הישרדות 10 פרק 2

בוביץ

New member
הישרדות 10 פרק 2

פרק די משעמם. במיוחד החלק הראשון יותר מדי ברברת בלי עניין כלשהי... דן היחיד שמבין נראה לי במשחק כשאמר למשה לשתוק כשמשה אחרי ההפסד באתגר הפרס ירד על עצמו ואמר אני אשם ושכדאי שידיחו אותו דן הסביר לו את העניין של אל תודה באשמה כי בסוף ידיחו אותך... נועם הוא האוזי של ההישרדות הישראלית יואב הזה גם עצלן וגם קרע אותי שלא הצליח לעלות על העמוד . הפרומו לפרק הבא נרהא מעניין סוף סוף רנאה שיהיו פה בריתות...

E r u

New member
הישרדות פרק 2

אחלה של הפקה. אני וחברה ממש נהנו, כמה שצחקנו מההפסד של משה - היה קורע. אני אוהב יותר את שבט סבאנה, ג'יבארו סתם מעפנים ומלאים בעצמם מזכירים לי את השבט המעצבן מהישרדות 10. היה כיף - נכון שזה קצת ארוך, אבל בכל זאת זה נורא מעניין ונחמד. מעניין מי יעוף מחר. הרעיון של אי המתים נשמע מעולה, יכול להצליח מאוד.

../images/Emo6.gifזה מצחיק אותי כמה ששחר בלתי נראית ../images/Emo6.gif

אנחנו פשוט רואים כל אחד מהשבט אומר משהו על מה שקרה ואותה אנחנו לא רואים בכלל. XDDDDD

LOVEtheMcMAHONS

New member
דעות

זה קרוב אבל זה עדיין לא שם ולא קרוב להיות שם. אף מתמודד חוץ מדן (שגם הוא חזק בעיקר בדיבורים) לא מבין בכלל איפה הוא נמצא. כולם מתפנקים ומתבכיינים ועושים את הטעויות הכי קשות שאסור לעשות בהישרדות. שבט אחד שלא מסוגל להדליק אש אפילו אחרי שקיבל את הארי פוטר ואבן האש, ושבט שני שטוחן את כל האוכל שלו תוך חמישה ימים ומתחיל לבכות כמה הוא רעב כי נגמר האורז והם כבר אכלו את התרנגולת. ויש את יואב שהוא אסון טבע מהלך ועושה את כל מה שהוא עושה הכי גרוע שאפשר עם ליקוי דיבור כל כך מציק ומעיק. כמה חבל שמורחים את הפרק ומחלקים אותו ל-2, ככה שיש המון ווידויים מיותרים של כולם בערך חוץ משחר , שכמו פרק שעבר רואים אותה בדיוק ל-10 שניות שפתאום אתה נזכר שיש בכלל שחר באי. נועם הזה באמת תותח על והכל שם נראה פשוט קטן עליו. מרינה הזו פשוט חבל על הזמן. איזה חזון. הפרומו לפרק ההדחה די מעניין כי נראה שמהר מאוד כולם כמעט מוצאים את עצמם מועמדים להדחה במקום שיתמקדו ביואב או בטינה שהם בלי ספק החוליות החלשות של השבט.

viveros

New member
יש לי רגשות קצת מעורבים

מצד אחד, רמת ההפקה היא הרבה יותר ממה שציפיתי, מצד שני, עדיין אין מה להשוות לגרסא האמריקאית. ובקשר לפרק עצמו, דן ממשיך להצטייר כפייבוריט וכאסטרטג היחיד בשבט שלו. ליה מצטיירת כפייבוריטית מהשבט השני - חבל שהיא נפלה לשבט הלא יוצלח. מה שחזיתי כבר בפרק הקודם קרה בפרק הזה - הולך להיגמר לג'יבארו האוכל. מצד שני, כנראה שסבאנה לא יצליחו להדליק אש גם עוד חודש, אז כנראה שאין להם ממש מה לדאוג. אני לא יודע אם זאת העובדה שאנחנו רק בתחילת הדרך, אבל הפרק הוא ארוך מדי, ומלא בקטעים לא רלבנטיים שלא תורמים שום דבר לפרק. אפשר ורצוי היה לקצר.ולחשוב שאנחנו עדיין רחוקים 45 דקות מההדחה...

Nameless One

New member
"החסינות עומדת על הפרק"

אף אחד לא צחק שזוארץ אמר את זה? בכל מקרה, פרק דיי מהנה, יש בעיה של קצת יותר מידי זמן מת מבחינת העריכה, אבל אני לא חושב שאפשר לעשות משהו עם זה בגלל המתכונת של ה40 פרקים. נחמד לראות את האתגר מפאלאו,חבל שהם לא כללו את האופצייה שהייתה קיימת באתגר המקורי בה מתמודדים תשושים היו יכולים להעביר את שק החול שלהם למתמודדים אחרים כדי לצאת מהאתגר, זה היה אולי הופך את האתגר לתחרותי יותר. דבר שהופך להיות יותר ויותר ברור ככל שהסידרה ממשיכה זה,שאלא אם כן, כל הפיינאלסטים יהיו נשים אין סיכוי שאישה הולכת לנצח בעונה הזאת, פשוט בגלל המנטליות הישראלית בה נשים בסידרה הן על תקן של "אקסטרה קול" (כמו שדן עושה בחוכמה) או בתור משקל עודף שפשוט מפריע באתגרים. וזה לא רק אשמת הגברים, זה גם היחס שהנשים בסידרה מקרינות שהן,רובן, יושבות בצד ומחכות שהגברים יעשו בשבילהן את כל העבודה כי "זה מה שגברים צריכים לעשות"...

