הישרדות 14 הגמר (והאיחוד)

willo

New member
../images/Emo58.gif

כמה לא מפתיע, דרימז זוכה בחסינות, חוזר בו וכולם בוחרים בארל. ובכך הסתיימה אחת העונות הכי לא מוצלחות של הישרדות.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

היה די ברור שזה מה שיקרה כשהגענו לפינאלה ועוד לא היתה "שערוריה". יאו מן היה צריך לבקש מדרימז להפיל את עצמו אחרי שהוא ודרימז היו היחידים שנשארו ולגמור את הסיפור הזה שם. קצת חבל, כי ממש התחלתי לחבב את הממזר הזקן הקטן הזה בפרקים האחרונים. העונה בסה"כ היתה די איומה, כשגם בגמר כבר לא היה שום מתח כי היה ברור שארל יעשה שם סוויפ כשיאו מן לא היה בסביבה, אבל אי אפשר לקחת את 3-4 הפרקים שקדמו לפינאלה שהיו די מוצלחים. לא מספיק להושיע את העונה אבל עדיין היה כיף לראות אותם. ולסיום, התמונה שמייצגת את העונה הזו, יאו מן מנסה לגונן על אליל החסינות (ותודה לאדון Anywhere)

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

וואו ארל שמן. לראות את דרימז בוכה = :( אגב הגעתי למסקנה שהמתחרה שהכי אהבתי העונה זה אלכס.

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif

הישרדות 4 קלאסית... וגם 5 לא נופלת. מועצת שבט נהדרת. הזכיר לי את הלן ב-5, את תמי ב-4. כנ"ל לגבי ההעפה. יו, ליסי הייתה טובה. רוקי היה משעשע. ואלכס היה... האא, אורגזמי
. כל עונה מעתה והלאה צריכה עו"ד בג'ורי. החלטתי. אני לא מאמין שבפעם הראשונה בהישרדות מישהו קיבל את כל הקולות. רק מוכיח כמה העונה הזו הייתה גרועה.
די, איפה התחמנים הגדולים של העונות הראשונות
. אני רוצה רוב ס' חדש. והנה קללת הישרדות לא נשברה. לא זה שזכה באתגר האוטו ולא זה שקיבל את האוטו זכו במיליון.

Curr

New member
../images/Emo58.gif

כן אני מניח שהסקנדל הגדול היה קצת ידוע אחרי שיאו מאן עשה את העיסקה והכל, בסה"כ אני לא חושב שעשו מזה כזה סקנדל מרעיש וגדול, לא יודע למה אבל דרימז יצא מזה משום מה בסדר, בעוד שלמשל רוב יצא מניאק בעונת האולסטרס על דברים יותר קטנים. בכל מקרה היה ברור שדרימז וקסנדרה לא יזכו בשלישיה הסופית. עוד דבר שמעצבן אותי הוא שמגיעים לשלישיה סופית, לא אוהב את זה. שמתם לב שבשלישיה האחרונה כולם היו אפרו אמריקאים ? לא יודע סתם מעניין. יאלה עכשיו עוד כמה חודשים הישרדות הבאה בסין.

גנאוש

New member
../images/Emo58.gif

היה מאכזב. מאוד מאוד. לראות את קסנדרה הנגררת מגיעה למקום 2 איכס איזה אכזבה שונאת אנשים שלא עושים כלום ומגיעים למקומות גבוהים. והיא פשוט לא עשתה כלוווום! וכל הקטע עם דרימז מה זה הרס, וזה אחרי תחרות חסינות מופלאה של המבוך שיאו מן שלט בה. לא כיף!

bendreaming

New member
זה רק בגלל -ספויילר-

שדרימז הוא שחור מטומטם וחסר בית, אז מרחמים עליו וחסים על רגשותיו. רוב הוא לבן אינטלגנטי ולכן זה לגמרי בסדר ופוליטיקלי קורקט לשנוא אותו.

