הישרדות 10 פרק 6

Snake Plissken

New member
הישרדות 10 פרק 6

אני מקווה שכל הפרקים עד כה היו הכנה למעין NARRATIVE של העונה. עומר AKA הרוזן ממונטה קריסטו שמגיע לאיחוד כדי לנקום בדן שהוא הנבל הטיפוסי. אבל באמצע הוא יפגוש את יעל חברתו הטובה :( :( :( אוקיי דן שחיין ממש מהיר אני חושב. נועםם ומושיק מגיעים לאיחוד => להוריד מיד את זה שלא זוכה בחסינות

LOVEtheMcMAHONS

New member
פרק 6

די משעמם. היה קצת מותח התחרות פרס אבל לא יותר מדי. ממש מעיק לשמוע אותם מדברים וממשיכים לדקלם משפטים לא טבעיים. זה הדבר שהכי מפריע לי מהגרסא הדי מצ'וקמקת הזו - העריכה הכבדה והמשפטים הלעוסים האלה בעלק ווידויים. טוב שיואבר לא איתנו יותר. עוד יותר טוב שמיום שבת גם טינה לא. מעניין אם הם יעשו ערבוב בשבטים.

amitooshacham

New member
נחמד

התחרויות היו טובות. חבל שהחסינות לא הייתה יותר צמודה. טינה נגד יעל - מעניין מי יזכה?! איזה מתח.. בקשר לפרק הבא, אני חצוי. מצד אחד, העריכה ממש מפנה לכיוון טינה שתעוף. מצד שני, זה לא יהיה צפוי מדי אם היא תעוף? מדברים על החולשה שלה כבר מאז הדקה הראשונה של הפרק הראשון. גם אמרו משהו בפרומו על פרישה במועצת השבט. אולי זאת לא טינה בכל זאת? לא יודע.. אני שמח שעומר ניצח את יואב באי המתים ושלח את הטמבל הזה הביתה. יהיה נחמד לראות את הפרצוף של דן כשעומר יחזור למשחק.

בוביץ

New member
רשמיי

סוף סוף פרק שהתרשמתי ממשה ושהסכמתי איתו על כל מילה שאמר בווידוים השאר דיקלמו משפטים מהתחת .. יואב אבל הוא המצטיין עם הדיקלומים פתגמים מהתחת.... העריכה הייתה די ברורה שגיבארו הולכים לנצח את החסינות... כל הזמן דיברו על כמה שטינה חלשה למרות שהיא משקיעה ובגיבארו הראו רק את הקטעי התעמלות

sagi a

New member
בנוגע לאי המתים

שמתם לב איך ניסו להראות לנו שהם מחזיקים הרבה זמן מעמד? צילומים של עננים חולפים, וכו'? מי חושב שהאתגר נמשך יותר מדקה? יש לי הרגשה שיואב נשבר די מהר, והאריכו את זה בכוונה כדי שזה יראה כמו קרב הוגן. בכל זאת, 40 קילו זה קצת הרבה. הווידויים ממש מצחיקים. מקריינים לנו את מה שאנחנו רואים על המסך. למשל, אלכס ומישהי הולכים לקחת דואר, ואלכס אומר בווידוי "הלכתי לקחת דואר". וואי! תודה שאתה אומר לנו את זה בווידוי, כי אחרת לא היינו מבינים באמת מה אתה עושה.

sagi a

New member
רמאות בהישרדות הישראלי?

תסתכלו כאן: http://rotter.net/forum/scoops1/13205.shtml |סלינק| רואים בבירור את יעל (אם אני לא טועה) קוראת בספר! רואים את זה כמה פעמים, ולקראת סוף הסצנה יש טשטוש מכוון כדי שלא יראו את הספר. מה עוד מספקים להם שלא אמורים לספק להם? יש עוד טענה שרואים את דן בחלק מהוידויים ללא זקן - כנראה שצולמו בארץ כהשלמה.

Mr Bing 17

New member
אני שמתי לב למשהו מטריד גם

השיער של גיא [לא זוארץ] כל הזמן משתנה באורך שלו. בוידויים על אתגר החסינות היה לו שיער ארוך יחסית, באתגר עצמו הוא היה קצר. קטע מוזר.

LOVEtheMcMAHONS

New member
זה לא סוד

פורסם בכמה מקומות שנעשו צילומי השלמה בזיקים (כנראה במקור התכנית צולמה להחזיק את מספר הפרקים הסטנדרטי ולכן גם נלקחו כמות X של שעות ווידוי - ולאחר מכן שנפלה ההחלטה לפצל את הפרקים ולשדר כפול פרקים, הם גילו שאין להם מספיק קשקשת). לגבי הספר - זה נראה כמו סיון מחזיקה איזה מחברת כתיבה כזו - משהו שיתכן ונכנס לקטגוריה של פריט מותרות במידה ואכן היה מותר להם להביא פריט כזה.

sagi a

New member
אם היה מותר למה לטשטש?

לא מטשטשים משהו שמותר. מטשטשים משהו שרוצים להסתיר.

AVIMC

New member
"יש טענה" ??? מה זה לא ברור ?

בכל פרק רואים שלדן יש בווידוי אחד זקן עבה ובווידוי אחר זקנקן דק. אני פשוט נגעלתי שראיתי את זה ואת העריכה החובבנית. אני חושב שחלק מהווידואים נערכו בחלק מתקדם יותר של המשחק (מה שאומר שדן חא יודח כל כך מהר...) ומראים אותם עכשיו כי נוח להם מבחינת ה"עלילה".

maya567

New member
פרק 6

לא יודעת מה אתכם, אבל אני מאד נהנתי
אמנם ספויילרתי על החסינות על ידי חברות שלי שכבר ראו את הפרק (וזה המקום להגיד - איזה כיף זה שסוף סוף יש לי עם מי לדבר על הישרדות חוץ מהחברים בפורום
), אבל זה לא פגם בהנאה מהפרק. דבר אחד הפריע לי - שלא ידענו כמה זמן נמשך הדו קרב. אני חושבת שמישהו כבר כתב על זה - זה יכול היה להמשך דקה וזה יכול היה להמשך חצי שעה. פשוט לא הראו לנו.... (אני בטוחה שהייתי מחזיקה בדיוק 3 שניות מעמד...) ואם כבר הסיבולת שלי - סחתן על טינה שהיא הצליחה בכלל להגיע לתורן הזה ולטפס עליו. נראה לי שהייתי מתפגרת אחרי שני שלבים (דווקא לשחות אין לי בעיה). אבל הפעם אני מסכימה עם כל החבר'ה של סבאנה - הגיע הזמן שטינה תלך הביתה. לא משנה אם הבת שלה היא אילנה ברקוביץ' וכמה יהיה נחמד לראות אותה בפיינל 7-6 שהמשפחות באות לבקר - אבל יאללה. הגיעה שעתה. עידן לשלטון! (ליה יצא קצת מעפנה בפרק הזה). נ"ב - מסתבר שחוץ ממולי שהיה שכן ובבי"ס עם 2 חברים שלי, יש לי גם קשר עקיף לאלכס! הוא היה המורה להתעמלות של חברה טובה שלי מגינות שומרון! (היא עוד אמורה לספר לי סיפורים עליו. מסתבר שהוא מחורפן לגמרי
)

nir s 23

New member
החלום שלי זה אחד המתמודדים

אומר בוידוי למצלמה: "היום אנחנו הולכים לאתגר הכוח הכפול,תכלס אני לא הולך להשקיע כי אין לי מושג איך זה יכול לעזור בכלל..."

למעלה