אפרופו הריגלו, ענבר עוד לא יודעת שנתי ומיכל ויתרו על מכתבה
המכתב שענבר מחכה לו במשך עונה שלמה, ושהיתה מוכנה אף לרעוב למענו במשימת הקניות שבה זכה יוסי במכתב מהבית. לא בטוח בכלל שענבר תאהב את זה שהם ויתרו על המכתב האישי שלה, ועוד בשביל משהו בלתי ידוע. אז נכון שהם קיבלו טלפון כמו בעונה שעברה אגב, אך הם לא ידעו שמדובר בטלפון וזה יכל להיות סתם נופש לכולם באיזה בית מלון מפואר, כמו שכבר היה להם באיחוד.
כך שלדעתי כשענבר תגלה על 'הויתור' שלהם בכדי להיות אלה שמביאים את הפרס הגדול לכולם (הם יכלו בהחלט לחכות לסיבוב הבא ולהביא לענבר את המכתב שהיא הכי מחכה לו, אבל האגו, שהם יהיו אלה שמסיימים את משימת הפרס הגדול לכולם, פשוט לא נתן להם לחשוב בהיגיון, או יותר נכון מחוץ לקופסה) היחסים בינה לבין נתי וגם מיכל רק יילכו ויידרדרו אפילו יותר.
אני במקומם הייתי מביא לענבר את המכתב שהיא הכי מחכה לו מאז שהגיעה לאי, והיתה מוכנה לעשות הכל בשביל לקבלו, ובמקום זה זכתה בפוסטר של גיא. א. בגלל שלא מדובר בויתור על משהו שלי, אלא על ויתור על משהו אישי ופרטי של מישהו אחר, ואם מדובר בידידה טובה שלי על אחת כמה וכמה שלא הייתי מוותר עליו, אלא אם כן היתה לי אפשרות לשאול אותה אם היא מוכנה שאוותר על המכתב האישי שלה, והיא היתה מאשרת לי. ב. בגלל שכך הייתי מעביר בשנייה את ענבר לצד שלי, כי המכתב מבעלה שהיא מחכה לו מתחילת העונה פי אלף יותר חשוב לה מיום כיף עם מעיין בריזורט היוקרתי. ו-ג. כי את הפרס הגדול הם יכלו לקבל גם בשבוע אחר כך, הוא הרי לא בורח לשום מקום, והצמד הבא יביא אותו. עוד החלטה מפגרת של נתי ברצף החלטות מפגרות הופכות אותו לשורד הכי גרוע בתולדות הישרדות.