../images/Emo58.gif רק גמר (כן. זו מגילה)

לא יודע מה איתכם, אבל לי היה ברור כבר מפרק 7 שארל לוקח (אתם יודעים כל צילומי הנוף הגבוהים, הכיתוב של earl's island וכו' וכו')
הפרק האחרון היה מעניין בגלל שהוא הוכיח לי שהחבר'ה על האי מטורללים לחלוטין. איזה דרמות בטרייבל האחרון, מי ישמע. אלכס מתנהג כמו בהמה ומוציא שם רע לעו"ד באשר הם, בו חוזר בתשובה, סטייסי משתזפת יותר בבקתת המפסידים. מעניין באיזו סדרה הם צפו, כי זו ללא ספק אחת העונות המעפנות ביותר של הסדרה. הנאום של ארל די תסכל אותי. ארל אמר שהוא התנהג בצורה ישרה והיה כמו שהוא בחיים האמיתיים. ובכן, זה בולשיט. על מנת שאדם יצליח להיות טוב ולנצח במשחק הזה - אנשים אחרים צריכים להתנהג רע. אם כולם היו מתנהגים טוב, אף אחד לא היה מנצח. ארל פשוט לא הזדקק להיות רע כי אחרים עשו עבורו את העבודה. אני לרגע לא לוקח ממנו את הקרדיט על ניהול משחק ובריתות מעולה, אבל אם אחרים לא היו בוגדים בבריתות שלהם - הוא לא היה מגיע רחוק ובטח לא היה מנצח 9-0 (אוווווו, טרייבל אחרון מול אדם ש-24 שעות מוקדם יותר הפר הבטחה ויצא שקרן ומול מישהי שאנשים לא יודעים איך קוראים לה). קסנדרה הפתיעה אותי ממש לטובה. אני בד"כ מתעב את האנדר דה ראדר, אבל היא לא יודעת לשחות! אני מחזיק ממנה רק בגלל זה. לשרוד 39 ימים בלי לדעת לשחות זה כבוד אמיתי. זה בערך כמו להיות צמחוני ולשרוד את כל המשחק. חבל שאנשים לא ראו את הקושי הזה (וחבל שגם ההפקה לא שיחקה על זה יותר, למרות שבינינו, היא משעממת כמו עץ קוקוס ביום שמש). אני בטח היחידי שחושב ככה - אבל יאומן ממש לא עשה לי את זה. גם ממנו לא אקח קרדיט על ניהול משחק מעולה אבל באופן אישי, ההדחה שלו הגיעה 10 פרקים מאוחר מדי. בשורה התחתונה: אחת העונות הגרועות ביותר. אחד המנצחים הברורים ביותר ובאמת שמכאן זה רק יכול להשתפר.

Silly LoveSong

New member
../images/Emo58.gif

בניגוד מה שהרבה אנשים חושבים ובפרט יאו מן חושב - דרימז הוא ממש אידיוט. אם היה לו טיפת שכל הוא היה יודע בוודאות שאף אחד לא יצביע עבורו אחרי כל מה שהוא עשה ואחרי כל הסכינים שהוא נעץ בגב. אז במקום לבגוד בהבטחה שלו ליאו-מן, הוא יכל לקיים אותה. גם ככה לא יצא לו מזה שום דבר כי הוא לא קיבל שום קול. הוא כבר קיבל טנדר יוקרתי, שיגיד תודה וישתוק. בחיי, אנשים כאלה חמדנים כל כך מעצבנים אותי. יאו מן מלך, והוא הוכיח את זה שוב כשהוא סלח לדרימז על מה שהוא עשה לו. חבל שהוא לא זכה.
קסנדה סתם נגררה כל המשחק ושמרה על פרופיל נמוך ולדעתי והיה לה הרבה מזל להגיע לפיינל 3, היא לא עשתה את זה בעזרת כשרון או כוח יוצא דופן כלשהו (כאמור, היא לא יודעת אפילו לשחות...). ארל הוא מנצח ראוי יחידי מהשלישייה שהגיעה לפיינל 3.

Curr

New member
../images/Emo58.gif

דרימז ידע שאם הוא מוותר על חסינות מעיפים אותו ולכן לא ויתר על החסינות, לפחות הוא יכול לזכות בפרס הניחומים של 100 אלף דולר ! זה גם משהו.

