הישרדות 10 פרק 3

LOVEtheMcMAHONS

New member
הישרדות 10 פרק 3

באמת שאני רוצה לפרגן אבל לא מצליח. קודם כל למרוח 45 דקות עם משחקי אמת ושקר והמופע של משה זה דבר אחד, אבל שיבוא זה שהמציא את רעיון הכח הכפול וינסה להסביר לי מה ההגיון של הכח הזה ולמה שמישהו יטרח להתאמץ שיהיה לו את הכח הזה אם אי אפשר להצביע פעמיים לאותו בן אדם ? כל מה שהכח הזה עשה גרם לנו להבין כמה טינה "חכמה" שהיא מאייתת גיא "גאי". גם כן האתגר הזה היה אתגר של שקל תשעים בלי שום השקעה ויצירתיות, בניגוד לאתגרים בפרק הבא שנראים דווקא סבבה. טוב שהעיפו את היואב הזה - הוא היה אחד המציקים והמעיקים ואחד ההוזים הכי גדולים שיצא לי לראות במשחק. מעצבן לשמוע אותו מדבר מעצבן לראות אותו ישן מעצבן הנוכחות שלו על המסך ואני מקווה שהטריפוליטאית תאכל אותו בלי מלח. גם היה כיף לראות את ג'יבארו סובלים בפרק הבא מהיתושים (מזכיר לי את המראות הקשים של עונה 4 עם יתושי הנו-נו) והמחסור באוכל אחרי שהם טחנו את כל המלאי שלהם בקייטנה המגניבה שלהם. מקווה שהפרק ברביעי ישכיח את הפרק הגרוע הזה. יבוטל הכח הכפול לאלתר.

daniel9977

New member
למה הפרק הבא ביום רביעי?

בסוף פרק ההדחה של היום כששודר הפרומו לפרק הבא נאמר שהוא ישודר ביום רביעי. מה נסגר עם ערוץ 10? אמרו שהישרדות תשודר בימים שבת וראשון, אז למה רביעי עכשיו? תודה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
האימה של ארץ נהדרת

בימי ראשון המשיך את משחק השחמט הזה בין ערוץ10 לערוץ2 והישרדות עכשיו תשודר בשבת ורביעי ותשאיר את ראשון בערב לנהדרת.

בוביץ

New member
דווקא היה פרק סביר

לפחות רוב הדיבורים לא היו כל כך משעממים סוף סוף יואב עף הבן אדם הכי הוזה שראיתי...

viveros

New member
גם אני לא מבין את הכוח הכפול

איזה כוח זה בדיוק נותן? אם כבר זה רק פוגע במי שזוכה בו. עכשיו גיא יודע בוודאות שטינה היא זו שהצביעה בשבילו, כי לא הייתה לה ברירה אלא להצביע למישהו שהיא בכלל לא מעוניינת להצביע בשבילו. זה היה יכול לתת יתרון גדול למי שמחזיק בו אם היה מותר להצביע פעמיים לאותו בן אדם, אבל ככה זה פשוט מיותר. לא ברור לי גם למה השחקנים מתיחסים לזה כמו יתרון גדול (ורה:"עכשיו שטינה זכתה בכוח הכפול זה ממש מסבך את העניינים" - איך בדיוק??). ההחלטה להעיף את יואב הייתה נכונה והייתה צריכה להיעשות כבר בפרק הקודם. הפתיע אותי עידן שלקח מנהיגות, והיה למעשה "המוח" מאחורי ההחלטה. ליה ממשיכה להצטייר כאסטרטגית של סבאנה, והפעם עם power play מול מושיק - well done. בג'יבארו דן הוא עדיין דן, וכל השאר עדיין חושבים שהם נמצאים בקייטנה. הפעם גם זכינו לחזור לניינטיז ולתכנית של אמנון לוי, במסגרת הנסיונות של ערוץ 10 למרוח שלושה ימים באי על פני שעתיים וחצי. אני מקווה שבהמשך אולי עוד אנשים חוץ מדן בג'יבארו יבינו שאסטרטגיה היא לא מילה גסה, ולא נצטרך להתענות מול משחקי חברה מטופשים ושירה בציבור. אתגר הכוח הכפול היה באמת עלוב, וכך גם ההחלטה של מושיק לעזור לטינה. אם כבר הוא מעוניין לעזור לה, שיעשה את זה בדיסקרטיות, למרות שגם כך אני לא מבין מה הטעם לחשוף את עצמך בצורה כל כך בוטה בשביל תמורה כל כך מעטה. בסה"כ, כמו שכתבתי כאן אתמול, ישלי רגשות מעורבים. לאור רמת ההפקה הגבוהה יש לתכנית פוטנציאל אדיר, וגם העלייה ברייטינג היא מעודדת, אבל חבל מאוד שההפקה לא בחרה ביותר מתמודדים אסטרטגיים, וכן בחרה להלאות את הצופים במשך שעתיים וחצי לפני כל הדחה.

