הישרדות 10... הפרק השבועי..

shaya23

New member
הישרדות 10... הפרק השבועי..

למרות שעכשיו מוקדם בבוקר.. אני פותחת שירשור כי אני חייבת להגיד משהו.. נראה לי.. (רק נראה לימ אל תסתמכו על המילה שלי) שהיום
השבטים מתמזגים... כאילו זה חייב להיות כי היא נשארה לבד אבל נראה לי כי קראתי את התקציר ורשום
באתגר החסינות יבדקו כוח הרצון וההתמדה של המתמודדים.. ובכל עונה [כמעט] האתגר חסינות הראשון אחרי שהם התמזגו היה לע כוח רצון... [עונה 3 ,עונה 6 וכו'...]

TheCharm

New member
לא הבנתי

את אומרת בכל עונה "כמעט", אבל למעשה אמרת רק 2 עונות מתוך 10, אז איך זה כל עונה "כמעט"?

yasminale

New member
אני אישית לא מבינה

למה לא ממזגים אותם. היו צריכים למזג אותם עוד לפני שבובי ג'ון עזב1! וסטף המסכנה.. להישאר לבד.. במקום המפחיד הזה.. בררררר...

JTיXל

New member
ראסמי....

וטכנית היא לא ממש לבד יש איתה צוות צילום ככה שזה מקטין את הפחד

kalay

New member
חחחחח

הצוות צילום לא ממש יושב ומשחק איתה שש-בש.

JTיXל

New member
לא קשור...

אבל הקטע של לישון לבד אז זה מקטין את הפחד כי אתה יודע שיש עוד אנשים איתך

JTיXל

New member
בטח לא היה לה כוח להתחיל לכתוב...

כל עונה שזה היה בה ולפי מה העונות שאני ראיתי זה כל הזמן היה ככה

yasminale

New member
בטח ימזגו אותם בקרוב

כמה זמן אפשר להשאיר אותה לבד? היא תשתגע

C o C i T o

New member
כנראה ימזגו אותם בפרק הזה...

אני לא חשוב שיתקעו את סטפני כ"כ הרבה זמן לבד מה היא כלב :|

ליתר דיוק

בעונה 2, 3, 4, 6
- עונה שהיא כולה שלמות, 10. בעונה 1 ו8 זה היה בפיינל 6, בעונה 9 זה היה בפיינל 8 ובעונה 7 זה היה שני פרקים לפני המיזוג. כמובן שאתגרי כוח רצון היו גם בפיינל 3 בכל עונה, חוץ מעונה 2.

קובי221

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

אני מניח שלא יהיה בכלל התמזגות והיום הם יתחרו על חסינות אישית. לפחות זה הדבר הכי נורמלי, כי זה מזה לא פייר כל השבט (במלֹא המשמעות) יסלק את סטף.

קובי221

New member
תיקון טעות-

התכוונתי שיהיה היוםהתמזגות והם יתחרו על חסינות אישית.

Ulong

New member
סיכום קצרצר

סטף הצטפרה לאולונג, הם קיבלו אותה יפה וכל אחד ניסה לצרף אותה לבריתו. בשיחה עם קובי, הוא סיפר על כל הבריתות הקיימות והציע לה להצטרף לברית איתו. סטף סירבה והלכה וסיפרה כל מה שאמר לה לכולם. האתגר היה כמו בעונה 6.. שעומדים על קורות עץ בים וג'ף מציע פיתויים למי שיקפוץ. הראשונים שקפצו היו ג'אנו וקובי, בשביל דונאטים. קובי גירה את המתמודדים והלהב התלהבות יתר כאילו אין מחר. אח"כ ג'ף הציע עוגיות שוקולד + חלב. קייטי, איאן, גרג וג'ן הם אלו שקפצו והיו צריכים להתחלק כולם במעט. נשארו 3: קרין, טום וסטפני, ג'ף הציע מגש פיצה, קרין וסטף קפצו. טום זוכה בחסינות.... להת' קובי.

למעלה