הישרדות 10?? מישהו??

הישרדות 10?? מישהו??

איך זה שלא נפתח שירשור לסידרה הכי טובה בטלויזיה??
פרק ע-נ-ק-! גרג מצא את עצמו בחוץ....טום נשאר... והכי חשוב... איאן פשוט תותח! לקייטי לא מגיע כל מה שהוא עושה בשבילה..... הוא מעולה!!! הלוואי שהוא יזכה...... אין, הסדרה התחילה לתפוס תאוצה.. היה שווה לראות את כל הפרק רק בשביל הפרצוף ההמום של ג'ן וגרג....זה היה נהדר!! והם עוד חשבו להעיף את טום..חח.... טוב...את כל הדעות שלכם על הפרק שרשרו לפה...אוטוטו זה נגמר..

מטרוש17

New member
חחח גם אני בדרך כלל מתפלא שאף אחד

לא פותח לזה שירשור אתמול פשוט לא יכלתי בכל מקרה זה היה ממש "אוואץ" אחד גדול בשביל גרג שהיה בטוח בעצמו לא יודעת מה איתכם אבל אני לא אוהבת את טום סתם שחצן ומתלהב מעצו איאן הרבה יותר עדיף כל השאר סתם נגררות בגלל שקורור אף פעם לא הייתה צריכה להעיפ יהיה חבל מאוד בסןף אם אחת הבנות תזכה מה שאני לא ממש מאמינה שיקרה בטוח איאן וטום יהיה שתי הסופיים...

גרג! למה העיפו אותך????

אחרי סטפני מצאתי עצמי מסמפט את גרג והוא הפייבריט השני שלי (אחרי סטפני). אני חשבתי שגרג יגיע לסוף.ג'ן סופה מר וממורמר בלעדיי גרג.היא כנראה עפה שבוע הבא. אם לאיאן יהיה קצת שכל הוא ייפטר מטום(הסוס) לכל הרוחות...נ.ב ראיתם את הגוף של איאן???מפחיד... העונה בהחלט נכנסה להילוך גבוהה יותר (יחסית לעונה החלשה)..אתמול מצאתי את עצמי במתח יחסתי לפרקים קודמים. פייפוריט חדש שלי? ממממממ איאן

kalay

New member
אחד הפרקים החזקים

רציתי שילכו לאבנים אבל האמת היא שראו על קייטי שהיא מפחדת לקחת סיכון ושהיא תלך עם העדר. ואחת הסיבות לדעתי שלא פותחים שרשור זה בגלל שיש פה כאלה שלומדים ביום ראשון ואחרי פשע מן העבר כבר אין כוח למחשב.

lolo9

New member
כל העונה הייתה מעולה , רק חבל...

שלא נשארו מישהו מאולוג... אהבתי את סטף והכי מגיעה לה לזכות אבל זה היה ברור שהיא תעוף מתישהו... מאלה שנותרו אני שונאת את כולם..היחידה שנורמלית זו ג'ן...היא חמודה. איאן ממש מפחידדדדד>>>איזה רזה הוא!!!!!!!! שמחתי שגרג עף כי בגללו סטף עפה.. וטום וקרין שני מעצבניםםם

QueenIlona

New member
טוב מאוד שגרג עזב!.

לא אהבתי אותו בכלל. לעומת זאת טום.
אח גברים כסופי שיער עושים לי את זה.

QueenIlona

New member
אתה לא רציני...

איך אפשר לשנוא את טום?
סתם נו, אני יודעת שלא לכולם יש פתיש לגברים כסופי שיער, או לגברים בכלל.

טום בלתי נסבל..

במיוחד זכורה לי סצינה אחת כשהשבט שלו זכו בהמון מים והוא לא הסכים שהם יתקלחו,הוא הביא לי את הסעיף באותו רגע.

Aviad1987

New member
הוא אידיוט

כל ההערות שהוא זרק אתמול במהלך האתגר פרס עצבנו אותי. הוא גם לא כסוף שיער, הוא סתם זקן

הגזמת../images/Emo46.gif

טום נראה מעולה
בדיוק הטעם שלי.........אחח...מישהו הזכיר שיער כסוף?? אבל אני עדיין בעד איאן....רזה,רזה אבל חמוווד בטירוף....

snier1991

New member
למה גרג עזב הרס לי תאוריה שלמה

טוב הכשיו אני שונא את כולם אבל טום הכי פחות שנוא אז קדימה טום וזה רק אני או שהערות של גף חצי דקה אחרי שמשהו קורה גדלו באופן מפחיד ומעצבנות באופן מפחיד(אני רק מנסה למצוא את האוזניה לא הולך לי)

kalay

New member
מה? זה הדבר הכי חכם לעשות....

בשביל להתקלח יש להם את האוקיינוס, שם יש כמה מים שהם רוצים. הם קיבלו מתנה מים צלולים מה עוד אפשר לעשות עם זה חוץ מלשתות. מה גם שהם היו בשבט 7 אנשים. אתה יודע כמה זה 210 ליטר ל- 7 אנשים? זה בדיוק 40 שניות מקלחת לכל אחד. תחשוב שהם יוכלו לשתות כמות ששווה ל- 20 בקבוקי מים גדולים. תעשה אתה את ההשוואה מה יותר משתלם. לבזבז מים טריים בשביל שהבנות המפונקות האלה יוכלו "להרגיש כמו בני אדם ליום אחד"? רבאק תשתו פעם אחת מים לא מזוהמים תרגישו בני אדם.

למעלה