Nameless One

New member
מסכים לגבי אתגר ה"כוח הכפול"

האתגר הזה רק מראה שלהפקה של התוכנית אין שום הבנה לגבי איך המשחק פועל, כי אם האתגר הזה עושה משהו זה רק לסבך את המתמודד שצריך להצביע ולעצבן עוד מישהו, בלי שבאמת יהיה סיכוי שזה ישפיע על משהו. בעיה גדולה יותר לדעתי היא שהקאסט הוא פשוט "unlikable" ברמות מטורפות, במיוחד בשבט האדום שנשלט ע"י טרזנים ונשים כנועות, אני גם לא ממש מחבב את משה,טינה ומיה אבל לפחות היה להם טייפקאסט שונה מחבורת פלקטות ביטצ'יות שבקלות היו יכולות להיות חלק מהקאסט של הדוגמניות... לגבי הפרק הבא, אני רק מקווה שהיתושים האלה הם יתושי אנופלס.

tweizer

New member
אני דווקא אוהב שזה ארוך כי...

בואנה, סוף כל סוף אפשר להתחבר קצת למתמודדים.... אתה לא מגיע למצב שלא איכפת לך מי יעוף ויהיה מה שיהיה...לטוב או לרע ככה מכירים אותם יותר טוב....אמנם לא הכל זה שיא העניין אבל חוץ משחר, שמשום מה לא מראים אותה בשיט, אני מרגיש שאני מכיר כבר את כל המתמודדים אפילו את מיה אני מכיר והיא עפה בפרק הראשון!! דווקא זה סבבה.... חוץ מזה שמה יותר טוב מ-40 דקות של הישרדות בשבוע....שעתיים וחצי... אני מסכים עם העניין של אתגר הכוח הכפול אבל דווקא לאי המתים יש פוטנציאל...ואני שונא לתת הזדמנות שנייה ללוזרים שעפים בהתחלה (שזה קצת הרס לי את עונה 7) אבל אולי זה יוסיף קצת עניין. העריכה בסדר גמור....באמת לא ידעתי אם טינה או יואב יעופו....ואם גיא ירגע קצת עם הפרשנויות אז יהיה בסדר... רק שיקפוץ הרייטינג כבר...

willo

New member
האירוניה היא

שמאיה, המוחת הראשונה, הצליחה להדליק אש, והם לא... חוץ מזה, ארוך יותר מדי. העיקר שיואב עף.

maya567

New member
../images/Emo6.gif

גם אני שמתי לב לזה. כמה פאתטי זה שהם כבר חודש שם בערך ועדיין לא הדליקו אש... שיבקשו להשאיל את נועם ל-5 דקות להדליק אש.

Oukami Kun

New member
הופתעתי לטובה

היה פרק נהדר. ממש הופתעתי כשהם העיפו את יואב ולא את טינה. זה לא אופייני להישרדות בכלל. סבאנה מצטיירים כשבט לוזרים מעניינים, מה שאומר שזה בהחלט יכול להיגמר כמו הישרדות 10 המקורי, כשהשבט המעצבן והלא מעניין מגיע כולו לג'ורי. ואני ממש מקווה שזה לא יקרה, כי ג'יבארו הם דוחים בטירוף. אגב, עריכת מנצח מטורפת לנועם.

Volldemort

New member
../images/Emo45.gif גם לך וגם לנדב

נועם כמעט ולא מקבל זמן מסך, ואם כן, אז זה רק כדי להראות עד כמה הוא חזק / אבירי וכו'. אבל מצד שני אי אפשר לדעת מה העורך של הישרדות הישראלית יודע על הישרדות...

maya567

New member
רשמים

כמו ששיאן אמרה לפני - סתומים, אנשים סתומים. לפחות הפעם הם עשו את ההחלטה הנכונה והעיפו את יואב - אבל רבאקקקקק כל פעם שוורה או מולי או כל דביל תורן שהוא לא מושיק/ליה/עידן שר עוד פעם את המנגינה שטינה חלשה ויואב חזק רציתי לירות במסך של המחשב. לא יכולים לעשות קצת שיעורי בית ולראות כמה פרקים של הישרדות לפני שהלכתם לתוכנית הזאת???? ואם כבר מושיק וטינה - למה גיא היה צריך להגיד בקול רם שמושיק עוזר לטינה? מה זה אכפת לו ולמה הוא מגלה לכולם? ג'ף לא היה עושה כזה דבר. לא לעניין. ליה שוב מראה לכולם שהיא תותחית על. היא ועידן צריכים לכרות ברית לפיינל 2. על ג'יבארו אין לי כח לדבר. נועם מלך העולם (ואכן סוג של אוזי ילד הפלא), משה פשוט דמות אדירה, דן חרטטן אבל בצורה טובה, סיון והפוקצ'ות דווקא מוצאת חן בעיני ואלכס הוא סוג של ז'אד לעניים. כל השאר יכולים להאכל עד אינסוף על ידי היתושים ו/או רוחה של קוריצה.

