הישרדות 10 הפרק היומי

punky brewster

New member
הישרדות 10 הפרק היומי

סוף סוף גרג עף, בחיי הוא התכמן הכי לא תכמן בתולדות הישרדות. מה ההחצנה הזאת של לקחת את קייטי ולא טום\איאן? איזה צעד כה מטופש כי מן הסתם איאן וטום יבינו שיש פה משהו מסריח שמתבשל להם מתחת לאף, מילא לקחת את ג'ן די הגיוני אבל קייטי? צעד מפגר שעלה לו ביותר. וחוצמזה הוא כבר תכנן לעשות "מחטף" מאז שסטפני באה יחד עם קובי וגאנו וגם זה לא הלך לו...חבל הוא יכל לעבוד על טום ואיאן. כל הכבוד לקרין היא במת שיחקה אותה עצובה ומבואסת. המבט של ג'ן וקובי היה כ"כ מצחיקקקקקקקקקקקקקק כל הקרדיט לטום ואין על אסטרטגיה מעולהההההההההההה לדעתי אחד הפרקים הכי יפים שראיתי בהישרדות בכלללללל אני כולי במתח לראות מי ינצח (לא ראיתי מעונה 10 והלאה) ד"א רק אני הצצתי בוואלה וראיתי שיום חמישי הבא הפרק הראשון של הישרדות 11?

הגיוני ביותר שיום חמישי הבא תתחיל עונה 11

אח איזה עונה מעולה !! אני ממש מחכה לה שוב !

מה שיותר הגיוני הוא..

שאחרי הישרדות 11 יהיה הישרדות 8 וכל הסבב מהתחלה

זאת כבר התעללות

אני לא חושבת שאני אוכל לעמוד עוד פעם בסבב הזה!! שיקנו כבר את עונות 12-14 !! קרציות!!

yarden777

New member
../images/Emo45.gif אמנם אני לא ראיתי את עונה 11

אבל אחרי שאני יראה אותה ב-AXN בחמישי הבא אז אני כבר ממש רוצה שAXN יקנו את העונות הבאות.. אני לא חושב שהם יתחילו את הסבב עוד הפעם.. זה לא נראה לי הגיוני...

neta333

New member
לדעתי הם יתחילו מההתחלה!

או שהם לא יעשו עוד שידורים חוזרים.. אי אפשר לדעת!

עונה 6 משודרת בסוף השבוע, נראה לי שזה יגמר

ישדרו את 7. לגבי הפרקים של אמצע השבוע, הכי הגיוני שאחרי 10 תגיע העונה ה 11, ואז אולי עוד הפעם 8 מההתחלה.

neta333

New member
לאאאאא

אני מאוד מקווה שלא ישדרו את עונות 8-11 שוב.. הם יצאו לי כבר מכל החורים! נראה לי שישימו סדרה אחרת במקום!

ממתי שהיה לי זמן פנוי והוט שידרו עונות טובות

ואני המשכתי לראות לבד את מה שלא ראיתי בהוט והשלמתי חומר ואני עכשיו בעונה 15 ואתה ! אתה בכלל לא אוהב אותי יותר :(

למעלה