הישרדות 10

C o C i T o

New member
הישרדות 10

היום זה מגיע... הפרק הראשון :] ברבע לעשר! :] אני מת כבר להתחיל לראות את זה למרות שהמתמודד הייתה גם סדרה טובה שראיתי קבוע..

adi121

New member
"זה לא משחק זאת מלחמההההה"../images/Emo129.gif

איזה כייף!!! סוף סוף הישרדות 10!!! איזה ציפיה ארוכההה היום זה מתחיללללל אני מקווה שתיהיה עונה יפה.. הפרומו בנתיים היה מאוד יפה אבל נו טוב זה רק הפרומו
רק בקשה קטנה.. להיזהר מאוד מאוד עם הספויילרים!! לא לשכוח לסמן הודעות מתאימות ב
ולא לרשום בכותרת מי המנצח.. זהו תהנו כולם

../images/Emo45.gif

אמנם לא יצא לנו להיתקל בספוילרים לא מסומנים עד עכשיו בפורום (כל הכבוד, ד"א) - אבל בכל אופן - תזכרו להקפיד
. במיוחד בתוכניות ריאליטי כמו "הישרדות"...

KO74

New member
היה פרק טוב

השרדות במיטבה - בדיוק האדם שנראה בהתחלה כאחד החזקים וזכתה בחסינות התגלתה כהכי חלשה וסולקה

psychedeliky

New member
אנג'י? בזמנו רק חיכיתי שהיא תעוף

יכול להיות שהיא תזכה ויכול להיות שהיא לא.. בלי ספויילרים :)

../images/Emo99.gifאנג'י../images/Emo99.gif

מהפייבוריטיות שלי... (שוב -בלי ספוילרים אם היא עפה או לא... אני רק אומר שאהבתי אותה...).

TheCharm

New member
אבל אתם כן בערך מספיילרים לי...

אם אתם אומרים שהיא מהפייבוריטיות, זה בד"כ אומר שהיא נשארה קצת יותר זמן, אז.. בע. אגב, קובי גייז?

yasminale

New member
נראה לי.

הוא לובש חולצה ורודה, שהפך לחצאית (אבוי, האם אני רואה חיקוי של רופרט?), מסדר גבות, מעצב שיער ומדבר כמו גיי. והוא אמר שהוא שונה. אז אני מניחה ש.. כן. והטריק הזה שהוא עשה לאנג'י! זבל!

Hide and Seek

New member
פרקקקקק פצצה.......!

אני לא יודע מה איתכם אני מת על הסדרה הזאת אני לא הפסדתי פרק אחד.. ולי נראה שהולכת להיות עונה בת זונה...דרך אגב ....לא נראה לי שהעונה התחילה כבר בארה"ב כי נסיתי לכנס לאתר של הסדרה ובדרך כלל שמים אתר לכול עונה שיוצאת...אבל לזאת עדיין אין...בקיצור חסר למי שאומר פה ספוילר מבלי לפרסם אותו....

Tinty

New member
העונה שודרה בעונה החולפת

ביום חמישי, במשבצת השעה 20:00 של CBS - כאשר במקביל שודרו "זהות בדויה", "ג'ואי" (שנקנתה על ידי HOT, אבל לא נחשבת למציאה גדולה
), והסדרה האהובה והמוכרת כאן, "The OC"
לפיכך, שתי הסדרות ששודרות בשעת שיא הפריים-טיים, של שתי הרשתות שסיימו את העונה החולפת כמובילות בטבלת הרייטינג של יום חמישי הרצחני, משודרות בyes weekend

לא בדיוק...

אהבתי אותה עוד בפרק הראשון...
(ואתה יודע שהיא נשארה בפרק הראשון...
). וכן - קובי גיי. הוא גם אמר את זה אם אני לא טועה... (אם לא, אז הוא אמר את זה בתכנית Preview ששודרה ב-CBS EARLY SHOW לפני שהעונה התחילה...).

hagayx

New member
ראיתם

מה רענן שקד כתב על הישרדות - ב"ידיעות אחרונות"??

למעלה