Silly LoveSong

New member
הממ ../images/Emo58.gif

אבל הוא כבר זכה בטנדר ששווה 60 אלף דולר! אמנם יאו-מן נתן לו אותו במהלך אסטרטגי, אבל זה בכל זאת חתיכת רכב יוקרתי! אז למה להמשיך להיות חמדן ולחזור בך מהחלטתך ולתקוע ליאו סכין בגב?? זה רק מוציא את דרימז כבן אדם מכוער. שמעתם את הבוז שהקהל צעק לו? לא הכל כסף בחיים, צריך גם קצת הגינות וכבוד עצמי.

Curr

New member
../images/Emo58.gif

מה עם הדלק למכונית ? הוא צריך לזה כסף ולכן אני מנחש שהוא לא עמד במילה שלו להעניק ליאו מאן את החסינות.

viveros

New member
../images/Emo58.gif

פרק צפוי, שמסיים את העונה החלשה ביותר של הישרדות. נכון, היו שלושה-ארבעה פרקים טובים אחרי האיחוד, אבל מה שהיה חסר לי בעונה הזאת יותר מהכל הוא פייבוריטים - נכון, חיבבתי את ארל ויאו-מן, אבל לא באמת היה אכפת לי בכל שבוע מי יישאר ומי יעוף. לא היה שבט או ברית שהעדפתי באף שלב במשחק, אם כי בעיקר היו לא מעט שחקנים שלא סבלתי. אני מקווה שהמסקנות הוסקו ובעונה הבאה יהיה לנו קאסט יותר מעניין. העובדה שארל ניצח 9-0 היא אמנם פרט פיקנטי ו"היסטורי" בתכנית, אבל היא מעידה יותר מהכל על חולשתה של העונה הזאת. ובקשר לדרימז - הוא עשה בדיוק מה שאני הייתי עושה ואולי מה שכל אחד אחר היה עושה במצב שלו. אסור לשכוח שמי שנמצא שם על האי והגיע לגמר, באמת חושב שיש לו סיכוי לזכות, כי הוא לא רואה את העריכה ואת הוידויים של השחקנים האחרים, ולכן באותה נקודת זמן דרימז באמת חשב שיש לו סיכוי לזכות במיליון. מה שכן, ברור לגמרי שהוא לא חשב על זה מראש, אלא זו הייתה החלטה של אותו רגע. בקשר לפיינל טרייבל - אחת מנקודות האור היחידות בפרק הזה. תמיד כיף לראות ניצוצות עפים בפיינל טרייבל קאונסיל. משום מה זה קורה בעיקר בעונות חלשות יותר - בפעם האחרונה שראינו מועצה כל כך טעונה זה היה בפאלאו, כשקייטי בכתה. אז הפעם אף אחד לא בכה, אבל אלכס היה פשוט פאתטי. גם ליסי בשאלה לא ברורה לא הוסיפה לדמות שלה הרבה כבוד, ובו במופע אימים הזוי הזכיר לי למה הוא אחת הדמויות השנואות עליי בתולדות הסדרה. נתראה בסין....