Boran

New member
זה עוד מילא

ראיתי אתמול פרק של הישרדות 6 ששודר ב-AXN, תירגמו שם את "אימיוניטי באק אפ פור גראבס" בתור "החסינות - גיבוי מפני הדחה" (כנראה מישהו שם לקח את באקאפ בתור מילה אחת, והניח שגראבס זה שם נוסף להדחה...)

amitooshacham

New member
פרק נחמד,

הפרק הראשון היה יותר מעניין, אבל עדיין כיף לראות את התוכנית. ויקה פשוט מדהימה. היא חייבת להגיע רחוק
דן תותח. זה באמת נראה כאילו הוא היחיד שחושב אסטרטגית על כל דבר. גם נעמה ועידן לפעמים מדברים על אסטרטגיה, אבל דן אשכרה חושב על כל מהלך קטן בתור "מה זה יתן לי במשחק". מצד אחד זה חכם, מצד שני זה יכול להרוס לו הכל כי אנשים יפחדו ממנו אם יעלו עליו. אני מקווה מאוד שיואב יעוף היום. נמאס לי לראות אותו מדבר על כמה שהוא טוב בכל דבר, ובסוף הוא זה שתמיד הכי גרוע. אפילו ללכת מטר על קורה הוא לא מסוגל. שחקן כדורסל בלי טיפת שיווי משקל. איזה לוזר. הטוויסט של אי המתים מעולה. ככה מי שעף ראשון צריך להתמודד מול כל מי שעף אחריו כדי לחזור למשחק, ומי שעף בפרק לפני החזרה, צריך להתמודד רק מול בנאדם אחד. זו הדרך הכי הוגנת להחזיר מישהו למשחק, לא כולל סמס
אם דן חכם, הוא יבין שנועם הוא איום פיזי מאוד משמעותי וינסה להעיף אותו אם הם מפסידים.

viveros

New member
או שהוא ינסה להעיף אותו

או שהוא דווקא ינסה לכרות איתו ברית - כרגע החולשה המרכזית של הברית של דן היא העובדה שהיא מורכבת רק מבנות, ואולי גם ממשה. הוא צריך לידו גם מישהו חזק, ונועם מצטייר גם כחזק ביותק, וגם בתור אחד שעדיין לא ממש משחק משחק חברתי (כן, ממש כמו אוזי...). דן יכול להיות זה שיקפוץ על ההזדמנות לצרף אותו לחבורה שלו כשזה יהיה רלבנטי. לא נראה לי שהוא ינסה להעיף אותו, כי כולם בשלב הזה רוצים וצריכים את נועם איתם.

willo

New member
הרשמים שלי

הבנתי מה הבעיה של העונה הישראלית (חוץ מ"צאו לדרך" של גיא זוארץ, שמלווה בעווית טורט רצינית), הדיבורים. נכון מעניין לראות דינמיקה שבטית, אבל הפעם הגזימו עם הדיבורים, כל הרמת סכין, כל השמעת קול, כל דבר זוכה לחמישה וידויים, אפשר היה לקצר. האתגרים היו נחמדים, אתגר החסינות הוכיח שלישראלים יש שכל יותר מהאמריקאים, אני עוד זוכר את האתגר הזה מפלאו, כשהם הלכו יותר משעה בשמש, כאן נועם פתח בספרינט וזה נגמר. בסבאנה יש דמויות יותר מעניינות נתחיל בליה (שהיא פשוט מלכה, ועכשיו אני מבין מה בעלה מצא בא - וידוי קטן אני מכיר את בעלה), היא פשוט תותחית, יש לה אבחנה (יש שני גברים בששבט, אני וורה), תפיסה מאוד סדורה של החיים (לגברים אסור לוותר), והיא יודעת על מה להתעקש (להעמיד את הרשת בלילה). ורה, מושיק וגיא - גם שווים גמר, גיא היה מצויין באתגר, גם קלע וגם הוציא את משה מהריכוז. מי עוד בשבט? שחר (ששמעתי שהיא שם אבל עד שהיא נפלה, מי מכיר מי יודע), טינה שהייתה צריכה ללכת הביתה ויואב שהוא פשוט מיותר. שאר השבט, סטטיסטים ומה עם האש?. ובשבט השני (ג'בארו) - מי מוצא חן בעני? דן מנסה לשחק אותה רוב ס., ויקה המדהימה במראה ואסור לשלוח אותה הביתה, נועם שבהחלט מזכיר את אוזי ביכולות שלו (צריך להדליק אש - נועם, צריך להוריד קוקוסים? - נועם וכן הלאה), ונעמה שמעוררת אצלי סימפטיה. בצד השני - אלכס המעצבן (די להיות מורה), משה המיותר, סיוון - אשת הקפוארה (מזכירה לי את קורטני מעונה 12) ועוד כמה שלא זכורים לי עדיין. עוד שתי הערות, אם הם קיבלו את בגדי הים עכשיו, אז איך לליה וורה היו בגדי ים עד עכשיו? לגבי אי המתים - זו בהחלט התעללות, אם מיה למשל תשאר אז מה היא תהיה עכשיו 10 פרקים לבד על האי? מתי המודח חוזר, לפני המושבעים או שגם המושבעים הם חלק מהטוויסט הזה? ,

