה? אין לי בעיה שיביימו את התוכנית הזאת- כי בסהכ כל דבר מבויים. מה שעלוב כאן שהם לא מתביישים לירוק לנו בפנים ולצעוק בקולי קולות שיורקים עלינו. אם היו שמים לי משחק של מכבי תא כנגד השרדות - הייתי מוותר על התחת של מרינה

למעלה