הישרדות: שם המשחק

Boran

New member
הישרדות: שם המשחק

כולנו מאוכזבים שקלי עפה (בעיקר אני
) רבים מאתנו עצובים שקלרנס עף, ורבות מאתנו עצובות שסיילס עף. נא להכיר: הישרדות. במשחק הזה 16 מתחילים, ופרט לשניים, שיש סיכוי טוב שלא יהיו בין הפייבוריטים שלנו כי ישחקו קצת מלוכלך, כולם יעופו אחד אחרי השני. מתוך ה-16, 4 יגיעו לארבעה האחרונים. מתוכם כאמור, שניים יהיו השניים האחרונים. מכאן יוצא, ששנים עשר אנשים, מתוכם חלק גדול מהפייבוריטים שלנו, עפים מהמשחק כשאנחנו בהרגשה שלא הגיעו לשום דבר (למרות שזה לא לגמרי נכון; כל משתתפי הישרדות מקבלים כסף, החל מ-2500$ לראשון שעף ועולה בהתאם לסדר ההעפה) אז רק נשאר לקוות, שלקס ימח שמו וזכרו לעד יגיע לשניים האחרונים, וייתן את מלוא הדין, כשהוא לא ייקבל אפילו קול אחד (לא הגיוני, אני יודע
)

Amber

New member
מההודעה שלך

אני מבינה שאתה לא יודע מי המנצח הולכ/ת להיות... יש לי חיוך מרושע על הפנים... סתם... האמת אני מצטערת על הרגע שגיליתי מי י/תנצח.. הרס לי ה-מ-ו-ן מהכיף של התכנית... וגם אני שונאת את לקס, אינטרסנט תינוקי ולפחות שהיה קולע בול כי לא היה אכפת לי אם טי-ברד היתה עפה אבל קלי??? שונאת אותו! AMBER

Boran

New member
מותק שלי ../images/Emo13.gif

אני יודע מי ינצח, למות שלא רציתי לדעת אבל זה כל-כך כמעט בלתי-נמנע... בכל אופן, אני יודע גם מי י/תזכה באוטו, מי הפיינל פור וכו´, כי ברגע שיודעים מי מנצח אז לדעתי כבר יו מייט אס וול ג´אסט לדעת את שאר הפרטים... הדבר היחיד שאני לא יודע, זה מה הסדר מקלי עד הפיינל פייב, ואין סיכוי שבעולם שאני רוצה לדעת את זה, לפחות שקצת מתח יהיה לי בסדרה הזו...

Amber

New member
מותק שלי?

התגובה אמורה לעקוץ אותי או משהו כזה? מה ???????????? AMBER

Boran

New member
חח תגובה בסגנון קלי? ../images/Emo13.gif

אהבתי.
באמת שלא באתי לעקוץ אותך, אני מתנצל אם זה מה שחשבת.

canimal

New member
וואלה??? הם מקבלים כסף גם בלי לנצח?

זה מסביר כל כך הרבה!!!!!!!

למעלה