הישרדות 10 פרק 4

sagi a

New member
הישרדות 10 פרק 4

מה קרה? אף אחד לא ראה? ולמה הישרדות 10? אה, כי זה ערוץ 10? טוב, אני קצת עייף עכשיו. אז לגבי הפרק... נתחיל עם הרע - ארוך מדי! שומעים אותם מקטרים איזה 20 דקות על אותם נושאים. אז בסדר, עקצו אותך, זה באמת לא נעים, אבל זה מסוג הדברים שבהישרדות האמריקאי מראים אולי 2 דקות, וזה באמת מספיק. ג'יבארו משלמים ביוקר על הזלילה הגדולה בשבוע הראשון. מגיע להם! מה קרה, אף אחד שם לא מכיר את הישרדות? סבאנה סוף כל סוף מדליקים אש! הגיע הזמן! דרך אגב, כמה מים נקיים נתנו להם מראש? הם החזיקו מעמד שבוע בלי להרתיח מים. כנראה שהם באמת קיבלו כמות גדולה. סבאנה בלי יואבי זאת קבוצה חדשה. הם בהחלט שיחקו אותה בשתי המשימות. מושיק סוס רציני. היה משעשע לראות את גיא בלי כוחות לקראת סוף המשימה, ומושיק, כמעט 20 שנה יותר מבוגר, לוקח את ההובלה והאלונקה על הכתפים שלו. אני מחכה בקוצר רוח לראות כבר את מיה קורעת ליואב את הצורה ביום שבת. אמן. זהו בשעה מאוחרת זאת...

sagi a

New member
קטעים איתי

אני קורא את ההודעה שלי אחרי שכבר שלחתי אותה, ושם לב שכתבתי "יואבי". לא, אני לא מעריץ את יואב מהישרדות, ואני לו קורא לו בשמות חיבה. לבן שלי קוראים יואב, אז זה רק הרגל

maya567

New member
ראיתי בטלוויזיה ../images/Emo13.gif

הייתי בטוחה שהמעבר לימי רביעי הוא משבוע הבא. היה נחמד לראות בטלוויזיה כי הייתי אצל חברה. מסכימה עם שגיא שהפרק ארוך מדי... וזה מרגיש מאד מרוח. פרקי עקיצות ויתושים ראינו כל כך הרבה פעמים,שבעונות האחרונות נראה לי אפילו לא מתייחסים לזה - פה הקדישו לזה כל כך הרבה זמן וניתוחים שכבר התחרפנתי. מעבר לזה הפרק היה טוב. סוף סוף קצת אקשן. העורכים של ערוץ 10 עדיין קצת חובבנים בעניין הזה, והיה די ברור מתחילת הפרק (והריב המטופש בין סיון ועומר) שג'יבארו יפסידו באתגר החסינות. האמת, הגיע הזמן. סבאנה ניצחו גם באתגר הפרס (שהיה ממש שווה, וליה שיחקה אותה) וגם בחסינות. סחתן
יום שבת הדחה - העריכה אומרת לנו סיון מול עומר. אלא עם כן לדן באמת יש כח - סיון תעוף. אנחנו עדיין מדברים כאן על אנשים שלא ראו הישרדות מימיהם, ויעדיפו להעיף בחורה על פני בחור חזק ומעצבן.