החלטה נבונה...

שמחתי לראות שבסוף לא טינה עפה. יואב הוא אפס... ליה ועידן (רק תפסיק לציין את זה שאתה גורם להכול מבחינה אסטרטגית) לשלטון. הפרק היה לא משהו. היו הרבה מריחות, בעיקר בכל הקטע בג'יבארו עם האמת ושקר... היחידים שהייתי משאיר משם הם דן, סיון, משה (טייפקאסט מעולה), ויקה ואולי את נועם.

retard boi

New member
פרק 3

ממש חבל שפיקששו כל כך בכל עניין הליהוק והחלוקה לשבטים בעונה הזאת, זה יכל להיות מעניין... ג'יברו מתגלה של צוות של ילדים מפונקים ומעצבנים, זה ממש עושה רושם שהם חושבים שהם בקייטנה. למה לעזעזל לאכול את כל הסטוקים של המזון שניתן להם (כולל התרנגולת שאותה היו חייבים לשמור לאחר כך) תוך 3 ימים ואז להתבכיין שאתה רעב, אין להם טיפה חשיבה קדימה. למרות שסיוון קצת מעצבנת כל הנקודות שהיא העלתה בפרק הזה היו נכונות עד כאב, הבחורינות האלה מעיקות - סתם חבורה של דוגמניות כסילות שלא עושות כלום מלבד לטפח את הגוף שלהן ולפרטט עם כל מה שזז. וכל היציאה שלהם בנוגע למדלדל של סיוון היתה ממש גועלית , זה בעיה שהיא היחידה שם שאין לה חוזה דוגמנות , פשוט חוצפה מצידה. אני רואה את משה הופך בקלות ללידיה של העונה הזאת, הוא יכול להגיע מאוד רחוק בלי לעשות כלום סתם על רחמים וניצול. בכלל אין להם מה להראות עם השבט הזה אז העוכרים סתם מושכים דקות יקרות של מריחות חסרות טעם של התבכיינות ונרקסיזם של המתחרים (וואו לפני שגיל ההתבגרות היכה בעומר והפך אותו לדוגמן ילדים אחרים שפטו אותו בגלל האישיות שלו, פשוט כואב הלב). הבעיה בעיקרית היא שהליהוק הביא להם את כל הגברים החזקים ולכן הם זוכים בחסינות כל פעם , חבל. הדינמיקה הקבוצתית בסאבנה מעניינת יותר אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שהם בלתי נסבלים בעליל, מולי וגיא מתנהגים כמו שני ילדים קטנים ותופסים מעצם יותר מידי, ממש מעיק, במיוחד לאור העובדה שבכל מישור אפשרי (מלבד לקלוע לסל) אין להם שמץ של מושג בנוגע למה הם עושים. ורה כלבה. טינה פסיבית וקלולס לחלוטין. שחר בלתי נראית. ליה היא האישה הכי שובניסטית שנתקלתי בסדרה מסוג כזה , "גבר צריך לעשות ככה" , "גבר צריך להיות חזק" ,"גבר", "גבר" ,"גבר", תסבירי לי יקירתי מהו תפקידה של אשה - לשבת על התחת ולאכול קוקוסים. באופ די עצוב היא ועידן הם היחידים בשבט שחושבים טיפה אסטרטגית, למצלם הם עשו את ההחלטה הנכונה הפעם למרות שזה היה ב3 ימי איחור. אגב אני היחיד ששם לב שמיה הצליחה להדליק מדורה תוך יום אחד בזמן שחברי השבט שלה עם אותו כלי בדיוק הסתבכו עם העניין במשך 3 ימים, עוד אינדיקציה שלהעיף אותה היתה החלטה גרועה.

sagi a

New member
דווקא יותר טוב מפרק 2

להפתעתי הרבה. ואני מניח שזה יתחיל להיות יותר מעניין עם הדו-קרב באי המתים. זה ימלא את הזמן בצורה יותר טובה, ובתקווה שיהיו פחות מריחות. אני שמח לראות שאני לא לבד בהרגשתי לגבי הכוח הכפול. אתמול השתגענו בלנסות להבין למה הם נותנים לזה חשיבות כל כך גדולה! המצבים שזה יכול להועיל, אם קיימים כאלו מצבים, הם בטח מאד מאד נדירים. ממש בדיחה. אני שמח לראות שג'בארו יסבלו בפרק הבא ממצוקת אוכל. מגיע להם, איך שהם חיסלו לעצמם את כל המלאי בשבוע. סבאנה - הם באמת לא הצליחו להדליק אש עדיין? לא הגיוני. איך הם שותים? בטוח שהם שותים, אחרת הם כבר היו לגמרי מיובשים. אולי הם מקבלים מים מורתחים מההפקה??? היה מאד נחמד לראות את מאיה מדליקה אש על אי המתים. נו, יש לה סיכוי לנצח את יואב? אני מקווה שכן.

למעלה