sagi a

New member
לגבי אי המתים

מיה לא תישאר שם 10 פרקים לבד. בסוף הפרק הקרוב אמור להגיע לשם המודח החדש, והם יעשו תחרות בינה ובין החדש. מי שינצח ישאר באי. השני יעוף לעד. האחרון שישאר יצטרף לגמר.

willo

New member
זו בדיוק הנקודה

מה אם מיה תנצח את כולם, היא כן תשאר שם לבד הרבה זמן....

sagi a

New member
תאמין לי...

זה לא יקרה. תיאורטית כן, אבל הסיכוי קלוש ביותר. אם נגיד טינה תעוף הערב, נגיד שהיא תצליח להישאר עוד 3 ימים, אבל נראה לי שאם יואב יעוף, הוא יעיף אותה ללא כל קושי.

sagi a

New member
אני רואה שרובכם אופטימיים

לא יודע, אותי הגירסה הישראלית מייאשת. נתחיל בסיפור קטן. התחלנו לראות את התוכנית מהיס מקס, בזמן שהתוכנית עוד רצה בשידור חי. אחרי האתגר הראשון יצאתי לרגע מההקלטה, המקס נתן הופעת אורות מגניבה ביותר וקרס. כשהוא חזר לתפקד, בשידור החי כבר התחיל האתגר השני, וכל מה שהוקלט עד אז נמחק. הפסדנו בערך חצי שעה. הפואנטה: זה לא ממש הפריע לנו... אז ככה, מה שמפריע בעיקר זה: 1) האורך. לוקחים פרק של 45 דקות ומותחים אותו לשני פרקים של שעה כל אחד. יותר מדי דיבורים משעממים. 2) האתגרים. מישהו צריך להגיד לגיא זוארץ שזה לא משחק כדורגל! לא צריך לתת פרשנות לכל תזוזה קטנה! 3) עוד פעם אתגרים. למה שמים ראיונות עם המשתתפים באמצע האתגר? 4) הקול הכפול - מילא היו נותנים להצביע פעמיים לאותו אחד, אבל 2 הצבעות שונות? למי זה טוב? 5) השבטים: א) בנו לכם מצית ועדיין אין לכם אש (או שיש להם כבר אש, וזה היה בחלק שלא ראיתי)? ב) לצחוק על השבט השני באמצע תחרות (וגם לזלזל בתחרות ולעשות כל מיני תרגילי קליעה מתוחכמים עם האננס) - ממש לא יפה. ראיתם את זה אי פעם בגירסה המקורית? ג) תאכלו, תאכלו. מחר לא יהיה לכם. ד) לא נראה שיש שם מישהו חוץ מדן עם אסטרטגיה כלשהי. אני ממש לא מחכה בקוצר רוח לפרק של מחר, ואני לא רואה אותי שורד עם זה יותר מדי. מתי כבר יגיע פברואר!

גנאוש

New member
תגידו, אם אין אש, איך הם שותים מים?

מילא אוכל שזה אפשר למצוא דברים שלא צריך לבשל, אבל מה עם מים שאסור לשתות לא מורתחים? בכלל השאנטי אש הזה מוזר לגמרי...

viveros

New member
בגדול אתה צודק, אבל...

העניין של השבט שמזלזל בשבט השני הוא לגיטימי, וגם קרה בעבר לא מעט פעמים - בעונה 11 אפילו הייתה תגרה של ממש בין בובי ג'ון ובין ג'יימי, והיריבות ביניהם נמשכה כל העונה בדיוק על אותו רקע. זה מקובל גם בספורט (trash talk בין שחקנים), ולמרות שזה אולי לא נראה או לא מצטלם טוב, זאת טקטיקה לגיטימית. כל שאר הנקודות שהעלית הן בהחלט נכונות. בפרק של היום דווקא היה שיפור מסוים, ואני מאמין שככל שתתקדם הסדרה תהיה יותר אסטרטגיה ופחות רגעים מתים ומשחקי "אמת שקר" בסגנון אמנון לוי של אמצע שנות התשעים, אבל בכל אופן למתוח שלושה ימים באי על פני שעתיים וחצי (!!) זה מוזגם לכל הדעות. נכון שערוץ 10 השקיע מיליונים בהפקה היקרה ביותר בתולדות הטלויזיה בישראל ורוצה למקסם רווחים, אבל בסופו של דבר יכול להיות שהוא מותח את החבל קצת יותר מדי.

למעלה