LOVEtheMcMAHONS

New member
פרק 4

שוב מתגלה החיסרון העצום בהחלטה של למרוח שלושה ימים על פני שני פרקים - הפרק פשוט מלא בווידויים מול מצלמה על כלום, תוך כדי הקראת משפטים מוכנים מראש או תיאורים ברמה של כיתה ב' כמו "הוא שעט קדימה" או "עשיתי תנועות עם הרגליים כדי שימצאו אותי". שלא לדבר על המגה-פרחה מג'יבארו שפשוט כואב לשמוע אותה מדברת. התחרויות היו נחמדות ובלטה במיוחד תחרות הפרס שבה הפעם באופן חד פעמי וויתרו על הווידויים תוך כדי ונתנו לה לזרום - וזה היה מצויין. לא שמענו ווידווים כמו "שליה צעקה תעיפו את שחר משם מייד ידעתי שצריך להעיף קודם כל את שחר ושמתי את זה לעצמי בתור משימה". שמונים וחמש אחוז מהווידויים נשמעים לא כמו דיבור רגיל ושוטף של בן אדם נורמלי אלא משהו שאו הורכב על-ידי ההפקה או שהמתמודד בעצמו אחרי 14 טייקים חשב על משהו שישמע חכם ותורם לעניין ואת זה לקחו. חוץ מהמהלך של דן להסיט את האשמה על עומר , לא רואים אנשים מאמצים את המשחק הישרדות או מבינים מה נדרש באמת מהם וזה נראה שהמשחק מנהל את האנשים (קובע להם סדר יום, תחרויות , מתי מישהו הולך הביתה וכד') ולא שהאנשים מנהלים את המשחק כמו שמצפים בפורמט שקיים מעל 7 שנים וגם אם אצלנו מדובר בעונה ראשונה אי אפשר לנתק את זה מהקונטקסט של המשחק. והבכי של הבנות על העקיצות פשוט הטריף אותי. עדיף לראות את הפרצוף המיוסר תמידית של טינה מאשר את מרינה מתייפחת שם ומכניסה איזה סיפור לא קשור על מה שאבא שלה עבר.... פשוט עצוב קצת לראות למה הם מנהים להפוך את הישרדות. עדיין טעון שיפור.

ראיתי אותו פרק כמו כולם? זה היה ממש מעולה

נהנתי מכל שנייה ופשוט ישבתי מהופנט מהטלויזייה. לאדע, אולי זה שלא ראיתי עדיין את עונה 15 תורם לכך... את סבאנה אני מעודד כבר מהפרק הראשון ושמחתי לראות שזה היה הפרק שלהם. הייתי במתח אדיר בתחרות החסינות, חששתי כל הזמן שג'יבארו ינצחו. באמת לא רואים כמעט שום אסטרטגיות הגיוניות בג'יבארו חוץ מדן שפעל חכם בהטלת האשמה על עומר. ליה תותחית כמו תמיד. ידעתי שאני לא סתם אוהב אותה מתחילת הפרק ה-1. נעמה ומרינה לעומת זאת היו די מעצבנות הפרק, מפונקות... באי המתים אני מעדיף שמיה תקרע את הצורה ליואב.

yoniJINJI

New member
יוחזר יואב לאלתר!

שתי סיבות לראות הישרדות מבחינתי: 1. יואב קורע מצחוק. די משעמם בלעדיו וכל מי שכותב שהוא מעצבן לא מבין שזה בדיוק מה שמכניס קצת עניין משעשע. 2. שחר. זה פשוט מצחיק לא לראות אותה פרקים שלמים ואז מידי פעם לראות אותה או כשהיא מבליחה כניצבת באיזה פריים או כשנותנים לה לדבר כאילו היא באמת דמות לגיטימית בסדרה.

willo

New member
אז ככה

מסכים עם אבי, נכון שזה "קצת" ארוך וחסרה לי ההדחה אבל הפעם השעה וקצת עברו מהר כי הפרק היה מעניין. קודם כל יש אש, לקח להם שבוע להבין שצריך את הסיבים מהקליפה של הקוקוס, אפילי בקי וסנדרה ידעו את זה. אתגר הפרס היה גדול, ליה הוכיחה את עצמה ומנגד דן או דן, התפקיד היה מתאים יותר לאלכס. גם אתגר החסינות היה בנוי לטינה להיות על האלונקה (והאימונים של מושיק היו מצחיקים) כל הזמן חשבתי מה היה קורה אם יואב היה נשאר מי היה על האלונקה סיוון מעצבנת ברמות, אני חוזר ואומ זו קרטני מעונה 12 פעם שניה. כל המתח לקראת הפרק הבא מיותר, זה עומר מול סיוון וכמו שזה נראה, אם באמת דן שולט בבנות ובמושיק אז בי בי עומר, קדימה למשימה מול מאיה.

