הישרדות סין פרק 12

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif הישרדות סין פרק 12 ../images/Emo58.gif

ברגע שהשמיעו במועצה מה לדניס יש לאמר ידעתי שהיא הצביעה נגד אריק. פרק טוב, תמיד אני מוצאת את עצמי עם עיניים לחות בפרק איחוד משפחות. דניס הפכה להיות הפייבוריטית הראשית שלי ואפילו את פי ג'י קצת הפסקתי לשנוא, למרות שהיא צריכה להפסיק להיות ממורמרת על זה שלא בוחרים בה כל הזמן. איך שהתחיל אתגר החסינות הייתה לי תחושה שהיא תיקח את זה. אבל כאמור עד הרגע שהשמיעו מה שלדניס לאמר הייתי בטוחה שטוד יילך. לדניס מגיע להיות בפיינל 3 מקווה שכך או כך היא לא תידפק. פיינל 3 רצוי מבחינתי: טוד אמנדה דניס.
13 למי שלא רואה את הפרומו. למרות כל הפרומו לא נראה לי שטוד יילך שבוע הבא... עשו את זה יותר מדי עליו.

Confide In Adam

New member
עוד פרק מותח ../images/Emo58.gif

הייתי כל כך בטוח שהולכים להעיף את טוד.. עם כל הרמזים שפיזרו במהלך הפרק אי אפשר היה לדעת.. ממש שמח שהוא נשאר בסוף! קורטני קרעה אותי הפרק עם החיקוי של טוד!! מצחיקולה
עד כמה שאני מחבב את אריק ופיג'י, שמחתי שאריק הלך ואני ממש מקווה שפי ג'י תלך שבוע הבא, אני רוצה את קורטני אמנדה וטוד בפיינל 3!

דעות ../images/Emo58.gif

פרק נחמד, למרות שהחצי הראשון של הפרק לא היה משהו, אבל הסוף היה טוב מאוד. אני מקווה שטוד ילך הביתה, ונראה לי שהוא שיקר לכולם בקשר לסיפור של אחותו וההריון, כי הוא נראה יותר מדי שמח לאחר מכן. חבל שאריק הלך, הוא עובד קשה ואני מתחיל לשנוא באופן רציני את טוד וקורטני (את קורטני פחות). דניס היא אולי האדם הכי טיפש בעולם, יש לה הזדמנות לנצח במשחק, אבל היא מפחדת כמו איזה טיפשה. אני בטוח שהיא תלך בשבוע הבא, כי מאה אחוז פיג'י זוכה בחסינות. את פיג'י אהבתי בפרק הזה, היא לא כוסית, אבל יש בה משהו מושך, בכל מקרה אחרי כל העבודה הקשה שהיא עשתה מגיע לה להיות בפיינל 3. דניס באמת אדם טיפש, למה היא לקחה את אמנדה איתה, אחרי שבזכות פיג'י היא הראתה לכולנו שהיא יודעת לעשות קראטה. בכל מקרה, אני מקווה שדניס תלך ואחריה טוד. אני מקווה שפיג'י או אמנדה יזכו, כי לפיג'י באמת מגיע ולכל השאר פחות, טוב חוץ מאמנדה.

TauraMan

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שהמניע להצבעה של דניס היה פחד. אם היא היתה מגיעה למועצת השבט האחרונה כשמולה פי-ג'י ואריק, אחד סימפטי שעובד קשה וכולם אוהבים אותו ואחת שללא ספק ניהלה את המשחק בצורה תחמנית וראויה להישרדות, הסיכויים שלה לזכות נמוכים ברמה משמעותית, בעיקר אם זה בא אחרי שהיא בגדה בברית שלה מול אמנדה טוד וקורטני שיהיו בחבר המושבעים. באתגרים, לדעתי, יש לה סיכויים טובים לנצח ואולי להשתחל עם חסינות לשלושה האחרונים ואם לא, אז יש את הפרק הבא ואת הקול של פי ג'י בשביל לערבב דברים בשבט. הפעם, אני חושבת שההחלטה היתה נכונה כי לכפות תיקו ולשרוף שלושה חברי שבט היו הימור גדול מדי.

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifאין לה סיכויים

טובים לנצח באתגרים לדניס. בטח לא בפיזיים ( ויהיו עוד כמה כאלה עד הסוף). פיג'י תמשיך לעורר עניין עד שיעיפו אותה או עד שתנצח.

talburstein

New member
מבין אותך לגבי פיג'י

היא לא כוסית, היא די מעצבנת, אבל יש בה משהו מושך.... מוזר לגמרי. דניס אכן טיפשה, תמיד מעצבן אותי שאנשים טובים כמו אריק עפים בגלל שהם תלויים בשחקנים אפסים ולא החלטיים כמו דניס. הלוואי יעיפו אותה כבר. אני מהמר שאמנדה תזכה, טוד לא אמין בשיט, קורטני אולי תגיע לגמר אבל אף אחד לא יצביע לה.

TauraMan

New member
../images/Emo58.gif

אני מתחילה לחבב את דניס מאוד. אני מקווה שפיי-ג'י תזיז עניינים שם בפרק הבא כי אחרת יהיה ממש משעמם בפרק האחרון עם אמנדה טוד וקורטני... קורטני צריכה כבר לעוף.

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifכמה מרגש../images/Emo58.gif

היה ברור שיביאו את המשפחות, כי תמיד שמישהו מדבר על כמה שחסרה לו המשפחה יש אהובים שבאים לבקר. לא כל פעם שיש איחוד משפחות זה מרגש, אבל הפעם גם אני דמעתי יחד איתם. הקטע עם טוד היה כל כך ג'וני פיירפליי.
, ולא רק בגלל שאח"כ הוא שמח כרגיל , אלא גם היה קטע שהוא דיבר עם אחותו כשקורטני ואחותה היו איתם במים על איזה חודש היא היתה ואחותו התבלבלה ונראה כאילו עוד רגע הסוד הולך להתגלות. ( כמה קטני אמונה אנחנו הא?
) פיג'י זוכה להערכתי מחדש , דניס לא. דניס ידעה שאם היא תצביע לטוד ותגיע במקרה לפיינל טו הוא לא יצביע לה כי יידע שהיא זו שהקול שלה היה מכריע בהדחתו. בקיצור לא לוקחת סיכונים. קורטני ממש גפרורית, פלא שאבא שלה לא התעלף כשראה אותה. אבל עשתה חיקוי נחמד מאד של טוד אמנדה נחמדה אבל הקולות שהיא ואחותה השמיעו במהלך האתגר
עשו לי חור בראש אני עדיין בעד אמנדה ופיג'י בשלישיה הסופית אבל כבר לא יודעת למי עוד מגיע להיות שם. אולי טוד למרות שהוא מתחיל להיות נודניק. אם הן מגיעות לשתיים האחרונות יהיה קשה לי לבחור למי מגיע.

talburstein

New member
היא לא התבלבלה...

היא אמרה חודש שני, טוד אמר שלישי כי הוא נמצא במשחק כבר חודש, אבל אחותו הפילה כנראה כמה ימים אחרי שהוא עזב. קיצר, מוזר שאחותו הודיעה את זה לכל העולם, אבל זה כנראה נכון

Fairywitch

New member
והתוכן../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif

התחלתי לסבול בפרק שבן ג'יימי ופיג'י רימו, ומאז לא כ"כ נהניתי מהעונה, והפסיק לעניין אותי מה יקרה
אבל בכ"ז אראה מתישהו- כשיהיה לי זמן...

למעלה