וורדוג מנסה לצרף את גווין וג'ולי לשלישייה, ועוברים לאתגר חסינות. האמת? אני כל-כך לא מתלהב מהם. אורורה זוכה בחסינות (אוף! אני לא שונא אותה, אבל היא הטוב במיעוטו, אולי חוץ מריק). זו העונה השלישית, אחרי איי הפנינה וסן חואן, שיחסי הכוחות נוזליים לגמרי ואין לדעת מה יקרה מהדחה להדחה. וורדוג, קלי ולורן יישארו מאוחדים, זהו בערך. רון מצטרף גם הוא לברית והם זוממים להדיח את דיוויד. ובמועצת השבט, התוכנית יוצאת לפועל. ויקטוריה מצטרפת למה שעכשיו היא הברית השולטת, ודיוויד מודח. חבל שזה לא ריק.
וורדוג הוא בנקודה הזו השחקן הכי חזק אסטרטגית בעונה (בניגוד לאתגרים
), ועכשיו אני קולט ללא ספק כמה הכינוי שלו מתאים לו. כמובן, הוא נאמן כמו כלב - נאמן בצורה כמעט לא הגיונית. אבל הוא גם אגרסיבי כמו רוטווילר, וגם הקול שלו די רם. אני לא רוצה להגיד שהקול שלו נשמע כמו נביחה, אבל... גודדאמט, הקול שלו נשמע כמו נביחה! אני לא מאמין שיש לו סיכוי, אבל עד פרק הגמר, אף אחד לא האמין שבעונה 28 טוני יזכה ולא ספנסר. הוא יהיה זוכה ראוי. הוא, או קלי, או לורן או ויקטוריה. אולי גם גווין. כל השאר - לא.
אז אתגרי פרס בפרק הזה אין, טירוף כמו בפרק הקודם אני מניח שאין, אבל זמן לאי ההכחדה - יש! דיוויד זוכה בעוד יתרון שהוא יכול להעניק למישהו שעדיין במשחק... זה מתחיל להימאס עליי. הוא יעניק אותו לריק, כמובן. אגב, הפרק שוב עלה עם פרסומות. זה לבד מוציא ממני את כל הרצון לראות הישרדות. ואז, עוד אתגר חסינות. לשם שינוי, זה לא אתגר סיבולת קלאסי. ואז ריק מציג את היתרון, איזו הפתעה! וריק זוכה רק בגללו! עד כמה שהאסטרטגיה טובה העונה, ההפקה פשוט איבדה את זה עם כל היתרונות. תנו למשחק להתנהל, דאמט!!!
ואז וורדוג נדבק בקדחת המהלכים הגדולים ברמה שסיירה (27) יכולה רק לשבת בבית ולקנא בו. כן, אתה בונה לך רזומה. רזומה של אדם שאי אפשר לסמוך עליו! יש מהלכים שחייבים לעשות, ויש מהלכים שאסור לעשות. להדיח את הבת ברית הכי קרובה שלך, רק בגלל להוכיח שאתה יכול לעשות הכול, זה משהו שלא עושים!!! תדיח את גווין או משהו! אפילו את לורן! האם ראסל היה מדיח את נטלי, אם היא לא הייתה פונה נגדו קודם? וכשרון הוא לשון המאזניים, הוא מן הסתם ילך עם גווין וג'ולי... לא.
אני מאוכזב כי זו דוגמה קלאסית של מהלך למען המהלך נטו. אני לא מבין איך וורדוג ירוויח מזה באיזושהי צורה, יש סיכוי טוב שהוא יהיה המודח הבא, ואם לא, אני לא רואה אותו זוכה בגמר מול רוב ההרכבים. אולי מול אורורה ו... רון, אנערף. אבל אני כבר מזמן חושב שהזוכה של העונה היא ויקטוריה. אבל כשיש 13 מושבעים, כולל המודחת הראשונה שבכלל לא מכירה חצי מהקאסט, הכול יכול לקרות. יכול להיות שוורדוג יגיע לגמר עם שניים מקאמה ויקבל את כל הקולות של מי שהודחו לפני המיזוג, כי ככה.
דירוג:
1. וולדמורט - אני רוצה להוריד לה, ולא מוצא למה. היא באמת לא עשתה שום דבר לא נכון.
2. לורן
3. ויקטוריה
4. דיוויד
5. אוברי
6. וורדוג
7. ג'ולי
8. גווין
9. אריק
10. ג'וליה
11. רון
12. ריק
13. אורורה