walking

New member
../images/Emo58.gif

אני בתחושות מעורבות בנוגע לפינאלה, מצד אחד יאו-מאן לא זכה והוא היה הפייבוריט שלי מאז ההתחלה (הוא פשוט שולט!!111) מצד שני ארל זכה והוא היה גם בן אדם שהגיע לו. ההעפה של בו היתה נכונה מבחינה אסטרטגית לכולם, בו היה נחמד, הוא לא היה שמוק גדול כמו שכולם עושים ממנו. עד לפה הפינאלה הולך כמתכונן והכל מצוין. תחרות החסינות האחרונה לא היתה תחרות של סיבולת, זאת היתה תחרות של כוח וכולם ידעו שדרימז ינצח אלא אם יפגע בו ברק והוא יעלה באש, נראה לי הצוות של הישרדות עשה את זה בכוונה בשביל המתח של האם דרימז יביא את החסינות או לא. ברגע שדרימז זכה בחסינות יאו-מאן טעה ובגדול. לא היה לו תוכנית מגירה למקרה שדרימז לא יביא את החסינות. בריוניון יאו אמר שהוא שיכנע את עצמו שדרימז כן יביא את החסינות אז הוא לא עבד על תוכנית מגירה והנה הטעות שלו. הוא היה צריך לדבר עם דרימז, "אם אתה תדפוק אותי מהחסינות ותשאיר לעצמך לפחות תצביע לקסנדרה ולא לי, אני אשחרר אותך מההתחייבות אם תצביע לקסנדרה" וככה הוא ארל ודרימז היו מצביעים לקסנדרה (וספיה2). כשיאו עף איבדתי את כל החשק בעונה, הניצחון של ארל היה צפוי מקילומטרים. במיוחד אחרי שדרימז בגד בברית המפורסמת עם יאו, קסנדרה לא עשתה דבר משמעותי אחד במשחק וארל היה בסדר עם כולם ושיחק בחוכמה. סך הכל עונה שחציה הראשון היה גרוע והחצי השני היה טוב. יאו-מאן היה הכוכב של הסדרה וחבל שהוא לא קיבל איזה מכונית כפרס ניחומים בריוניון, מגיע לו מכונית אחת...

Little Savage

New member
|../images/Emo58.gif

דרימז הזה כזה דביל. מה גרם לו לחשוב שמישהו יצביע עבורו בגמר, אחרי שהוא לא עמד במילה שלו (ובנוסף בגד בברית של הפור-הורסמן)?! בכל מקרה, הוא לא היה זוכה בלי שום קשר לעובדה שהוא לא עמד במילה שלו. היו מתמודדים יותר טובים. יאו מן מלך! אחד המתמודדים הכי טובים שהיו בכל תולדות הסדרה. סה"כ עונה די חלשה, למרות שהפרקים האחרונים היו מעולים. ניפגש בסין...

Woogyman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

בדרך כלל אין לי בעיה עם שקרנים במשחק, הבעיה עם דרימז הייתה שהוא לא היה שקרן בגלל אסטרטגיה, הוא פשוט היה חסר אופי וחסר עמוד שדרה. הדוגמא הבולטת ביותר לזה היא שראינו בוידויים שלו שהוא לא התכוון מההתחלה להשאיר את החסינות, זה לא שהוא קיבל את המכונית וחשב לעצמו "איזה אסטרטג גאון אני, דפקתי אותו" אלא התחיל לחפור על הבן שלו ועל זה שהוא עומד במילה שלו. אחר כך הוא נכנע ללחץ (מכאן - חסר אופי ועמוד שדרה) והחליט להשאיר אותה אצלו, ושיזדיין הבן שלו. וכמובן שגם זה בא בחפירות על זה ש"זה רק משחק". ושלא נזכיר את זה שיש לו דיבור של ילד מפגר בן 5. וגם אלכס עיצבן אותי במועצה האחרונה. מה זה הצעקות האלה? בשביל מה להתנהג כמו בהמה? הייתי מבין אם מישהו שדפקו אותו היה מתנהג ככה, אבל על מה הוא עצבני? שירגע. הוא האשים את קסנדרה בזה שהיא תמרנה את סטייסי, וזה שטויות. סטייסי עקבה אחריה מרצונה וראו את זה במהלך העונה, וקסנדרה בכלל לא הצביעה נגדה. מפגר. בא לי עוד אדגרדו
!

Woogyman

New member
ושכחתי לציין ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

שגם ליסי עיצבנה אותי במועצה (כמה מפתיע). מה כל הברבורי שכל שלה על שקרנים? הם בכלל לא שיקרו לה, עם חצי מהם היא בכלל לא שיחקה אף פעם. היא פרשה, להזכירה, אז שתגיד תודה שהיא בכלל במושבעים ותשתוק. בכלל, השלישייה האחרונה כמעט ולא דפקה אף אחד (חוץ מדרימז כמובן), והייתה הרגשה שהמושבעים בעונה הזאת ראו את העונות הקודמות ואמרו "אה, זה החלק שאנחנו אמורים להיות עצבניים עליהם כאילו" וסתם נכנסו לתפקיד בלי שום סיבה מוצדקת.

למעלה