הישרדות סין - פרק 4

hennir

New member
../images/Emo58.gif הישרדות סין פרק 4 ../images/Emo58.gif

עשיתי זאת!! סוף סוף אני הראשון לכתוב את ההודעה על הפרק השבועי... בואו נראה מה היה לנו היום: דייב עף, ואני חייב להודות שההפקה והעריכה עשו עבודה ממש טובה והטעו אותי. אחרי שלושה פרקים שאני בטוח שבכל אחד מהם יעיפו את דייב, בפרק הזה הייתי בטוח שיעיפו את שיריה והעיפו את דייב. הופתעתי ומאוד שמחתי. שיריה התנהגה בצורה ממש מטומטמת. עד שדייב, זה שאת רבה איתו, לא נמצא במחנה, במקום לעבוד וליצור בריתות ואסטרטגיות חדשות עם כולם נגדו, את שוכבת לישון? מתעצלת? לא עושה כלום במחנה? אני מקווה שבפעם הבאה היא תעבוד יותר ותראה לשבט שלה מה היא שווה. אני ממש מאמין בג'יימי ואריק. לא מאמין בהם עד הזכייה כי בכל זאת פיי לונג ממש טובים, אבל אני מאמין שהם יתקדמו קצת אחרי המיזוג. מגניב שהראו גם שכנראה יהיה ביניהם משהו... פיי לונג זכו בשני האתגרים, הפרס והחסינות. הפרס היה הפעם שמשפחה סינית תבוא למחנה שלהם, תלמד אותם לדוג, תביא להם תבלינים שמן ירקות. אני חייב להודות שלראות את הדגים יוצאים מתוך הפיות של הברווזים לא היה כזה מפתה. אהבתי את אתגר החסינות. מה שאהבתי בו ממש היה ששניים מהשחקנים האהובים עלי, ג'יימי ואריק, חסמו את הכדורים בבת אחת וכך נוצר להם יתרון. חבל שז'אן הו לא זכו בסוף. ממש רציתי לראות את ז'אן רובר עף (מקסימום היו מעיפים את קורטני). ז'אן רובר מתקדם ואני לא אוהב את זה. ג'יימס חייב להיזהר ממנו כי הוא יגרום לשניהם ליפול לתחתית. הנה, עכשיו השחקן האסטרטגי ביותר- טוד- רוצה להיפטר ממנו וזה לא טוב. כי בינינו, השחקן האסטרטגי לרוב גובר על השחקן הפיזי (עונה 12- אראס על טרי, עונה 13- יול על אוזי)

Confide In Adam

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הייתי ממש בטוח ששיריה תהיה זאת שתעוף, ואני שמח שטעיתי ושדייב הוא זה שעף בסוף! הוא וג'אן רובר הם הכי פחות אהובים עליי העונה. אני לא אומר ששיריה הייתה בסדר, אני מאוד לא אוהב את השחקנים שאומרים שהם לא יעזרו במחנה כי הם רוצים לשמור על הכח שלהם לאתגרים (לא שזה ממש עבד, כי עד עכשיו הם הפסידו כמעט בכולם), אבל אני בכל זאת די מחבב אותה. אז בינתיים 2 אנשים מתוך ה-3 שנחטפו הודחו באותו הפרק, ו-2 מהם נתנו או נתנן את הרמזים לאליל חסינות לטוד!
לא כל כך הבנתי מהפרק אם הוא הבין מה זה האליל או לא, כי זה היה נראה כאילו הוא מסתכל עליו, אבל לא הראו שום דבר קשור לזה אחר כך. בכל מקרה, אני מקווה שהוא ימצא את זה ויהפוך להיות השחקן הראשון שאני אוהב שמצליח למצוא את האליל חסינות. שבוע הבא הולך להיות טוויסט, כנראה יחליפו בין השבטים או משהו דומה... לצערי יש לי הרגשה שמישהו שאני אוהב הולך לעוף שבוע הבא בגלל זה
מקווה שאני טועה...

Confide In Adam

New member
תיקון ../images/Emo58.gif

התכוונתי לכתוב ש*2 מהם נתנו את הרמזים לאליל חסינות לטוד*, ולא כמו שיצא

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifשמתם לב ש..

כבר פעם שנייה ברצף שמי שנחטף הוא גם זה שעף? אבל באמת שאני לא מבינה למה הם העיפו את דייב ולא את שיריה..לא שאני אוהבת אותו או משהו...אבל היא כזאת מטומטמת ולא יעילה. כאילו מחייאת הוא אמר לך שהוא רוצה את הצדפות האלה, למה לך לזרוק אותם??? מה יוצא לך מזה?? היא סתם חיפשה לריב! היא פשוט דוחה. וכל השבט הזה כאלה צבועים...הרי כשדייב לא היה הם לא הפסיקו לדבר על כמה שהם פתאום צריכים לעבוד יותר כי הוא עושה הרבה דברים במחנה שאף אחד אחר לא רוצה לעשות, ועל כמה שזה מעצבן אותם ששיריה שוכבת ולא עושה כלום בזמן שכולם עובדים...ואז הם אומרים לג'ף שהם הסתדרו בסדר גמור בלי דייב והם בעצם בכלל לא הרגישו בחסרונו...נו באמת על מי אתם מנסים לעבוד..ואז עוד כששיריה הטיפשה פותחת את הפה ואומרת דברים מטומטמים כולם מגלגלים עיניים כמו גדולים כי הם יודעים שהיא מדברת שטויות אבל עדיין משאירים אותה במשחק! פשוט טמטום. אבל באמת שלא אכפת לי...שישמידו את עצמם אני גם ככה בעד פיי לונג. איך שמחתי כשדייב נתן לטוד את הרמז! וזה היה נראה כאילו הוא יודע איפה זה...אבל אולי סתם זה ככה בעריכה...אוף שיחפש יותר. ואז לפי דעתי הוא צריך לשתף פעולה עם אמנדה שהיא אכשהו תוציא את כולם מהמחנה שתקח אותם לטיול או משהו ואז טוד יגיד שהוא עייף והוא ישאר ויחפש במחנה.. אה ואני לאיודעת מה איתכם אבל אותי די עיצבן ההילוך איטי באתגר חסינות הפעם...כאילו יופי תראו לנו שזה הולך לפגוע לפני שזה באמת פוגע למה לא...כי הם עשו את זה רק כשהייתה פגיעה

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gifמסכימה לחלוטין עם הכל.

בעיקר לגבי שיריה. אז דייב מעצבן, וכן- גם לדעתי הוא בלתי נסבל, אבל היא גם פרזיטית וגם פוסטמה. ואפשר לחשוב כמה היא באמת מצליחה באתגרים
במיוחד מסכימה איתך לגבי גלגולי העיניים שלהם, הקטע שלה עם הצדפות, ו... בעצם עם כל מילה שלך, נו
וגם הקטע עם ההילוך האיטי- זה היה גם בפרק קודם. למה זה טוב? מה זה, מטריקס?

למעלה