התוכנית הזו

היא אחד הדברים הכי משעממים שיצא לי לראות בזמן האחרון. עם כל פרק שעובר אני מתחרט על פתיחת הבלוג. 3 שעות שבועיות של הישרדות ישראלית זה יותר מדי. פשוט יותר מדי.

בוביץ

New member
היה משעמם בעיקר

דן היחיד שנראה עוד משחק איזה משחק אסטרטגי אני לא רואה סיכוי שאחד מהבנות תגיע לשלב האחרון או בטח תזכה. האתגרים היו נחמדים דווקא ... אבל אורך מדי כמה תלונות אפשר לשמוע הכל זז לאט הפרקים ארוכים מדי ובאמצע אני מייחל שזה יסתיים

viveros

New member
פרק 4

כמו שכבר כתבו פה, שוב היה ארוך מדי, ולשמוע למעלה מ-15 דקות של קיטורים על עקיצות יתושים זה הכל חוץ מטלויזיה מעניינת. דן "סימן" את עומר כבר מהיום הראשון בתור האויב מס' 1 שלו, ובצדק, אבל יש לי הרגשה שהוא קצת קופץ מעל הפופיק כשהוא מנסה להעיף אותו בשלב הזה. בתור מישהו שמתיימר להיות אסטרטג דגול, הוא צריך גם להרגיש את הלכי הרוח בשבט, וכרגע, בעיקר בזכות הבנות, עומר יכול להיות רגוע. דן מסתכן בכך שהוא יחשוף את עצמו בתור "הנחש" של השבט (עד עכשיו ראינו את זה רק בוידויים המתוכננים היטב שלו), ויכול להיות שזה מעט מוקדם מדי. הברית שלו עם ויקה ונעמה עדיין לא מוצקה מספיק, מה גם שהוא "מתעסק מהצד" גם עם סיון המושמצת ועם משה, כך שלא נראה לי שבכל מקרה עומר יעוף בפרק הבא, ואולי עדיף לדן ליישר כרגע קו עם בנות הברית שלו - זה ישתלם לו בהמשך.

Nameless One

New member
סתם משהו שמעצבן אותי

למה... המתמודדים... מדברים... בוידויים... עם... כזה... רווח... בין... כל... מילה... זה משגע אותי! חוץ מזה צעד חכם מצד ההפקה לשחרר את היתושים כדי להחליש את השבט החזק, וכן, יכלו לחסוך מאיתנו רבע שעה של וידויים קורעי לב על הסבל הרב שנגרם להם... (או במילים אחרות yes max to the rescue)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif לא יודע מה איתכם...

אבל אני מאוד נהנה. למי אכפת שהפרקים ארוכים?זוהי טלויזיה ישראלית.אני כל הזמן הייתי מתחנן שהפרקים של הישרדות האמריקאית יהיו יותר ארוכים,כי תמיד כ"כ מעניין אותי מה הם עושים על האי הזה כל הזמן בלי שום דבר!#@%#@%@# אז היתרון בטלויזיה הישראלית לדעתי שמרגישים הרבה יותר השרדות.באמריקאית כבר הפסקנו להרגיש את המילה 'הישרדות' אלא היה אפשר לעשות את זה גם באמצע ניו-יורק עם כל האמצעים שהם לא מקבלים בג'ונג'ל או בכל מקום אחר והיו רק בריתות משימות וכו'...את זה יש לנו כבר בביג בראדר
אני אוהב שהם מתלוננים,אני אוהב שמראים הרבה מכל דבר,לי אישית זה מממש את החוויה. אני הרבה יותר אוהב את סבאנה. ליה פשוט מלכה בת מלכה.שתעשה אותי כבר!#@%$@!@
!!

למעלה