Major Thom
New member
הישרדות של גנאש מוקצף מחוץ למקרר
היי לכולם,
במסגרת הכנת העוגות לחג (ואחרי שכבר יש שני קינוחים מוכנים ..) חשבתי להוסיף קינוח נוסף של עוגת קוקוס חביבה עם מילוי של גנאש ריבת חלב מוקצף.
(גנאש ריבת חלב ביחס 1:1 שאחרכך מקציפים אותו עם עוד כמות של שמנת מתוקה).
הגנאש אמור לשמש למילוי של העוגה ולציפוי.
הבעיה - המקרר של המארחים שלנו הולך להיות מפוצץ ביותר במהלך הסדר, ולא יהיה שם מקום לעוד עוגה.
האם לדעתכם/ן עוגה כזו (ובעיקר הגנאש) תוכל לשרוד כמה שעות מחוץ למקרר? כדאי להקפיא קצת לפני כדי לשפר את יכולת ההישרדות?
תודה!
(המתכון אגב פה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3529080,00.html#156544, בגרסה הזו עם גנאש רגיל ולא מוקצף אבל חשבתי להוסיף ככה עוד נפח)
היי לכולם,
במסגרת הכנת העוגות לחג (ואחרי שכבר יש שני קינוחים מוכנים ..) חשבתי להוסיף קינוח נוסף של עוגת קוקוס חביבה עם מילוי של גנאש ריבת חלב מוקצף.
(גנאש ריבת חלב ביחס 1:1 שאחרכך מקציפים אותו עם עוד כמות של שמנת מתוקה).
הגנאש אמור לשמש למילוי של העוגה ולציפוי.
הבעיה - המקרר של המארחים שלנו הולך להיות מפוצץ ביותר במהלך הסדר, ולא יהיה שם מקום לעוד עוגה.
האם לדעתכם/ן עוגה כזו (ובעיקר הגנאש) תוכל לשרוד כמה שעות מחוץ למקרר? כדאי להקפיא קצת לפני כדי לשפר את יכולת ההישרדות?
תודה!
(המתכון אגב פה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3529080,00.html#156544, בגרסה הזו עם גנאש רגיל ולא מוקצף אבל חשבתי להוסיף ככה עוד נפח)