הישרדות 10 - פרק האיחוד!

Confide In Adam

New member
הישרדות 10 - פרק האיחוד!

ראיתי שעדיין לא פתחו שירשור על התכניתהיום, אז החלטתי לקחת יוזמה
דברו כאן על כל מה שקשור לפרק!

Confide In Adam

New member
תכנית נחמדה

לא היו יותר מדי גילויים מרעישים.. הקטעים עם קובי היו מרגשים, במיוחד שהוא סיפר שהתינוקת שלו נקראת על שם ג'אנו.. קצת התאכזבתי מאנג'י.. לדעתי זה שהיא התערבה במה שג'ונתן אמר על למה הוא חושב שלא בחרו בו היה לא לעניין.. היא סתם יצרה מצב לא נעים ובטח גרמה לו להרגיש רע עוד יותר ממה שהוא בטח כבר הרגיש עם כל העניין.. טום היה מעצבן כהרגלו, וג'ף צדק - הוא לא נתן לו שום תשובה ישירה, אפילו על השאלות הפשוטות. וסטפני מלכה!!
ורק תזכורת, מחר מתחילה העונה ה-11, שאני מאוד מאוד אוהב, ומעניין אותי לראות אם גם בצפייה שנייה בה אני אוהב אותה באותה מידה... וביום חמישי בלילה מתחילה בארה"ב הישרדות:סין!!

דווקא את הקטע עם אנג'י פיספסתי

תספר לי מה היה בבקשה. הקטע עם ג'נו וקובי היה מאוד מרגש, והראש הטלנובלי שלי ישר התחיל להרהר למה הדודנית ויתרה על התינוקת, (בטח עוד חודש נראה את הסרט על זה בהולמרק חחח) טום שחצן אבל מיליונר הפיכסה הזה. סטפני הכן מלכה. קרין עדיין נראת כמו ילד בן 16 שהתאפר. וקייט....חוץ מ נה נה נה נה נה נה אין לי מה להגיד. אכן עונה 11 זכורה לי במעורפל אבל לטובה (ג'ימי
)

NamelessGirl

New member
*אכן

*קייטי *ג'יימי חח מצטערת, הציק לי וגם אני אהבתי את ג'יימי

Confide In Adam

New member
ג'ף שאל את ג'ונתן למה הוא חושב שלא בחרו בו

וג'ונתן ענה שהוא חושב שבגלל שהוא קפץ מהסירה לפני כולם,זה פגע בו.. ואנג'י הרימה את היד ואמרה שהיא לא חושבת שזו הסיבה אלא שלא בחרו בו . היא חושבת שאמנם הוא התגלה כאיש נחמד מאוד אחרי התכנית, אבל על האי הוא לא היה כל כך נחמד על ולא תיקשר ממש עם אף אחד, ולכן לא בחרו בו. היא אמרה את זה בנחמדות ואולי זאת האמת,אבל לדעתי זה סתם יצר מצב לא נעים והרגשתי רע בשבילו..

NamelessGirl

New member
איך היא מרשה לעצמה לדבר ככה?

גם אותה בקושי לא בחרו! אם הזאת ששרה לא הייתה כל כךךךךך מעצבנת- גם היא עצמה (אנג'י) לא הייתה בתוכנית.

n o g a m o o n

New member
לא יודעת אם כאן המקום לכתוב את זה אבל.......

למען אלה מאיתנו שלא ראו עדיין את העונה ה- 11 אפשר אולי לא לגלות יותר מדי דברים.
ואני שמה לב שאתם משתדלים. בסה"כ אני מאד נהנית פה בפורום , אבל חבל לי שחלק גדול מההודעות אני לא יכולה לקרוא ומשחקים שאני לא יכולה לשחק כי הם על עונות שלא שודרו עדיין בהוט. ולא תהיה לי ברירה אלא להתחיל לראות אותן בדרכים אחרות, למרות שזה לוקח אצלי המון זמן. ובקשר לתוכנית היום אנגי' דיברה לעניין, תום התחמק כהרגלו, קייטי היתה מגעילה כהרגלה וכל השאר לא היו מעניינים חוץ מסטפני כמובן. לא היתה בי התרגשות לראות את הפרק הזה. זה היה פרווה לחלוטין, לא בשר לא חלב. מצפה בדריכות למחר למרות שאראה רק בערב. וגם הוידיאו בהיכון
על כל צרה שלא תבוא .

Confide In Adam

New member
את 13 מאוד אהבתי.. 14 לעומת זאת..

היא העונה הכי גרועה בתולדות התוכנית לדעתי

CoolBoy 17

New member
העונה הכי גרועה לדעתי זה 5

כי שם באמת לא היה אף שחקן שאהבתי אבל גם עונות 13 ו14 מייגעות...חרא קאסט וטוויסטים מטומטמים

Fairywitch

New member
לא ראיתי את כל הפרק../images/Emo10.gifאבל הקלטתי ושמרתי פעם-

אז אראה מחר ואגיב
הגעתי לקטע המרגש (שגם היה חרוט בזכרוני)- של קובי והילדה וכל זה. זה כ"כ מרגש- הוא כ"כ מותק

Princess110

New member
יאוו הייתי בשוק שגרג וג'ן לא ביחד בסוףף

איזהה באסהה..קים וג'ף זה היה ברור שהם לא ימשיכו אחרי התכנית כי זה נגמר מהר מידי..אבל ג'ן וגרג..זה היה ניראה אמיתי כמו רוב ואמבר..חח ניראה לי שהיא לא רצתה אותו..כי שהוא יצא הוא אמר "היה נחמד לבלות איתה ואני מחכה לה" או משהו כזה.. וואי היא הייתה ניראתת זוועה פשוט באיחודד...! מה זה איך איפרו אותה..היא נראתה כמו אחת בת 60 שמנסה להסתיר את הקמטיםםםם! כמההה איפוררר גאדדדד היה לה הרבה יותר יפה טבעי...וגרגגג איזהה חמודדדד חח הוא ניראה ממש טובב...ובובי ג'ון ניראה הומו..זה האיחוד הכי מכוער שהיה[ולא איחדו אף אחד חח...] ואיזהה מרגש היה הקטע עם קוביי..חח איזה חמוד הואאא! גרגגגגגג ואווווווווווווווווווווווווווווווווו

Fairywitch

New member
בכלל באיחוד הם בד"כ נורא מכוערים../images/Emo6.gif

איכשהו היופי הטבעי יותר הולם אותם- בעיקר את הבנות (כי לגברים דווקא יפה יותר מגולחים
). סטפני נראתה הרבה יותר מתוקה בזמן התכנית עצמה מאשר באיחוד, וקייטי בכלל נראתה מגוחך עם ההחלקה הזאת. כמעט לא זיהיתי מי זאת שיושבת לייד טום!
וזה ככה כמעט תמיד

צודקת, אבל לא רק באיחוד

גם שהם חוזרים למושבעים הם פתאום נראים צבעוניים מידי, ומכוערים. כי הם כנראה חושבים שסוף סוף הם יכולים להתגנדר מול הטלויזיה אז הם משתדלים יותר מידי. היופי הטבעי יפה להם יותר.

למעלה