הישרדות 15 סין פרק 13 הדיון!

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif הישרדות סין 15 פרק 13 ../images/Emo58.gif

אוקי איזה מהפך הולך פה ביחסים שלי עם הדמויות! אוהבת: אמנדה לא רוצה שיזכו: קורטני דניס וטוד! פתאום יצא לי לחשוב באמצע הפרק שאני נורא לא רוצה שטוד יזכה במיוחד שהיו 3 בנים ברצף! פיג'י עיצבנה אותי בריוורד שהיא לחצה על דניס אבל הקונקשיין שלה עם אמנדה הראה לי צד אחד שלה, אי אפשר לומר שהיא לא לוחמת ושהיא רקמה אסטרטגיות טובות יותר טובות פחות היא ניסתה. אני חוששת שבגלל ההצבעה שלה אמנדה תחשב כסייד קיק של טוד, הפחד שלה להפוך את המשחק, עוד יעלה לה במשחק. אני באמת חושבת שהיה פה מקום להפוך את המשחק! ההערות של דניס בזמן אתגר הפרס היו מעצבנות, כשהיא אמרה שהיא התחתית שרשרת המזון רציתי לבעוט בה, היא קיבלה 3 יותר מפיג'י. ואז ההערה שלה בקול רם שאסור להאכיל את פיג'י הרגיזה מאוד!

theblackknight1

New member
דעותיי לפרק

זה רק אני או שאתגר המכוניות היה אמור להיות כשנשארו 5 אנשים? באסה שלא היה אותו. בעניין הפרק לדעתי אמנדה עשתה חכם מאוד שלא הלכה עם פיג'י. אם היא רוצה לזכות היא צריכה את טוד וקורטני בגמר. כי ככה היא תקבל את כל הקולות

hhh50

New member
איזה חרא!!

אני רציתי שפיג'י תישאר!! אני לא יכול לבסול את טוד וגם הדניס הזאת נהייתה מצעבנת פתאום!! עכשיו אני אוהב רק את אמנדה היא הכי נחמדה שם מכולם. אני מקווה שעכשיו יעיפו את טוד ובגמר שיתנו את כל הקולות לאמנדה!

Confide In Adam

New member
../images/Emo58.gif

פיינל 4 טוב מאוד... אני מאוד אוהב את טוד, קורטני ואמנדה ודניס גם בסדר.. מארבעתם לדעתי הכי מגיע לטוד או אמנדה לזכות, שניהם משכו בחוטים במשך כל העונה ושלטו במשחק מהבחינה האסטרטגית. קורטני מצחיקה אותי והיא ממש חמודה, אבל אני ממש בספק אם היא תזכה. לדניס לא מגיע לזכות. היא מאוד חביבה אבל היא לא עשתה שום דבר משמעותי במשחק. היא הגיעה לאן שהיא הגיעה רק בגלל שהיא לא היתה איום כמו אנשים אחרים במשחק...

הממ

פשוט הבנתי שאמנדה היא הפייבוריטית שלי רק חבל שהיא קצת יותר מידי בצל של טוד . אני מתה על טוד אבל הוא חייב לעוף
ושמישהו יסביר לי אחת ולתמיד איך קורטני שלא עשתה כלום כל המשחק הזה הגיעה לפיינל פור??!? זה פשוט מגוחך!! לפיג'י מגיע להיות שם יותר ממנה . היה פרק די משעמם לדעתי
אני מחכה כבר לסוף .. (הלוואי ואמנדה תיקח את כל הקופה ,מגיע לה!)

למעלה