../images/Emo58.gif
פרק צפוי, שמסיים את העונה החלשה ביותר של הישרדות. נכון, היו שלושה-ארבעה פרקים טובים אחרי האיחוד, אבל מה שהיה חסר לי בעונה הזאת יותר מהכל הוא פייבוריטים - נכון, חיבבתי את ארל ויאו-מן, אבל לא באמת היה אכפת לי בכל שבוע מי יישאר ומי יעוף. לא היה שבט או ברית שהעדפתי באף שלב במשחק, אם כי בעיקר היו לא מעט שחקנים שלא סבלתי. אני מקווה שהמסקנות הוסקו ובעונה הבאה יהיה לנו קאסט יותר מעניין. העובדה שארל ניצח 9-0 היא אמנם פרט פיקנטי ו"היסטורי" בתכנית, אבל היא מעידה יותר מהכל על חולשתה של העונה הזאת. ובקשר לדרימז - הוא עשה בדיוק מה שאני הייתי עושה ואולי מה שכל אחד אחר היה עושה במצב שלו. אסור לשכוח שמי שנמצא שם על האי והגיע לגמר, באמת חושב שיש לו סיכוי לזכות, כי הוא לא רואה את העריכה ואת הוידויים של השחקנים האחרים, ולכן באותה נקודת זמן דרימז באמת חשב שיש לו סיכוי לזכות במיליון. מה שכן, ברור לגמרי שהוא לא חשב על זה מראש, אלא זו הייתה החלטה של אותו רגע. בקשר לפיינל טרייבל - אחת מנקודות האור היחידות בפרק הזה. תמיד כיף לראות ניצוצות עפים בפיינל טרייבל קאונסיל. משום מה זה קורה בעיקר בעונות חלשות יותר - בפעם האחרונה שראינו מועצה כל כך טעונה זה היה בפאלאו, כשקייטי בכתה. אז הפעם אף אחד לא בכה, אבל אלכס היה פשוט פאתטי. גם ליסי בשאלה לא ברורה לא הוסיפה לדמות שלה הרבה כבוד, ובו במופע אימים הזוי הזכיר לי למה הוא אחת הדמויות השנואות עליי בתולדות הסדרה. נתראה בסין....